Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super betjening og forklaring af medarbejder, har vi spørgsmål kan vi altid ringe og få hjælp Kan varmt anbefale DIN HØRESPECIALIST Torvet 3 6300 Gråsten

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service uden du følte dig presset til at aftage produktet Eneste problem var at bet.maskinen afviste mit visa kort, fordi der ikke også stod Dankort. Hvilket der var var blevet påpeget fra buti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helene i Birkerød er en rigtig dygtig og kompetent hørespecialist. Hun tager sig tid til, at gøre tingene ordentligt og er meget grundig. Man går derfra, med en rigtig god oplevelse. Man får forklare... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sarah Loy i Gilleleje er en kompetent og meget dygtig Hørespecialist. Hun gjorde en grundig og fyldestgørende test af min hørelse og jeg fik også en udskrift af min høreprøve. som var meget forkla... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos
  2. Reparação de aparelhos auditivos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Din Hørespecialist er en kæde af høreapparatsbutikker, der sælger, tilpasser og servicerer et bredt udvalg af høreapparater fra danske WIDEX og Oticon. Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatsbruger tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsning og høreapparater vi har. Hos Din Hørespecialist tager vi afsæt i en unik audiologisk profil, som er kendetegnet ved, at vi stræber efter at du som kunde oplever Høresucces. Vi ønsker du har succes med din hørelse, og lader dig teste forskellige høreapparater, opleve forskellige indstillinger og benytter et bredt udvalg af audiologiske redskaber for at sikre, du får den mest succesfulde høreoplevelse.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

God rådgivning, venlig betjening

God rådgivning, dygtige folk, man følte sig i gode hænder og meget venlig betjening og de havde al den tid jeg havde brug for

2 de maio de 2023

Kære fa, tak for de mange stjerner!// Bonnie, Din Hørespecialist

Classificada 5 em 5 estrelas

En god og hørerig oplevelse.jening,omhyggelig det tager…

Venlig betjening,omhyggelig det tager den tid det tager,forstår man det ikke bliver det gentaget.Og ikke mindst det ligger i den by som jeg bor i,så man er fri for at køre til Hillerød eller Hørsholm,når man er ældre orker man ikke at køre så langt.

17 de abril de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Jørn, tak for din anmeldelse og de mange stjerner!// Bonnie, Din Hørespecialist

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse i din hørespecialist…

Dårlig oplevelse i din hørespecialist Frederikssund
Jeg gik forbi i går jeres butik. Jeg havde undret mig at I havde mit cpr nr fra et køb for 3 år siden af musikøreværn. Jeg tænkte at jeg ikke havde fået tilskud, og heller ikke skrevet under for at I har den i jeres computer. Så jeg spurgte den eneste medarbejder der er (en middelalder dame, der var hellere ikke kunder der venter), om hun kunne slette mit cpr nr. Hun ringede til centralen og fik mig slettet som kunde. Bagefter sagde hun at jeg ikke havde mere garanti på mine høreværn. Jeg tænker det er ikke i orden! Jeg har bedt damen om at slette mit cpr nr og ikke mig som kunde! Jeg har en kvittering derhjemme, og selfølgelig har jeg stadig garanti på min høreværn! Jeg kommer til Jer for at reklamere hvis der sker noget, men aldrig mere bestiller jeg hos jer.

27 de abril de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Laura, jeg er glad for at høre at der kom en hurtig løsning på hvordan du ønsker at vi opbevarer dine data.
Ifølge forbrugerloven er der 2 års reklamationsret på et produkt. Hvis dine musikerhøreværn endnu ikke er fyldt 2 år, er de naturligvis stadig dækket af reklamationsretten. Hvis du mener at vi har begået en fejl vedrørende datotjek af dit køb, så må du endelig kontakte os på 70 11 10 70, så finder vi en løsning. // Bonnie, Din Hørespecialist

Køb af høreapparater Frederikshavn

Meget profesionelt betjening man fornemmer man er i gode hænder, alt bliver forklaret når man køber nye høreapparater meget forståelig forklaring.

20 de abril de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Svend-Aage, hvor er det dejligt at høre. Tak for din anmeldelse!// Bonnie, Din Hørespecialist

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin service uden du følte dig presset…

Fin service uden du følte dig presset til at aftage produktet

Eneste problem var at bet.maskinen afviste mit visa kort, fordi der ikke også stod Dankort. Hvilket der var var blevet påpeget fra butikkens side flere gang, så det burde ændres hurtigst muligt.

18 de abril de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Kirsten, tak for din anmeldelse! Jeg vil give dit input om betalingsmidler videre til rette vedkommende!// Bonnie, Din Hørespecialist

Classificada 4 em 5 estrelas

Aalborg. Jeg vil gerne anbefale Din…

Jeg vil gerne anbefale Din Hørespecialist ved afprøvning og vejledning i brug af høreapparaterne. Venlig grundig vejledning som betyder meget, når jeg skal købe mine hjælpemidler til at støtte hørelsen. Vigtigt for mit sociale liv og orientering i omverdenen.Jeg håber det også fortsætter inden for de 4 år garantien dækker. 🙂

30 de março de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Birte-Marie, tak for din anmeldelse! Du må endelig kontakte os hvis du får behov for hjælp!// Bonnie, Din Hørespecialist

Dejlig forretning

Dejlig forretning, selv om den er gemt væk mellem mange blomster, som jeg dog elsker.

20 de março de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Torben, tak for din anmeldelse! Ja vi har mange blomster foran vores butik i gården - du kan tro det er flot især om sommeren! //Bonnie, Din Hørespecialist

Classificada 5 em 5 estrelas

God information i hele processen med…

God information i hele processen med både valg af apparat og efterfølgende tilpasning. God garanti på apparatet og fin forsikring i tilfælde af de mistes.

20 de março de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Jesper, tak for din anmeldelse - godt at du synes om vores tryghedsgaranti! //Bonnie, Din Hørespecialist

Stor kompetance og grundighed

Har været kunde hos Jer i flere år og har ved hvert besøg fået kompetent behandling. Har endnu ikke mødt en ikke-kompetent medarbejder. Opstår der spørgsmål eller småproblemer, kommer man til med det samme på de ugentlige servicedage.

7 de março de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Ole, tak for dine fine ord - jeg vil videregive dem til din lokale butik! //Bonnie, Din Hørespecialist

Utrolig god service

Jeg har gennem hele forløbet fået en utrolig fin og professionel betjening.
Derudover holder apparatet det der er blevet lovet og jeg er hele vejen igennem utrolig tilfreds

27 de fevereiro de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Jan, tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre at alt er som det skal være! //Bonnie, Din Hørespecialist

Professionel betjening.

Professionel betjening.
Høflig og god orientering af Per Bøvling

24 de fevereiro de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Michael, tak for denne anmeldelse - jeg vil give din rod videre til Per! //Bonnie, Din Hørespecialist

Classificada 5 em 5 estrelas

Sofies profesionelle holdning gjorde at…

Sofies profesionelle holdning gjorde at jeg valgte at handle her.

8 de fevereiro de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Finn, tak for din anmeldelse og de fine ord - jeg skal sørge for at Sofie får dem at se! //Bonnie, Din Hørespecialist

Rigtig god service

Din Hørespecialist giver kompetent god service hele vejen igennem processen med at få det korrekte høreapparat. Og tilmed har to åbne dage om ugen, hvor man kan få dem justeret efter behov.

14 de fevereiro de 2023

Resposta da Din Hørespecialist

Kære Klara, tak for din anmeldelse og de mange stjerner ! //Bonnie, Din Hørespecialist

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais