Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Reparerede DEFEKT bil for 6000 kr

Enten er denne mand kæmpe svindler eller bare virkelig virkelig dårlig til sit arbejde. Ja jeg beklager, for du virkede sgu så venlig (nu forstår jeg hvorfor).

Vi afleverede en bil med en motor, der lød mildest talt mærkelig - han hælder olie på, skifter filter og ringer efterfølgende til mig og fortæller at den nu kører igen, men at jeg absolut ikke må fortsætte videre uden ny bæreare samt nye bremser både for og bag. Jeg er glad for at bilen tilsyneladende kører igen og giver ham lov til at skifte reservedelene… da vi kommer igen har han sat sin kone til at udlevere bilen til os (nok fordi han godt vidste at det ville blive en pinlig affære). Vi når lige at køre på motorvejen (2-3 km) og så er lyden af defekt motor der igen.. Det går op for mig at du velvidende har repareret en defekt bil for 6000 kr og i hvert fald ikke efterprøvet dit eget arbejde.

Jeg kan se du svarer igen på nogle af dine anmeldelser og forsøger at redde værdighed. Jeg er virkelig spændt på om du tør at give din søforklaring offentligt her. Mest af alt er jeg dog spændt på om du selv foreslår at give os pengene tilbage for sådan en omgang mekaniker-scam eller om du skal tvinges :)

Skal nok give jeg alle en opdatering når jeg ved hvordan sagen ender

26 de novembro de 2025

Skifter dele i flæng

Skifter dele i flæng. Sendte min Volvo S80 derop - skurrende lyd når jeg drejede skarpt til venstre og lyste i abs.
Gjorde indehaver opmærksom på at flere i Volvo gruppen pegede på en knækket abs krans.
Dette ville indehaver slet ikke høre tale om.
Han skifter abs sensor, klodser i for og bakker i bag??
Får en bil tilbage med samme skurren og lys i abs lampen.....
Klager, og nu bliver abs kransen skiftet. Samlet pris 8.000 kr.
Bilen begynder at lyse i abs igen efter 20 km.
Herefter kom bilen på et andet værksted der løste problemet. Pris 1.850kr.
De 1850 kr refunderes, men ikke nogle af de 8.000 kr.

Hold jer væk!!!!!

1 de março de 2024

Løgnagtig brugtvognsforhandler

Fandt en brugt bil på nettet hos Dinmekaniker og tog kontakt da jeg havde nogle spørgsmål angående rust da det var en lidt ældre bil, og iøvrigt en model jeg kender godt mht fejl mm. Ejeren var total flink og virkede virkelig oprigtig. Jeg spurgte ind til et sted på bilen der kan være kritisk, og han lovede højt og helligt at der intet var at komme efter. Jeg spurgte endda flere gange da jeg ville være sikker inden jeg kørte afsted for at besigtige bilen. Da vi kom frem var den så rusten der at min bror kunne trykke fingeren igennem. Jeg blev lidt muggen for magter ikke folk der lyver. Han undskyldte at han ikke havde set det (selvfølgelig løgn!) men ville intet slå af i prisen men han kunne lave det og der var ikke den ting han ikke lige kunne fixe på en time. Vi takkede for kigget og kørte slukørede derfra. Var helt på det rene med at bilen ikke skulle stå som et suttet bolsche meeeen han lovede virkelig "guld og grønne skove" i telefonen. Jeg kommer der aldrig igen

1 de novembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke et sted jeg vil benytte igen!

Service i forhold til at booke tid er ok. Derimod er prisen for almindelig rep. Af sliddele helt hen i skoven! Prisen for reservedele er langt over dobbelt pris i forhold til markedspris for originale dele!
Derudover modtog jeg en færdig rep. Bil, som lugtede ganske forfærdelig af brændstof/olie/beskidt mekaniker. Dette har kostet mig en grundig rengøring efterfølgende.
Dette var første og sidste gang jeg har benyttet denne mekaniker!

12 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Pers speedshop overholder ikke aftaler.

Skulle have skiftet en front på min corvette hos Pers Speed shop, hele fronten, de vælger så kun at skifte fra hjul kassen og frem, dermed kommer der skarring i glasfiberen, da jeg gør opmærksom på at det ikke er det der er aftalen eller det der står i taksatorrapporten benægter Per hele vejen igennem at dette er rigtig, han har tillige selv sagt og skrevet at dette var den bedste løsning, med en ny komplet front.
Stol ikke på Pers Speedshop.

15 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste værksted!

Jeg har uden tvivl haft den bedste oplevelse hos Din Mekaniker! Jeg skulle have skiftet til vinterdæk her til de kommende kolde måneder og ha’ lavet service. Men efter en tur på liften så det ud til at både bremser og bundkar mm. skulle skiftes. Der var ikke noget bøvl eller nogen form for miskommunikation, og min bil stod klar dagen efter trods de ny opdagede omstændigheder. Jobbet blev ikke blot udført hurtigt og med stor professionalisme fra både ejer samt andre ansatte, men samtidig kunne jeg gå derfra med en bil i tip top stand, men også en fantastisk oplevelse. Jeg havde en virkelig god oplevelse både hvad angår selve reparationen og specielt også med deres enorme kundevenlighed. Det er uden tvivl ikke sidste gang jeg benytter Din Mekaniker, og kan varmt anbefale dem og deres gode arbejde! De får virkelig en high five og et stort smil herfra, og ikke mindst min største anbefaling!

23 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Købt en bil for et halvt år siden

Købt en bil for et halvt år siden. Har kørt den første gang på værksted i går. Jeg fik afvide af min mekaniker at det var en super fin bil jeg havde købt mig.

Jeg er så glad for den Ford focus jeg har købt hos jer!

Jeg vil gerne anbefale jer en anden gang!

31 de outubro de 2020

Købte en bil i efteråret 2019

Købte en bil i september 2019, den var ikke samlet så den blev kørt med et løfte om at den nok skulle stå færdig i løbet af et par uger......
Først måtte vi rykke flere gange, her burde vi nok have stoppet den handel, men endelig var den klar! Eller det troede vi.

Jeg nævner i flæng:
klima anlæg, der blev så lavet service og det virker stadig ikke.
Dæk uden slidbane blev skiftet, jeg betalte for det, efterfølgende varder en lyd i bilen, først blev instrument brættet limet, lyden var der stadig, så hev han en stænkklap af, lyden var der stadig.
Varme i førersædet virker heller ikke.
Stik til anhænger virker ikke og bliver efter flere forsøg skiftet, det virker stadig ikke.

Bilen var mere på værksted end hjemme på matriklen.....
I juli køre jeg til en anden mekaniker, han finder grunden til lyden, manglende afstandsklodser på bremsen og et hjulleje, det er fikset og stikket lavet af ham der efter eget udsagn er Danmarksmester, er nu lavet et tredje sted. Behøver jeg nævne at tilen har jeg forlænget frataget Dinmekaniker og det samme gælder forøvrigt hans uddannelse, hvis ellers han har en.

Jeg vil frem over fraråde enhver at bruge denne mekaniker, Køb ikke bil her og lad dem aldrig lave din bil....

6 de outubro de 2020

Kan ikke anbefale Din Mekaniker

Købte en bil i oktober måned, problemer med den fra dag 1. Efter 45 dage på værksted var der stadig problemer med bilen. Forlangte at handlen gik retur, hvilke han nægtede.
Efter jeg så rettede henvendelse til FDM og autoklage nævnet fik jeg pengene retur.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at man køber bil der eller får bilen reparet.
Dette var den dårligste oplevelse jeg har haft med en mekaniker efter at have kørt bil i 50 år.

14 de maio de 2020

Ingen moral

Hvis man benytter sig af Din mekaniker på Frederikshøjvej, skal man huske at tjekke, om alt virker på lånebilen. Jeg vil anbefale at tape bilnøglen sammen for en sikkerheds skyld, da jeg oplevede, at bilnøglen faldt fra hinanden, og startspærren faldt ud, da jeg låste bilen. Det medførte en ekstra regning på 2100 kroner for en ny bilnøgle. Ejeren af virksomheden vil ikke svare på, om standen på den nye nøgle er samme type som den gamle nøgle. Hvis I låner en hvid Kia hos Din mekaniker på Frederikshøjvej, så send gerne et billede af nøglen til mig!

16 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dig væk hvis du skal have træk på din bil

Jeg havde købt en ny bil, som jeg skulle have monteret træk på. Din mekaniker havde, efter eget udsagn, en spidskompetence omkring montering af træk. Efter at trækket var monteret virkede mine elektriske spejle i bilen ikke. Bilen sendte jeg til Peugeot, da jeg ikke i min vildeste fantasi kunne forestille mig at det var Din mekaniker, som var årsagen. Peugeot ville ikke røre ved det, da det var montering af trækket, som havde udløst problemet. Jeg fik en regning på kr. 457,- for besøget hos Peugeot. Jeg sendte bilen til Din mekaniker, som lovede at udbedre problemet. Regningen fra Peugeot var der ingen umiddelbar villighed til at refundere - jeg aftalte at få skiftet hjul på min datters bil som kompensation - jeg gad ikke diskutere det, hvilket jeg kunne mærke, at jeg ville komme til. Da jeg hentede bilen udtrykte indehaveren, at alt virkede nu. Det gjorde det dog ikke - spejlene kunne stadig ikke indstilles. Forløbet endte med, at Din mekaniker måtte sende bilen til Peugeot for at få problemet løst, hvorefter det virkede.
Det var meget frustrerende, da indehaveren konstant snakkede om hvor stor ekspertise firmaet havde i at montere træk, samtidig med at jeg oplevede præcis det stik modsatte.
Det endte godt, men formaet kan bestemt IKKE anbefales.

23 de março de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais