DitBraende.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Brænde fra DitBrænde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret præcist og pænt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chaufføren virker helt perfekt og kan se det blev læst - 2 paller fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brændet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen før med forventet leverings-tidspunkt. Chaufføren var meget flink og tjenstvillig og kørte brænde-buret helt ind i carporten. Bræn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Udmærket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terræn gående palle løfter, så kunne få brænde ind på grunden, tæt på brændeskuret. Vi vill bestille herfra igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestille 3 bure brænde og 3 paller piller. Blev leveret 4 dage senere, fantastisk venlig medarbejder hjælpsom osv. God pris. Stor tilfredshed. Tak.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de lenha

Escrito pela empresa

På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

319 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og venlig chauffør

Hurtig levering af et brændetårn. Brændet er altid god kvalitet. Chaufføren er venlig og placerer tårnet, så det står så lidt i vejen som muligt.

21 de maio de 2026

Mange Tak Pia!

Levering hurtig

Levering hurtig - og sat et godt sted i indkørslen.
Brænde af god kvalitet - men synes ikke der var så meget som der normalt er i et brændetårn hvor brændet er stablet pænt…

20 de maio de 2026

Resposta da DitBraende.dk

Mange tak for anmeldelsen Kasper! Ja det er korrekt, en kasserummeter fylder mindre når brændet stables. Men er også ofte dyrere på grund af det ekstra arbejde
Mvh, August

Classificada 4 em 5 estrelas

God levering og kvalitets brænde

Denne gang fik vi ikke en bekræftelse på vores bestilling og måtte ringe for at sikre vores bestilling var gået igennem og først der, fik vi en bekræftelse. Leveringen var perfekt og kvaliteten god. At vi selv måtte ringe for bekræftelse er årsagen til kun 4 stjerner og ikke de fem.Men dejligt med en levering helt til vores brændeskur.

19 de maio de 2026

Resposta da DitBraende.dk

Tak for anmeldelsen! Beklager at ordrebekræftelsen ikke kom frem som den skulle. Dejligt at høre, at både leveringen og kvaliteten var god. Vh, August

Classificada 5 em 5 estrelas

Chauffør og kundeservice i top 👍🏻

God kvalitet og ok pris. En aftale er en aftale. Og så har de både den bedste chauffør og en chat i kundeservice der er bemandet af ægte mennesker, som rent faktisk både kan svare relevant og hjælpe 😄

13 de maio de 2026

Tusind tak Marianne! Vh August

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte ovntørret bøgebrænde i…

Jeg bestilte ovntørret bøgebrænde i sommeren 2025,
2,3 kassekasserummeter(måske?) 30cm,leveret i stor sæk/net.
Utroligt hjælpsom chauffør,leveret lige precis hvor jeg ønskede.
Ved stabling af brændet ,viste det sig at i mitten af sækken gemte sig en del affaldsbrænde i forskellige størrelser og forvredne former,bark og mange stykker i optændningpinde størrelse. Gjorde leverandøren opmærksom på dette,og fik kompensation,med den forklaring at det må ha været 2.sortering , som ved en fejl var blevet læsset ...Hm,går den så går den....
Når jeg så begyndte at fyre med brændet ,så begyndte mange af brændestykkerne knitre og skyde gnister ud ,BRÆNDET VAR TØRT.,Har aldrig tidl været udsat for at bøgebrænde opfører sig på denne måde,så jeg er helt sikker på at brændet var opblandet med andre træsorter...
Har prøvet at kontakte leverandøren dinved.se og ditbrænde.dk ( samme virksomhed) men ingen reaktion.

17 de julho de 2025

Resposta da DitBraende.dk

Vi beklager, at brændet ikke levede op til forventningerne. Vi var tidligere i dialog om problemet og gav en kompensation, men beklager også, at din seneste mail ikke blev besvaret.
Vh, August

Godt brænde

Godt brænde, leveret som aftalt- ret høj pris !

21 de abril de 2026

Tak Michael!

Fremragende service

God chat med August
Hurtig og præcis levering
Sympatisk vognmand

15 de abril de 2026

Resposta da DitBraende.dk

Mange tak Christian for din fine anmeldelse, dejligt at det fungerede godt!
Vh August

Hurtigt svar på ordre

Hurtigt svar på ordre -
Hurtigt levering-
Rigtig god betjening ved levering
Varen lever op til forventninger
Så stor anbefaling fra mig 🤗

14 de abril de 2026

Resposta da DitBraende.dk

Det glæder os at høre! Tusind tak!
Vh, August

Perfekt

Perfekt levering og lækkert brænde til tiden

11 de abril de 2026

Mange Tak Karsten! Vh, August

Super godt brænde.

Har nu købt i to år og er 100% tilfreds.
Køber sammen med to naboer og de er også rigtig godt tilfreds.

9 de abril de 2026

Resposta da DitBraende.dk

Tusind tak! Det glæder os meget!
Vh August

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint med tidsangivelsen i god tid

Fint med tidsangivelsen i god tid. Venligt personale med bilen. Ok service. God mængde brænde, som angivet.

1 de abril de 2026

Resposta da DitBraende.dk

Mange tak for din fine anmeldelse!

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais