Displaylager.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik en suveræn service, da jeg ringede og ville have inkluderet endnu et produkt i min pakke, inden den blev afsendt. Super at der stadig findes levende mennesker i en service-desk. Hatten af for... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en uheldig oplevelse med nogle frontplader jeg fik bestilt i forkert størrelse. De flinke folk fra Displaylager løste problemet på under 2 min. Super kundeservice, kan varmt anbefale

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik et A-skilt med nogle mindre fejl og sendte et par billeder med beskrivelse til Displaylager.dk. Super god oplevelse med hurtig reaktion, kommunikation og ikke mindst, en ny vare blev med det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ringede til jer tirsdag over middag og fik bekræftet at I kunne levere den vare som jeg manglede hurtigt. Jeg bestilte varerne om eftermiddagen og i dag to dage senere blev det leveret med GLS. Sup... Ver mais

Informações sobre a empresa

Display frame

Displaylager Support:

www.displaylager.dk

Gratis levering

Køb for over 800 ekskl. moms og vi leverer din ordre gratis. Ingen ekstra gebyrer eller omkostninger for dig.

Gode priser

Vi bestræber os på at have varerne på lager og kunne levere den vare du ønsker samt at kunne tilbyde markedets bedste pris. dette uanset om du skal bruge 1 stk. eller rigtigt mange.

Dag til dag levering

Bestil inden 14.00 og vi leverer næste hverdag hos dig.

Prisgaranti

Vi giver dig prisgaranti på alle de varer du ser på vores hjemmeside. Finder du varen billigere et andet sted og kan du dokumentere dette så giver vi dig yderligere 2% rabat på varen. På den måde at du som kunde ALTID sikret at du får til billigst mulige pris.

Displaylager.dk

Danmarks førende leverandør inden for:

Gadeskilte

Brochureholdere

Lynhurtig fragt

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering
Gratis levering når du køber for over 875,- kr. Samtidig har vi dag-til-dag levering.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

53 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Missnöjd

Beställde en vara som jag aldrig fick hem. Efter lång tids väntan får jag återbetalning på bara en del av beloppet. Mycket besviken, trodde detta var ett professionellt företag. Rekommenderas ej!

1 de dezembro de 2023
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en gave til min datter som…

Bestilte en gave til min datter som skulle bruges i julegave og var ude lidt sen men på deres hjemmeside stod der fra dag til dag levering hvis jeg bestilte inden kl. 14. Jeg gennemførte ordren kl. 13.59, så gik ud fra at jeg ville nå at få den men har intet hørt fra firmaet og har forsøgt at ringe for at høre om den var sendt eller om de kunne nå det, men har intet hørt fra dem og har ikke modtaget en pakke eller en bekræftelse på at min ordre er pakket, så nu står jeg og har måtte finde på en anden løsning til hende.
Meget utilfredsstillende at man ikke kan få fat i firmaet overhovedet og at man reklamerer med dag til dag levering. Bestilte i torsdags, så ville kunne have nået at modtage det igår og i dag, men har intet hørt.

21 de dezembro de 2023

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais