Brænde fra DitBrænde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret præcist og pænt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chaufføren virker helt perfekt og kan se det blev læst - 2 paller fr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Brændet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen før med forventet leverings-tidspunkt. Chaufføren var meget flink og tjenstvillig og kørte brænde-buret helt ind i carporten. Bræn... Ver mais
Udmærket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terræn gående palle løfter, så kunne få brænde ind på grunden, tæt på brændeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Bestille 3 bure brænde og 3 paller piller. Blev leveret 4 dage senere, fantastisk venlig medarbejder hjælpsom osv. God pris. Stor tilfredshed. Tak.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Informações de contacto
Suécia
- ditbrænde.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder

Fantastisk god service
Altid god service, en fornøjelse med jeres chauffører

Resposta da DitBraende.dk
Super hurtig og effektiv levering
Super, hurtigt levering og god service. Savner dog at man kan få dem i 25 cm størrelse, da min brændeovn er lille.
Chaufføren kunne kun tale svensk men det er OK.

Resposta da DitBraende.dk
Fantastisk service og lækkert brænde
Hurtig levering og FANTASTISK service!
Det er anden gang, jeg bestiller brænde fra jer - og jeg kommer helt sikkert til KUN at bestille fra jer fremover :-)
Jeres chauffører yder en fantastisk service og har begge gange hjulpet med at tage lidt af toppen af brændetårnet, så det har kunne komme ind i min carport. Denne gang var jeg ikke hjemme, men det brænde, der var blevet fjernet fra toppen, lå pænt stablet i den ene side :-) og så er brændet af en super kvalitet.
Kunne jeg give 10 stjerner, så gjorde jeg det!

Resposta da DitBraende.dk
Det er meget fint brænde og en meget…
Det er meget fint brænde og en meget venlig levering helt hen til hvor det skal opbevares. Kan anbefales. Tak

Resposta da DitBraende.dk
Perfekt levering ind i carporten
Leveres direkt i carporten med et smil

Resposta da DitBraende.dk
Brændet er så flot at det næsten er…
Brændet er så flot at det næsten er synd at brænde det. Levering perfekt, blev kørt helt op til havedør så jeg kan nå det fra uden uden at gå ud, det er ca 30 meter til garagen.

Resposta da DitBraende.dk
Levering som aftalt og en meget venlig…
Levering som aftalt og en meget venlig chauffør.
Brændet er dejligt tørt og i gode reelle stykker.

Resposta da DitBraende.dk
Kvalitet & service er simpelthen i særklasse
Kvaliteten er i særklasse. Servicen er fantastisk hver eneste gang, og chaufføren er den bedste, sætter brændet helt ind i carporten🙌🏼
Jeg kunne ikke drømme om at købe brænde andre steder.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service!
Mit brænde blev afleveret 2 dage efter jeg bestilte det!

Resposta da DitBraende.dk
Ditbrænde.dk leverer altid som planlagt…
Ditbrænde.dk leverer altid som planlagt
Ca 1 gang om året får vi besøg af de sødeste glade svenske brændemennesker
Brænde levering er som aftalt og chauffør gør alt hvad han kan for at stille brændet så langt ind i vores skur som muligt

2 gang i år vi får brænde
2 gang i år vi får brænde. Det er tørt og lige til at gå til. Bliver kørt helt ind i carporten så det ikke bliver vådt 10/10 hele vejen igennem. Fantastisk!

Virkelig fantastisk service
Virkelig fantastisk service! 😍 Kan kun anbefales.

Resposta da DitBraende.dk
Det var en rar og venlig chauffør
Det var en rar og venlig chauffør det var god service
Og det var en hurtig levering.så vi køber gerne brænde igen mange hilsner Steen Rosenvard.

Rigtig god oplevelse
Super god oplevelse, kunne dog godt bruge en ca dag hvor det forventes brændet blev leveret. Det endte med at jeg fik besked dagen før, og dagen efter havde jeg en del aftaler. Så måtte bare krydse fingre for at det ikke ramlede sammen.
Men brændet kom kl 0715 , chaufføren skrev 25 min før. Samme chauffør var simpelthen bare den mest behagelige og sympatiske mand. Han var frisk og inden jeg fik set mig om, var alle 3 bure placeret der hvor jeg ville have dem.
Er ikke begyndt at bruge af brændet, så ved ikke med str på alt brændet. Men umiddelbart ser det super fint ud.
Pris incl levering var rigtig god

Resposta da DitBraende.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.