Djmagic Opiniões 110

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

DJ Magic draait al jaren voor onze familie op verschillende feestjes en elke keer is het weer super! Hij kan alle muzieksoorten draaien en weet met zijn muziek een feest te bouwen, zodat iedereen lekk... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Wat een leuke gezellige avond! 1 en al gezelligheid. Professioneel en een grote keuze aan alle muziekstylen. Jij roept, hij draait! Mooie licht,- en rookshow maken je avond compleet. 10 out of 10!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische sfeer heb je neergezet afgelopen zondag op het 55e verjaardagsfeest! Je voelde het publiek feilloos aan en wist iedereen op de dansvloer te krijgen. Bedankt voor de geweldige se... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

DJ Magic heeft opnieuw bewezen waarom we hem voor de vierde keer hebben uitgenodigd voor de muzikale invulling van onze feestavonden. Zijn energie en muziekkeuze houden de dansvloer de hele av... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. DJ

Dj Magic is een Dj waar gezelligheid voorop staat, in overleg met een MC zal het feestje een groot feest worden.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

110 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Huur je DJ Magic dan huur je een concept!

Huur je DJ Magic dan huur je een concept en niet iemand die even wat nummertjes komt draaien op je feest. Het concept houdt in dat je op muzikaal gebied totaal wordt ontzorgd, rekening houdend met speciale wensen en verzoeken. Deskundig advies van DJ Magic zorgt ervoor dat deze worden verwerkt in het totaalplaatje en helemaal naar wens wordt uitgevoerd.
Deze man heeft know how!
En niet onbelangrijk, het is gewoon een vriendelijke toffe gozer die dedicated is om een geslaagde muzikale experience neer te zetten. Een avond vol MAGIC!

14 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele en gezellige DJ!

Professionele en gezellige DJ. Goed afgestemde muziek op publiek, voor ieder wat wils. Flexibel, langer dan afgesproken door gegaan, ookal kwam hij van ver. Voor herhaling vatbaar!

18 de março de 2023

Super vriendelijk en meegaand

Super vriendelijk en meegaand. Iedereen kon hij aan het dansen brengen. Het was echt gezellig geworden. Bedankt voor alle moeite en tijd. Wij nemen jullie zeker weer voor het volgende feestje

18 de fevereiro de 2023

DJ Magic is een aanrader

DJ Magic is een aanrader! Ik heb hem een paar keer mogen meemaken en altijd weet hij het feestje helemaal los te krijgen.
Voorafgaand aan het feest, verdiept hij zich in de cultuur en de gelegenheid en biedt je de kans om een invulling te geven aan de repertoire. Dit maakt dat hij multi-cultureel inzetbaar is. Verder is hij echt sociaal en luistert hij goed naar de wensen van de klant. Boeken dus!

18 de fevereiro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Sweet Sixteen

Wij hebben als familie genoten van DJ Magic.

Er is vooraf een gesprek geweest waarin de wensen van muziekstijlen besproken was en alles leek mogelijk, we hadden niet het gevoel gehad beperkt te zijn in de uitvoering van onze wensen.

Op de avond zelf waren de heren netjes optijd en zagen ze er representatief uit, hebben zich netjes voorgesteld en hebben snel opgebouwd zodat het feest kon beginnen.

Gedurende de avond was de wisseling van nummers precies zoals wij gehoopt hadden en werd het naar het einde toe alleen maar beter en beter.

Daarnaast hebben de heren goed ingespeeld op de aanvragen die op dat moment binnenkwamen, maar wel goed in overleg met de betalende klant en niet de gasten.

Al met al een goede combinatie voor een avond die feestelijk moet zijn.

Een punt van verbetering zou voor mij persoonlijk zijn dat er iets meer interactie vanuit de DJ mag komen, het was nu geen gemis omdat we een eigen entertainer hadden.

Vooral door blijven gaan en vooral volhouden.

10 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

DJ ook ideaal voor kinderfeestjes!

Wij zochten een DJ voor onze dochter dr kinderfeestje. Wij zelf hadden een voorkeur voor een bepaalde genre. Maar ook moest het muziek afgestemd zijn op de doelgroep (8 jarigen). Uiteindelijk in contact gekomen met DJ Magic. Hij begreep onze wensen. Wat mij persoonlijk heeft doen overhalen om hem te boeken, was zijn ervaring op schoolfeestjes en de filmpjes daarvan. Communicatie ging goed en makkelijk, we konden onze wensen doorgeven, maar ook de playlist van onze dochter. Tijdens het feestje wist de DJ de hele groep kinderen erbij te betrekken, door ook bijv. stoelendans te houden. Zelfs verzoeknummers waren mogelijk.
Eindstand: tevreden (en door het dansen uitgeputte) kinderen, wat ons als ouders ook weer blij maakte.

27 de janeiro de 2023

Super dj.

Telefonisch goede afspraken gemaakt en dj magic komt zijn afspraken na. Echt super gedraaid en iedereen was zeer tevreden. En dj magic was ruim voor de tijd al aanwezig. Al met al een top en betrouwbaar dj! Volgende boeking is al gemaakt 😉. Thnx dj magic!

2 de dezembro de 2022

Gewoon Top!

Ik had maar èèn verzoek, namelijk sweep de zaal op en dat deden ze. Alles wat ze beloven komen ze na, ze zijn flexibel, vriendelijk en draaien ook nogeens goede muziek;-).
Ik raad ze ten zeerste aan, volgende keer hoef ik niet te zoeken naar een DJ.

Sunny

10 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Dj Magic draait super goed en luistert…

Dj Magic draait super goed en luistert naar de wensen van zijn klanten. Ik hoop dj magic gauw weer eens te horen! Hopelijk weer op een feestje want hij maakt het net iets gezelliger! Top dj, zeker een aanrader!

15 de dezembro de 2022

Sfeer

Op 18-09-2019 mooie avond bezorgd op mijn bhatwaan. Zeker een aanrader. Kan de datum niet aanpassen.

17 de outubro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Dj magic

Zijn op tijd, professioneel en komen tegemoet aan je wensen.
Klein verbeterpunt, de uitstraling is zakelijk en wit komt beetje koel over.
Maar algemene indruk goede dj,goede muziek.

1 de julho de 2022

Mijn ervaring met DJ Magic

Ik kende DJ Magic niet, ik ben via via met hem in contact gekomen. Maar vanaf het eerste contact verliep alles soepel en was de samenwerking fijn. Hij was via de app goed te bereiken en reageerde altijd op dezelfde dag. Hij heeft vooraf een uitvraag gedaan over welke muziek(stijl) we wilden horen op het feestje. Dit om zich voor te bereiden. Hij heeft goed geluisterd en rekening gehouden met onze wensen. Jong en oud iedereen heeft op de dansvloer gestaan. Dus onze missie voor een leuk feestje is geslaagd! Als ik weer een feestje hebben, zou ik hem weer inhuren.

16 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.