Dimoda har varit min favorit butik i många år, både inredning och kläder. Jag är glad att jag åtminstone kan handla där online nu. Det är mycket snygga kläder och storlekarna och modellerna både stä... Ver mais

Kundservice är bästa av bästa , har haft med dom att göra innan med frågor ang produkter mm och alltid varit super ,denna gång har jag även haft en reklamation och fortfarande samma fantastiska hjälp... Ver mais
Snygga kläder till bra priser. Personalen är mycket glad och trevlig och ger en mycket bra service. Känns som att personalen lever efter mottot ”Ingenting är omöjligt.”
Tyvärr var blusen jag beställde för genomskinlig för mig, men allt med retur och hemsida var mycket bra och lätt förståligt.
Ubbhult Företagshuset, 438 95, Hällingsjö, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Trygg information om leveransen … så nöjd med varan! 🌸mvh Catherine

Resposta da Dimoda
Det gick snabbt och kjolen är super snygg är jätte nöjd

Resposta da Dimoda
Snabb leverans kanske lite missvisande färg på tröjan

Resposta da Dimoda
Snabb leverans, fina kläder och skor, bra priser. Lätt att få kontakt med er.

Resposta da Dimoda
Supernöjd!Precis som bilden lovar.
Jättevacker!!

Resposta da Dimoda
Jättefina blusar,finare än bilderna visade.så nöjd.

Resposta da Dimoda
Alltid nöjd med DImoda, proffsiga och trevliga. Bra priser! Man återvänder alltid hit som kund😊

Resposta da Dimoda
Svårt att göra retur fick ringa flera gånger tog mycket tid.Och sen lovade ni att stå för returen men den fick jag betala ändå.

Resposta da Dimoda
Allt flöt som det skulle. Bra i storlek, frakt gick fort. Kan absolut tänka mig att beställa härifrån igen

Resposta da Dimoda
Beställde kläderna den 11/9 vid middagstid. Vid middagstid 12/9 hade jag mitt paket. Och kläderna jag beställde var precis som önskat.
Super nöjd!, snabb leverans och trevlig kundservice. Bra kläder till bra priser!
Köpte hissgardin stog att den var i 100procent bomull i annonsen men går ej att stryka inte ens på 1på strykjärnet dåligt .På gardinen stog det 100procen polyester. Falsk marknadsföring☹️
Handlade här och ville lämna tillbaka mina varor, självklart oanvända med lappar kvar och kvitto. Men de 14 dagarna öppet köp hade redan gått, jag kom 3 dagar för sent och fick då inte lämna tillbaka eller ens byta varorna. Förklarade att min son hade varit sjuk så kunde inte komma tidigare men det spelade ingen roll. Fick så otroligt otrevligt bemötande så det liknar inte något jag har varit med om tidigare. Butikspersonal brukar alltid vara så trevliga och hjälpsamma, men de här var allt annat än det. Kommer aldrig i mitt liv handla från det här företaget och jag rekommenderar ingen annan att göra det heller!
Först sen leverans, sedan är byxan slapp och hängig trots att den ska vara Power Push Up skinny jeans. Det är dem absolut inte! Man påstår att jag köpt dem i fel stl trots att det är hängiga och slappa i tyget på vissa ställen?
Kommer INTE att handla av denna butik igen!!
Dåligt kundbemötande!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.