Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super betjening og forklaring af medarbejder, har vi spørgsmål kan vi altid ringe og få hjælp Kan varmt anbefale DIN HØRESPECIALIST Torvet 3 6300 Gråsten

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service uden du følte dig presset til at aftage produktet Eneste problem var at bet.maskinen afviste mit visa kort, fordi der ikke også stod Dankort. Hvilket der var var blevet påpeget fra buti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helene i Birkerød er en rigtig dygtig og kompetent hørespecialist. Hun tager sig tid til, at gøre tingene ordentligt og er meget grundig. Man går derfra, med en rigtig god oplevelse. Man får forklare... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sarah Loy i Gilleleje er en kompetent og meget dygtig Hørespecialist. Hun gjorde en grundig og fyldestgørende test af min hørelse og jeg fik også en udskrift af min høreprøve. som var meget forkla... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos
  2. Reparação de aparelhos auditivos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Din Hørespecialist er en kæde af høreapparatsbutikker, der sælger, tilpasser og servicerer et bredt udvalg af høreapparater fra danske WIDEX og Oticon. Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatsbruger tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsning og høreapparater vi har. Hos Din Hørespecialist tager vi afsæt i en unik audiologisk profil, som er kendetegnet ved, at vi stræber efter at du som kunde oplever Høresucces. Vi ønsker du har succes med din hørelse, og lader dig teste forskellige høreapparater, opleve forskellige indstillinger og benytter et bredt udvalg af audiologiske redskaber for at sikre, du får den mest succesfulde høreoplevelse.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Venlig og rolig

Venlig og rolig - og blive taget alvorligt

24 de novembro de 2025

Hej Esben.

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft et godt besøg og følt dig taget alvorligt.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Med venlig hilsen
Caroline - Din Hørespecialist

Classificada 5 em 5 estrelas

De er meget omhyggelige og giver rigtig…

De er meget omhyggelige og giver rigtig god vejledning om mulighederne. En rigtig god oplevelse

20 de outubro de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Tusind tak for din fine anmeldelse, Kim!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores vejledning har været hjælpsom. Vi gør altid vores bedste for at tage os tid til hver enkelt kunde og sikre, at alle får en grundig og klar gennemgang af mulighederne. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt informeret og tryg gennem hele processen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungerede som forventet og aftalt

Alt fungerede som forventet og aftalt. Den forrige 4 års periode, med mit 1. sæt høreapparater, har også fungeret upåklageligt.

29 de outubro de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er rigtig dejligt at høre, at både dit første sæt høreapparater og dit nuværende forløb har fungeret som forventet.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – sig endelig til, hvis der er noget, vi kan hjælpe med fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kvalificeret og hjælpsom…

Meget kvalificeret og hjælpsom betjening.

8 de outubro de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Tusind tak for din fine anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en kvalificeret og hjælpsom betjening hos os.

Kompetent

Meget kompetent

22 de outubro de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Tusind tak for din anbefaling. Vi er rigtig glade for, at du har oplevet os som kompetente.

Danmarks bedste høre apparater

Rigtig gode høreapparater, fantastisk personale der yder fantastisk betjening

21 de outubro de 2025

Hej Peter
Tusind tak for din superflotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både dine høreapparater og for os i butikken.
Det betyder meget for os – og vi håber, du får masser af glæde af dem fremover! 🙏😊

Prof og god service

Prof og god service

27 de outubro de 2025

Hej Jan
Tusind tak for din fine tilbagemelding!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet både professionel og god service. Det betyder meget for os!

Mit 4. høre apparat

Mit 4. høre apparat. Super professionel behandling. Virdelig god og omhygglig betjening i 2 omgange ved køb af nyt apparat 7/8 og 18/8 2025.

18 de agosto de 2025

Hej Arne.
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse – og at du har følt dig godt taget hånd om ved alle dine besøg.

Classificada 1 em 5 estrelas

Din Hørespecialist er et iskoldt og…

Din Hørespecialist er et iskoldt og uprofessionelt firma
Min far fik høreapparater hos dem kort tid før han fik en blodprop i hjernen og var tæt på at dø. Midt i kaos overså vi en regning, men jeg gik selv ned i butikken og betalte. Her blev jeg lovet, at alt var i orden, og at ingen gebyrer ville blive opkrævet.

Alligevel valgte Din Hørespecialist kynisk at sende min far til inkasso måneder senere. Da jeg flere gange kontaktede dem telefonisk, blev jeg igen og igen forsikret om, at min far intet skyldte. Det var direkte løgn.

At behandle en ældre, hjerneskadet mand på den måde viser et firma uden empati, uden respekt og uden ansvar. De lover ét – og gør det stik modsatte.
Et iskoldt og uprofessionelt firma, jeg stærkt vil fraråde alle at have noget med at gøre.

Svar : Jeres undskyldning er ingenting værd. At gemme jer bag “intern information” er en ynkelig bortforklaring. I lovede flere gange, at alt var i orden – og alligevel sendte I bevidst en ældre, hjerneskadet mand på over 85 år til inkasso.

Det er ikke en fejl. Det er et ledelsesproblem. Når en virksomhed lyver for sine kunder og derefter prøver at feje det ind under gulvtæppet med tomme undskyldninger, viser det en iskold og uprofessionel kultur helt oppefra.

Hvad er meningen med en undskyldning, hvis I ikke tager ansvar og retter op på problemet?

Jeg vil på det kraftigste advare alle mod at have noget som helst med jer at gøre.

27 de agosto de 2025

Hej Theis

Vi er oprigtigt kede af at høre om jeres oplevelse hos os. Desværre har internt information krydset hinanden, hvilket har ført til forvirring omkring regningen.

Det var aldrig vores hensigt at skabe problemer eller ubehag for jer, og vi forstår fuldt ud, hvor belastende situationen har været, især under de omstændigheder, du beskriver. Vi tager jeres oplevelse meget alvorligt og ønsker at lære af vores fejl, så noget lignende ikke sker igen.

Endnu en gang beklager vi dybt og takker for, at I gør os opmærksom på situationen.

Med venlig hilsen
Line - Kundeservicechef
Din Hørespecialist

Femstjernet oplevelse Widex Allure

Sarah Loy i Gilleleje er en kompetent og meget dygtig Hørespecialist.
Hun gjorde en grundig og fyldestgørende test af min hørelse og jeg fik også en udskrift af min høreprøve. som var meget forklarende.
Jeg har efterfølgende haft Widex ALLURE på prøve og vil blot sige at det er en vidunderlig oplevelse!
Jeg har fået min hørelse tilbage og oplever klar og naturlig tale, som da jeg var en yngre mand.
Det er bare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til både Sarah og Widex ALLURE.

11 de agosto de 2025

Hej Willie

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at Sarah i Gilleleje har givet dig en god oplevelse, og at Widex ALLURE har gjort sådan en forskel for din hørelse.

Det varmer at vide, at du nu hører klart og naturligt igen – præcis som vi ønsker for alle vores kunder.

Vi giver helt sikkert din ros videre til Sarah, det bliver hun glad for!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig hjælp og levering af…

Hurtig hjælp og levering af høreapparat.
Utrolig flink medarbejder

8 de agosto de 2025

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os, at du har oplevet hurtig hjælp og levering af dit høreapparat, og at du har været tilfreds med betjeningen.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du har brug for det.

Fungerede perfekt

18 de julho de 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at de fungerer perfekt. Det vi meget glade for.

rigtig god hørelse

4 de agosto de 2025

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har få en god hørelse. Det betyder meget for os.

Profesionelle, venlige , tålmodige

Proffsionelle, venlige, tålmodige

29 de julho de 2025

Hej Jonna

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i vores klinik.

Kompetent behandling

God, venlig og kompetent behandling

1 de maio de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – vi sætter stor pris på din feedback.

Mvh Caroline / Din Hørespecialist

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og grundig introduktion i…

God service og grundig introduktion i anvendelse af høreapparaterne

17 de março de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Hej Birgitte, tak for din anmeldelse :)
Vi er glade for at du har fået en god service og det har været en grundig gennemgang.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode lokale og behalig sammenver

1 de maio de 2025

Hej Peter

Tak for at havde taget dig tid til at skrive en anmeldelse, det er vi meget glade for. Godt det har været en god oplevelse.

MVH
Caroline / Din Hørespecialist

Kunden i centrum

Mine gamle høreapparater er nu 4 år gamle, og det er tid til at få et tjek om der skal nye til, og det ville være en god ide. Fik rigtig god rådgivning om de rette apparater til mit behov. Jeg må erkende at de nye apparater er meget bedre end de gamle - selvom de næsten er i "samme klasse".
Tak for at jeg kan høre.

12 de maio de 2025

Resposta da Din Hørespecialist

Hej Tommy. Tak for at have taget dig tid til at skrive en anmeldelse, det er vi meget glade for. Dejligt at du har fået en god rådgivning og at der er blevet lyttet til dine behov.
God dag til dig.

Nye høreapparater

Meget professionelt og venlig og hurtig betjening.

22 de abril de 2025

Hej Ingrid.
Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at der har været en hurtig og professionel betjening, det er vi meget glade for :)
Mvh Emilie/ Din Hørespecialist

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais