Rentefri lån kom i mål Igennem 4-5 år samarbejde med DinGæld, har det alt i alt være en hård kamp for mig. Dette er grundet ens egen skyld, men den situation jeg selv har sat mig i. Mine ønsker og fr... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har gennem flere år haft et godt samarbejde med din gæld. Trods skiftende rådgivere, har der være god tryg og professionel rådgivning omkring min sag. Min nuværende rådgiver Mads Hansen har et god... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har gennem flere år haft et godt samarbejde med din gæld. Trods skiftende rådgivere, har der være god tryg og professionel rådgivning omkring min sag. Min nuværende rådgiver Henrik Drewes, har et... Ver mais
A empresa respondeu
DinGæld skaber overblik over din økonomi. Vi viser dig mulighederne og hjælper dig til at styre uden om faldgruberne, så du kan tage en velovervejet beslutning om, hvordan du skal blive gældfri. Læs mere på vores hjemmeside: https://dingaeld.dk/
Klamsagervej 25, 1., 8230, Åbyhøj, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Rentefri lån kom i mål
Igennem 4-5 år samarbejde med DinGæld, har det alt i alt være en hård kamp for mig. Dette er grundet ens egen skyld, men den situation jeg selv har sat mig i. Mine ønsker og frustrationer har DinGæld været rigtig gode til at håndtere. Når det så er sagt, så har de også efter flere års kamp - fået alle mine lån rentefrit. Selvom det til tider kunne se sort ud, så lykkes det løbende. Til alle jer som overvejer at starte op ved DinGæld, så vil jeg anbefale det af hele mit hjerte, og være en lille smule tålmodig. Det kan betale sig 😀 Tak for hjælpen DinGæld og tak for samarbejdet for denne gang.

Resposta da DinGæld
en god oplevelse man bliver taget alvorligt og god sparring vedr. opgave med bundløs gæld

Resposta da DinGæld
Har brugt DinGæld til at løse afdragshåndtering og det har været en rigtig god oplevelse, hvor jeg blev hjulpet af kompetente og imødekommende rådgivere hele vejen. Hvis man oplever bump på vejen iht sin økonomi, så kan jeg varmt anbefale DinGæld, da de har et virkelig godt fundament og menneskesyn iht at hjælpe dig godt videre til at blive gældsfri.

Resposta da DinGæld
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med DinGæld. Det var altid nemt at komme i kontakt med min rådgiver, og kommunikationen var i top hele vejen. Min rådgiver, Kristoffer, formåede at lande aftaler med samtlige kreditorer – endda med rentestop på dem alle. Det har givet mig den nødvendige ro til endelig at få styr på økonomien. Jeg kan på det varmeste anbefale DinGæld til alle, der står i en svær økonomisk situation.

Resposta da DinGæld
Hej jeg følte ikke jeg fik den hjælp jeg havde brug for jeg havde dem i en måned og var ikke kommet videre så stoppet

Resposta da DinGæld
Har været en behagelig og fantastisk hjælp, hele vejen igennem mit lange forløb og sørget
For jeg kan komme ordentligt videre, har altid
Stået klar ved telefonen,sms og beskeder
hurtig.
Jeg vil anbefale det til andre,
Ove

Resposta da DinGæld
Vi har været hos Din Gæld siden april 2018, og de har hjulpet os igennem nogle rigtig svære år. Fra starten har vi følt os taget seriøst og mødt med forståelse, aldrig dømt, men støttet hele vejen.
De har været gode til at forklare tingene i et sprog, man kan forstå, og vi har altid vidst, hvad der skulle ske, og hvor vi var i processen. Det har givet en kæmpe ro i maven i en ellers meget presset situation.
Forløbet er nu endt med en gældssanering, og det betyder mere for os, end ord kan beskrive. Vi har fået en ny start og en fremtid, der endelig ser lysere ud.
Vi kan kun give Din Gæld vores varmeste anbefaling, de har gjort en kæmpe forskel for os.
Har kun ros til DinGæld for den hjælp de gav os.
Og i sær til Kristoffer
Da vi søgte gældssanering, og vi kom i hus med det.
Kan kun anbefale dem.
Jeg havde en gæld til Jyske bank, den skulle jeg have hjælp til, jeg gik på nettet, og fandt tilfældigt Din gæld.
Jeg kom i kontakt med June bock, hun lyttede til mine behov, meget forstående og hun fandt hurtig en mulig løsning på opgaven.
June gik i gang med arbejdet, og hun var go til at orienterer mig undervejs i sagen.
June landede en aftale, mere end en halvering af lånet, lånet er nu fuldt indbetalt, så befriende for mig.
June er super dygtig og er et særdeles behageligt menneske.
June kan jeg give den bedste anbefaling.
I hjalp i en meget mørkt tid, hvor jeg ikke kunne overskue noget som helst. Det er jeg evig taknemlig for. I gav mig ro og min nattesøvn tilbage. Kan ikke udtrykke min taknemlighed nok. Det har været professionelt fra jeres side siden dag et. Mange tak for hjælpen :)
Har brugt DinGæld til at prøve at komme af med en del gæld og det er lykkedes med meget, men ikke det hele. Men de har været gode til at hjælpe og få bragt min gæld en del ned.
Kan anbefale at få dem til at kigge og til at få deres hjælp. Ville gerne have haft brugt dem før, men vidste ikke de kunne hjælpe og fandt dem på nettet.
Kan kun varmt anbefale dingæld.dk
Jeg tog kontakt til Dingæld og lige fra første samtale følte man sig hørt.
Jeg kunne skrive og ringe til min faste rådgiver og få svar og råd til behandling af min sag. Var der den mindste tvivl om noget så blev der skrevet og det var begge veje.
Jeg er yderst taknemmelig for den hjælp jeg får fra Din gæld, der er lang vej endnu før jeg er gældsfri. Men med deres hjælp kan jeg have ro i maven og tro på det nok skal lykkes.
Det har været en rigtig god og behagelig oplevelse, at samarbejde med DinGæld. Meget professionelt firma. Især har samarbejdet med Gezim Gashi været i top. Altid hjælpsom, venlig, forståelig, god forhandler i forhold til kreditorer, eminent samarbejdspartner i forhold til hurtig nedbringelse af min gæld. Kan absolut i høj grad anbefale hjælp fra firmaet, hvis du er i problemer med afvikling af uoverskuelig gæld.
Super behjælpelig selskab med klogere rådgiver som June bock som har gjørte at min gældssanering er i hus tusind tak, tak og Tak for hjælpen til dingæld og alle rådgiver som gave mig et behageligt hverdage 🙂
Kæmpe tak til DinGæld og især Nicolai, for at have hjulpet mig igennem det sværeste i mit liv!
Skilsmisse, tvangsauktion, banklån, alt gik galt og jeg tog kontakt til DinGæld og fik Nicolai som rådgiver! Og hvor var han bare verdensklasse!
Vi fik styr på kreditorer, han fik forhandlet, udbetalt nogle kreditore, og ikke mindst beroliget mig, så jeg rent faktisk troede på at blive gældsfri!
Han guidede mig igennem ansøgningen om gældssanering! Og 1/8-2025 efter ca. +3 års samarbejde, står jeg nu som en gældfri mand, og har fået den bedste hjælp til en ny start!
Jeg er så taknemmelig for alt den støtte og vejledning Nicolai har lagt for dagen, aldrig misset en mail, aldrig misset et opkald!
Tak for sparringen og hjælpen i den hårdeste tid i mit liv!
Uden DinGæld og Nicolai, havde jeg ikke været gældfri i dag, tværtimod!
1. Step er at erkende man ikke kan klare det selv!
2. Step. Få hjælp og her kan jeg kun give mine største anbefalinger til DinGæld og Nicolai!!
Tak, bare tak!

Resposta da DinGæld
Stor professionel hjælp gennem i 6,5 år fra Mads Hansen Kontor Chef og hans team!Med en stor gæld på flere hundrede tusinde kroner idag jeg er gæld fri.Tusinde tak for alt de har gjørde Jeg varme afbefaling Din Gæld firma for alle dem som de vil gerne blive gæld fri.

Resposta da DinGæld
Har gennem flere år fået fantastisk hjælp og kompetent rådgivning til at få styr på min gæld. Har haft 3 forskellige rådgivere som alle har ydet en stor indsats. Har nu fået tilkendt gældssanering var aldrig selv kommet i mål uden fantastisk hjælp fra Nicolai Vester. Så tusind tak Din Gæld.

Resposta da DinGæld
Særdeles professionelle og hjælpsomme.

Resposta da DinGæld
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.