Digitaliseringsstyrelsen Opiniões 230

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Endnu en klaphat organisation under det danske styre. Første pris i dumhed på VM plan. Hvordan pokker kan det lade sig gøre at man introducere et system som nærmest en borger adgang til at administrer... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

d.d. Nu virker de digitale postløsninger ikke igen, igen. Måske skulle Digitaliseringsstyrelsen se, at få bare E boks til at kører optimalt inden de finder på nye finurlige postløsninger. Man... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvorfor var det lige at Nemid skulle skiftes ud med MitID..? Længe skal man da lede efter en omgang ringere IT'Diarré Skidtet virker jo ikke optimalt. Jeg får ikke engang nogen godkendelse n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte - alting fejler bare! Har spildt en halv time på at forsøge at overføre et beløb via Netbank. Først problemer med at logge på Netbanken med MitId, så problemer med... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de redes sociais
  2. Serviço de notícias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hverdagen er digital. Vi tweeter om #digdk og hvordan vores medarbejdere hver dag arbejder for en bedre offentlig sektor.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Er der en kompetent leder til stede?

MitID er katastrofalt dårligt implementeret. Jeg skal vente 1 time (bevidst - fordi I tror det er sikrere?) for at tilføje en telefon til MitID.
Er der ingen krav når man ansætter folk? Er der ingen UX'er indblandet? Hvor er vores politikere?

9 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis nogen lavede et lignende job i det private, blev de fyret på stedet

Ja, det sælges jo som værende for vor egen sikkerheds skyld, men det ved flere og flere jo ikke er rigtigt. Det er kun beregnet til kontrol ! Sikke noget klamp, der er lavet, og dårligere sikkerhed end NemID, der endda var nemt at bruge. Var det en lille milliard det kostede at klampe sammen ? Og så med en gratis krypteringsapp, der er noget af det ringeste på markedet. Hvorfor skal data krydse Atlanten til USA ? Alt for besværligt at bruge. Nå, men det er jo planlagt til at blive erstattet af noget endnu værre, som også bliver frivilligt tvang. Det er desværre ikke muligt, at give mindre end 1 stjerne.

21 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

En samling uduelige skvatmikler som…

En samling uduelige skvatmikler som udelukkende eksisterer for at gøre livet besværligt for danskerne, sat i værk af socialistiske politikere, for at kontrollere og overvåge danskerne.
Men de kunne da i det mindste gøre det på en mindre irriterende måde, så man ikke skal bruge flere uger på at installere deres apps, som er nødvendige for at betale regninger mm. Nogle komplet uduelige Amatører og socialdemokrater som går mig til at miste troen på det gode i mennesker.

9 de julho de 2023

dem der lavede dette system burde fyres

dem der lavede dette system burde fyres
ny telefon? så er du tvunget til endnu engang at finde en tid langt ude i fremtiden hos kommunen, fordi IKKE ALLE HAR PAS!!!!!! så jeg kan ikke bruge det, oveni kan jeg heller ikke validere min mobilepay fordi ikke allr har råd til en masse elektronik!!!! jeg en mobil jeg var tvunget til at købe, da huawei blev smidt ud af google pga usa, jeg har ikke en tablet jeg kan bruge udover, jeg er heldig jeg i det hele taget har en laptop
jeres system er omstændigt, jeres koder istedet for qr virker oftest ikke og det er i det hele taget noget rod i har lavet, nemid fungerede men neeeeeeeej, i SKULLE bare bruge millioner af danskernes penge på et dårligt system. hvornår lærer i det? i er SUPER DÅRLIGE når det kommer til at lave programmer og andet der involverer IT

10 de julho de 2023

Fjern MITID -Giv os NemID tilbage

Seriøst. HVORFOR skulle vi have MitID????
Jeg.HADER.MitID. Har lige fået ny telefon, hvilket burde være en ting at glæde sig over. Men! For at man kan bruge MitID igen, skal appen på den nye telefon aktiveres. Man kan scanne sit pas - Uh, fedt! Bortset fra at det tog mig i omegnen af 10 minutter at forsøge med en mislykket scanning af stregkoden på passet. Jeg måtte opgive inden den nye telefon røg ud af vinduet. Gik i gang med manuelt at indtaste pasoplysninger. Fik scannet chippen i passet. Så langt så godt. Derefter skal man tage et billede af sit ansigt. For det første: Hvorfor i alverden er dét nødvendigt? Hvad skal MitID med dét? For det andet brugte jeg igen 10-15 minutter på forgæves at tage et billede, mens man som en anden idiot sidder og forsøger at følge anvisningerne på skærmen: "Hold telefonen længere væk" - "Hold ansigtet midt i billedet" etc... Måtte opgive igen.
Hentede min pc og Googlede hvordan jeg får tilsendt en aktiveringskode. Det kan man gøre, hvis at logge på MItID... ok, men hele problemet handler jo om, at jeg ikke længere kan logge på MitID??? "Hvis du stadig har din gamle telefonen med den gamle app, kan du bruge den".. FEDT - det gør jeg så: Resultatet ser I her. Lukker alt ned på telefoner og computer, og forsøger igen. Nettet fortæller mig, at jeg skal logge på MitID.dk, men det kan jeg så ikke, fordi jeg ikke kan godkende med den app, der burde virke stadigvæk. Summasummarum: Nu må jeg så belemre borgerservice med en anmodning om en ny aktiveringskode - hvilket jeg lige nu ikke har nerver til at undersøge, om jeg kan bestille på nettet, eller om jeg er nødt til fysisk at møde op på Borgerservice. Så tror da pokker, at Borgerservicecentrene bruger et hav af ressourcer på det her l***.... jeg har endda en studenterhat, er rimelig vant til at færdes online og har adgang til en computer... - og jeg er nødt til at have hjælp i Borgerservice. "Digitalisering, min bare r**! Jeg har stadig til gode at få en forklaring på, hvorfor NemID ikke var godt nok? Ps. Det eneste der trøster mig lige nu, er at jeg kan se på Trustpilot, at mange andre er frustrerede over at ansigtsgenkendelsen ikke virker, at man har problemer med at scanne og at vejledningen omkring genaktivering er nytteløs... Jeg kan jo ikke lade være med at tænke, om det bare er mig, der er usædvanligt dum, fordi min kognitive tænkning forpurres af, at jeg går ind i opgaven med negative forventninger (som i øvrigt altid indfries) og derfor allerede er skidesur fra start. Jeg kan i øvrigt også se i vejledningen, at SKULLE det lykkes mig at logge ind, så skal jeg anmode om adgang - og vente en time - inden jeg ydmygt kan bede om en aktiveringskode... og ja - jeg har da heller ikke andet at bruge min tid på...!!! Der må virkelig sidde nogle djøffer og brække sig af grin inde hos jer... faktisk forestiller jeg mig, at det udelukkende er sådan nogle I har ansat.

8 de julho de 2023

ELENDIG KUNDESERVICE

ELENDIG KUNDESERVICE
Ringede 15:15 og var i kø som nummer et.
Kl. 16 lukker de for telefonerne og jeg er stadig ikke kommet igennem.

3 de julho de 2023

MitId - Total umuligt for ældre mennesker

Total umuligt for ældre mennesker
Det er jo fuldstændig vanvittigt, at man skal scanne en QR-kode og at man i flere tilfæde skal bruge en computer og ikke bare en telefon. Jeg har i dag brugt 3 timer på at hjælpe mine gamle forældre med at bruge MitID, da de ikke har en computer og måtte hjælpe dem ved at FaceTime, så de kunne bruge den ene telefon til at scanne med på min computer, mens vi Facetimede med den anden.
Hvis de havde været alene, havde det ikke været muligt og de ved jo ikke engang, hvad en QR-kode er i den alder, selv om de kun er 75 og normalt kan ALT selv.

27 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Befolkningen er ikke blevet spurgt

Befolkningen er ikke blevet spurgt, ang. digitalisering af det hele.
Jeg henviser til analogiseringsstyrelsen.
(Hvornår vågner vores politikere op og begynder at tænke.)

14 de junho de 2023

Det er da utroligt...

Det er utroligt, at med så mange penge og tid brugt på at lave en løsning, at den så STADIG ikke husker hvad man taster ind. Fx godkendelser der kræver at man indtaster sit CPR nummer, har jeg tastet ind på samme side +50 gange nu. Teksten man mødes med er:

"Indtast dit CPR-nummer
Vi har brug for dit CPR-nummer for at du kan fortsætte. Ved at indtaste det her, godkender du, at (FIRMA) modtager dit CPR-nummer."

7 de junho de 2023

Fortjener INGEN stjerner!

Fortjener INGEN stjerner!
Advisering om ny post sendes, om muligt, i tidsrummet 8-18. Men hvorfor kan man ikke selv vælge, at ville have besked med det samme, der er kommet ny post?
Jeg havde et telefonmøde i dag kl. 10, men der var ingen der ringede. Jeg tjekkede lige posten, og der var sørme kommet en ‘aflysning af møde’ i går kl. 21:13. Men jeg har ingen besked fået … det er virkelig for dårligt …

11 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Efter 320 dage: Din sag er blevet for gammel …

MitId kvitterede for bestillingen af en kodeviser sidste år i april. Når jeg rykkede skriftligt, henviste de mig til deres enorme telefonkø. Når jeg rykkede mundligt, henviste de mig til at skrive. Sådan gentog sagen sig i månedsvis uden egenlig information. Efter 320 dage kunne de for første gang sige noget betydningsfuldt: Din sag er blevet for gammel til at kunne ekspederes! Systemet synes at være uden ekskaleringsmulighed. De ansvarlige har sat sig så grundigt uden for rækkevidde, at også supportfolkene er prisgivet.

9 de fevereiro de 2023

Lad de "gamle" gå fri

Ældre Sagen blæser til kamp mod svindlere

Af Jørgen Mejrup
Kritisk Presse Bureau
Svendborg

Ældre Sagen går aktiv ind i kampen mod tvang overfor ældre, der ikke kan eller vil være med på digitaliseringsvognen samt mod den stigende svindel mod ældre..
To gode råd: Smæk røret på, hvis du får en mistænkelig opringning. Foretag evt. en kontrolopringning og oplys ALDRIG nummeret på din bankkonto eller andre numre/koder, som kan hackes.
Et stigende antal ældre giver op overfor den efterhånden uundgåelige og påtvungne digitalisering, så de helt eller delvist afskæres på grund af mere eller mindre komplicerede krav om digital identifikation og adgangskoder til både dit og dat.
Samvittighedsfulde ældre bliver afvist i systemet og til slut koblet helt af det teknologiske mareridt, inden måske lykkes at bryde igennem "lydmuren."
Ældre Sagen tæller i dag lige under en million medlemmer og udgør dermed talmæssig en majoritet af vælgere, der bør skrue op for "bissen" på overfor de politikere, myndigheder og private, der går for vidt med deres krav om teknologisk alvidenhed.
De er ældre er samlet stærke nok til med vægt at kræve hel eller delvis fritagelse fra digitaliserings-terroren samt forenkling og (om muligt) - så selv "Maren i Kæret" kan være med.
Men det må ikke ske under nogen som helst form for tvang!!!

29 de março de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais