Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

een bedrieglijke site geleid door rasechte dieven. mijn bestelling nooit ontvangen. wanneer ik dan reageer met mails zie ik op een dag plots mijn bestelling op hun site als afgeleverd staan, wat een d... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Hoopte op een goed product maar kreeg Pansly . Dus geen Dimana. Dit doet niet wat het zou moeten doen en bovendien stinkt het vreselijk. Hoop op genoegdoening en alsnog het goede product te mogen o... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

21 april 2021 de fiets sleutelhanger besteld. Ondanks beloften per email is het er op 11 mei nog steeds niet. Update: Op 12 mei ontvangen, DHL brievenbus post. Vanuit China zo te zien. Maar in iede... Ver mais

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

46 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,5

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Levertijd 3 weken sleutelhanger

Update:
Op 12 mei ontvangen, DHL brievenbus post. Vanuit China zo te zien. Maar in ieder geval wel ontvangen!

11 de maio de 2021

Zeer trage levering

Ik heb 2 keer 't fietske besteld op 20 april. Dimano belooft het artikel dezelfde dag nog te verzenden. Inmiddels is het 11 mei en heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik wilde het aan een vriend geven als verjaardagscadeautje. Helaas...hij is inmiddels al lang jarig geweest. Ik ben benieuwd of het uberhaupt nog binnen komt. Wel heb ik keurig een algemene mail ontvangen op mijn vraag over de levering...de gemiddelde levertijd van hun producten is 5 tot 7 dagen.. mmm...ik wacht al 21 dagen.

10 de maio de 2021

Zeer slechte ervaring met Dimana

Zeer slechte ervaring met Dimana. Heb twee kauw staven voor mijn honden besteld. Deze zijn om het gebit te reinigen. Heb na een lange tijd wachten de speeltjes binnen gekregen. Binnen 5 minuten heeft mijn hond de plastic staaf stuk gebeten. Dit was zeker niet de bedoeling van dit artikel. Ik heb Dimana diverse malen gemaild, maar krijg geen reactie. Via het contact formulier op de website heb ik gevraagd of ze mij willen bellen, maar krijg een standaard mail terug met een tekst die niet op mijn verzoek van toepassing is. Echt een heel slecht bedrijf met een waardeloze klantenservice. Zal hier nooit meer iets bestellen.

22 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Mensen laat jullie aub niet oplichten…

Mensen laat jullie aub niet oplichten door Dimana.nl! Meer dan een maand geleden iets besteld, nog steeds niets toegekomen, via email, Messenger en telefoon steeds hetzelfde standaardbericht, geen persoonlijk antwoord dus, spreek je ze aan via FB, ook daar geen antwoord, schrijf je een negatief bericht wordt je verwijderd, communiceren is duidelijk niet mogelijk, voor mij ben ik duidelijk opgelicht!!!!!!! Dus mensen letop!!!!

22 de abril de 2021

Oplichting.

Mooi verhaal met zogenaamde "goede" reviews op social media. Maar dat is grote flauwekul en pure oplichting. "Made in the Netherlands" staat er op hun product, maar het is goedkope troep uit China. Een goedkoop keihard plastic bolletje met een paar gaatjes voor € 19.
Hoe je het terug kan sturen en je geld terug krijgt wordt niet vermeld.

16 de abril de 2021

É esta a sua empresa?