Leia as opiniões dos outros
Købte blækpatroner om tirsdagen modtog til modtagelse om fredagen. Printer.dk overholdt deres del af aftalen og blækpatronerne var af god kvalitet. Prisen var tilmed meget billigere end konkur... Ver mais
Bestilte en rabatpakke med 4 toner + 1 ekstra sort toner ved siden af. Der blev desværre kun afsendt rabatpakken, men da jeg kontaktede kundeservice og gjorde opmærksom på fejlen, sendte de hurti... Ver mais
Bestilte 2 sæt blækpatroner til min printer, og fik dem leveret som forskrevet, desværre så manglende 2 af patroner da jeg modtog pakken. Jeg kontaktede firmaet og fik en god og konstruktiv dialog omk... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 40% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Førstegangs kunde
Havde for først gang bestilt vare hos Din Printer og disse kom hurtigt og præcist og i god kvalitet. mvh dennis
Hurtig levering og gode priser.
Hurtig levering og gode priser.
Kan helt klart anbefale at handle hos Dinprinter
hold da op for en fantastiske god…
hold da op for en fantastiske god kundeservice
Hurtig og præcis levering
Gode priser
Gode priser - ønskes mere info om forsendelsen/trackingser -
Jeg har været rigtig godt tilfreds med…
Jeg har været rigtig godt tilfreds med mit køb og vil købe der igen 🤗
Hurtig og korrekt levering
Blæken virker
Blæken virker, den er voldsomt billig (35kr i stedet for 120) og kom efter 2-3 dage <3
Hurtig levering og et godt produkt
Hurtig levering og et godt produkt som kan bruges.
Ikke noget med at skulle sende tilbage igen...
Hurtig levering og god kopiprodukte.
Hurtig levering og god kopiprodukte.
Gå langt uden om dem
Gå langt uden om dem. Uoriginale patroner der ikke dur. Gider ikke engang at bøvle med returnering.
Kan anbefale
Go oplevelse. Varerne kom hurtigt, og de var væsentlige billiger end andre steder.
Skuffende kvalitet
Jeg er utrolig skuffet over kvaliteten af blækket. Alle mine fotos er udvasket eller falmet i farverne. Har lavet en masse printer tests for at være sikker på, det ikke skyldes printeren, men problemet fortsætter.
Måske er blækket godt nok til sort/hvid print, men da jeg købte en pakke af 6 farver, der er kompatibel med min printer, forventede jeg langt bedre kvalitet.
Alt var ok 👍🏻 nå da da 18 tegn.
Købte blækpatroner om tirsdagen modtog…
Købte blækpatroner om tirsdagen modtog til modtagelse om fredagen.
Prisen var tilmed meget billigere end konkurrenternes.
Alt i alt er jeg tilfreds med leveringstiden og produkterne, af de fortjener fem stjerner.
Toneren passede ikke til printeren på…
Toneren passede ikke til printeren trods beskrivelsen af at den passede til min hp printer. Nul stjerner herfra.
Jeg kan IKKE anbefale at købe uoriginal toner - det er pengene lige ud af vinduet☹️☹️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.