Din Indre Juvel ApS Opiniões 352

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte Spa Duftpinde og de dufter godt nok dejligt og er kraftige i duften præcis som jeg håbede. Hurtig levering dagen efter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hurtig levering , sød pakke med som gave 🤩Varen svarer fuldt ud til forventning , så fint at kunne følge hvor langt i processen varen er. Stort 5 tal og IKKE sidste gang der handles hos je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker jeres webshop❤️ Mit yndlings sted at handle røgelse. Virkelig dejlige produkter. Kan ikke anbefales nok😊❤️❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er utolig glad og meget taknemlig for jeg fin en lille fin pink opal med som jeg er virkelig glad for, og lige hvad jeg manglede. Håb, sprituel opvågning, kærlighed, følses messig healing, indre... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Spa de dia

Escrito pela empresa

Dansk holistisk webshop med fokus på dit velvære. Vi sælger blandt andet røgelse, smudge, meditationsudstyr, sten & krystaller, duft lys, pynte genstande til hjemmet, yoga udstyr, aromaterapi & æterisk olie, smykker og meget meget mere.

Informações de contacto

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

IKKE PALO SANTO

Jeg ville ønske at jeg havde læst deres anmeldelse fra 2024 hvor en anden kunde skriver at deres Palo Santo ikke er ægte.

Og deres svar er at det er fordi det er anden grads og naturligt nedfald og ikke fra træer der er fældet og derfor er aromaen svagere end første grads pinde😅
Nu er det bare sådan at ALT palo santo er fra naturligt nedfald da det ikke er lovligt at fælde palo santo træer.

Og de skriver nu på deres hjemmeside at det er første grads pinde.
De lugter dog bare af pinde. På posen står der '1 grad skabt af naturligt nedfald' - men til en anden kunde forklarer de at aromaen på deres Palo er svag fordi det er 2 grads pinde og det NETOP er naturligt nedfald, altså det er deres begrundelse,så jeg undrer mig over at deres NU første grads pinde ingen duft har?

For det lugter bare af BÅL, det er Ikke Palo Santo de sælger.Det lugter fælt og kradser i næsen.

Jeg har brugt ægte palo santo igennem 5 år og jeg tør godt sige at dette ikke er palo santo!

En sidebemærkning - når man arbejder med noget så følsomt som energiarbejde og helligt træ, som netop skal støtte en i ens proces, så er det yderst vigtigt at tingene er ægte.

25 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering , sød pakke med som gave 🤩Varen svarer fuldt ud til forventning , så fint at kunne følge hvor langt i processen varen er. Stort 5 tal og IKKE sidste gang der handles hos jer 🤗

7 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais