DISINO - Fashion Boutique Opiniões 333

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, en hele leuke kleding. Mijn pakketje was op een ander adres afgegeven. Hier kan Disino zelf niks aandoen, maar hun hebben meteen actie ondernomen en reageerden snel om te kijken waar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had gisteren dit bedrijfje opgebeld over hoelang het zou duren wanneer het pakketje in belgië was, want ik had deze tegen zaterdag nodig. Deze vrouw zei me rond donderdag moet hij zeker binnen zijn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte service én topkwaliteit! Elke keer weer verrast door de leuke, nieuwe collecties. Wat een feestje om hier te shoppen! Complimenten aan het hele team – altijd vriendelijk, snel in de communi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

DISINO is hét adres voor iedereen die van fashion houdt! Wij onderscheiden ons door een exclusieve collectie en streven naar de maximale tevredenheid van de klant.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

333 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Hand geschreven boodschap

Op de bon stond een met de hand geschreven boodschap ! Dat kan ik zeer waarderen 👍daarnaastwas de levering ook vlot en soepel verlopen .

28 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, en hele leuke kleding.
Mijn pakketje was op een ander adres afgegeven. Hier kan Disino zelf niks aandoen, maar hun hebben meteen actie ondernomen en reageerden snel om te kijken waar het pakketje gebleven was. Gelukkig heeft diegene waar het afgegeven was mijn pakketje afgegeven, (paar straten verder op) heb dit meteen aan Disino laten weten.

22 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke broek bestelt zit echt top

Leuke broek bestelt zit echt top! Ook had ik per ongeluk het verkeerde adres genoteerd, ze merkte het gelukkig gelijk en hebben me netjes gebeld en geholpen en mijn bestelling kwam denk ik 1-2 dagen daarna gelijk aan! Mooie broeken en een netjes bedrijf.

7 de maio de 2026

Mijn ervaring …

De bestelling was snel binnen ik had op vrijdag de 24ste een heel leuk oranje shirtje gekocht en hij was de volgende dag al binnen ondanks de drukte. Het shirtje leek precies op de foto en zit ook echt heel goed! Ik zou je zeker aanraden om hier wat te bestelling. Want ik ga dat ook doen!

25 de abril de 2026

Vlot

Vlot, leuk een persoonlijk tekstje erbij. De broek paste perfect wat natuurlijk een gok is met verzend en retour kosten maar ben er heel blij mee. Netjes verpakt.

31 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.