Dinventilation Opiniões 16

TrustScore: 4 em 5

4,2

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Din Ventilation Vi specialiserer os i salg af højkvalitets ventilationsprodukter og tilbyder professionel service og installation til både private og erhverv. Vores mål er at sikre et sundt og behageligt indeklima for vores kunder gennem effektive og energieffektive ventilationsløsninger. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og tilbyder skræddersyede løsninger til alle behov.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Airpro fungere

Jeg har nu haft mine Airpro i 6 måneder og kan mærke en betydelig forskel på indeklimaet i kælder, super produkt med bruger venlig app.

Professionel hjælp kan varm anbefales.

3 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Svindel

Trækker penge selvom de ikke har sendt varen. Jeg har bedt om at få mine penge retur, men ingen svar. Jeg må bede min bank om at tilbageføre mine penge

30 de setembro de 2025
logótipo da Dinventilation

Resposta da Dinventilation

Hej Morten

Du sendte os en mail vedrørende refundering i går kl. 13.27, og kl. 16.28 samme dag blev din sag behandlet og sat til refundering.
Det betyder, at din tilbagebetaling blev igangsat inden for 3 timer, og du modtager pengene inden for den normale bankbehandlingstid.

Varen er i øvrigt afsendt, og du har tidligere modtaget besked herom på mail. Der er oprettet og betalt pakkelabel, men med det forbehold, som også fremgik ved bestillingen, at der var forventet levering den 10/10.
Desværre har der været forsinkelser på grund af strejke i Hamburg havn — en situation, vi naturligvis ikke har indflydelse på.

Det er ærgerligt, at du nåede at skrive en anmeldelse, inden refunderingen var gennemført, da sagen allerede var håndteret hurtigt og korrekt fra vores side.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder hurtigt og fair, og håber dette tydeliggør forløbet for både dig og andre, der læser med.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte dinventilations egen…

Jeg bestilte dinventilations egen ventilator Air Pro v1 da den skulle være mere støjvenlig end de andre på markedet, og kan kun sige jeg er blevet positivt overrasket over produktet.
Levering og service foregik også fejlfrit!

14 de outubro de 2024

Vanvittig service

Vanvittig service. Super behagelig vejledning og godt overskud til at komme omkring andre udfordringer end alene vedr. den specifikke henvendelse.

Jeg var ikke helt sikker på hvilken løsning der passede hos mig, men ringede alligevel og fandt via. god sparring frem til det helt rigtige for mit tilfælde.

Kan varmt anbefale at give dem et ring - også selvom man ikke er helt sikker på hvad man skal lande på

13 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde 2 gamle duka som vi ikke helt…

Vi havde 2 gamle duka som vi ikke helt vidste om vi skulle forny med 2 nye duka
Men valget blev modellen Air pro
Som vi allerede er meget glade for, især fordi det er den eneste model man kan få F7 pollen filter til uden at få nedsat effekt.

9 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bestilt zephyr den burde alle…

Vi har bestilt airpro den burde alle boliger ejere have, nem at betjene og montere. Vi brugte kontakt formular for finde den rigtige løsning der passer til os, de er virkelig ventilations nørder der ved alt om ventilation, 5 stjerner herfra.

8 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg stod og skulle bruge et…

Jeg stod og skulle bruge et ventilations anlæg til vores garage herhjemme og faldt over dinventilation, jeg ved ikke så meget om produkterne, men fandt hurtigt et nummer inde på shoppen. Fik en utrolig god vejledning og et par valg mellem forskellige produkter. Så nu har jeg de næste par dage til at studse over det. Stor anbefaling herfra!

8 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice og vejledning!

Jeg havde en rigtig god købsoplevelse hos DinVentilation. Jeg var lidt i tvivl om et af deres produkter, så jeg valgte at ringe ind for at få lidt vejledning. Jeg blev mødt af en meget venlig og kompetent medarbejder, der tog sig tid til at forklare mig produktets funktioner og fordele på en måde, som var let at forstå. Det gjorde det meget nemmere for mig at træffe en beslutning, og jeg føler mig sikker på, at jeg har købt det rigtige produkt til mine behov. Super god service – kan klart anbefales!

3 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais