Mammaszugar Opiniões 98

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste chokolade mm🤩deres sukkerfri produkter har ikke nogen bismag, som andre mærker… Min favorit er manners Dark mint bar , choko knapper til at smelte, Ja alt er så lækkert, og så kan man be... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Snyd og bedrag!!!! Køb ikke fra mammas Zugar !!! Bestilte varer hos dem den 21/10 pengene trukket den 23/10 og varerne stadig ikke modtaget idag 11 dage efter beløbet er trukket. Har skrevet med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Smager fantastisk og virker præcis som normalt sukker! Er ikke meget for sukkererstatninger, da de fleste har en grim bi-smag, men blev virkeligt positivt overrasket. Elsker specielt at bruge det til... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

jeg lavede en brøler.

jeg lavede en brøler.

jeg kom til at bestille som hent selv og skyndte at sende en email afsted i weekenden samt en FB besked mandag for at se om min brøler kunne fixes ca 15 efter min FB besked var problemet løst og mit sukker er nu på vej med posten

3 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Man betaler for noget man ikke får

Jeg bestilte en boks med sukker hvor der var en kogebog og kogebogen var ikke med det var tydeligt at den ikke bare var glemt men bevidst indladt at sende med.
Jeg skriver straks en mail. Får intet svar skriver så på deres reklame opslag får intet svar
Er bare ikke ok!!??

Udover det smager det stadig noget syntetisk ikke bedre end andre...

11 de setembro de 2025

Ordre ikke kommet endnu

Har bestilt varer d.18. August, men har intet modtaget endnu, ej hellere mail om at det er sendt. Har skrevet til jer og spurgt hvor min ordre bliver af. I svarer ikke, men sender blot en mail for at høre om jeg er tilfreds med varen. Hvilke varer???

18 de agosto de 2025

Lækkert produkt uden bi-smag

Afgav ordre og fik leveret 2 dage efter. Jeg var lidt spændt på smagen, da jeg har prøvet flere kaloriefrie produkter med en mærkelig bi-smag. Mammas skuffede ikke! Den er knasende og med en lækker smag. Jeg kan ikke smage forskel på Mammas og rigtig sukker, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller.

16 de fevereiro de 2025

Super hurtig levering

Super hurtig levering, ca 24 timer 👍
De forskellige produkter jeg har prøvet er Super gode. Er især vild med chokoladen, iskaffen og energidrik.
Det kan varmt anbefales at handle her.

10 de dezembro de 2024

Collagen energidrik butterfly😋

Butterfly deres nye energi drikke med collagen smager super lækkert af frisk frugt😋 ikke kunstigt!

De er så flotte og dekorative når jeg dækker bordet med dem🤩🥰 fås i netto og på deres hjemmeside, der er 6 varianter 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

5 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er blevet afhængig af jeres…

Jeg er blevet afhængig af jeres sukkerfrie chokoladeknapper! Det er svært at tro, at de ikke indeholder sukker, for smagen er himmelsk. Jeg sætter stor pris på jeres engagement i at levere sunde og lækre produkter. Og energidrikkene er jeg også kæmpe fan af.

25 de abril de 2024

Jeg elsker chokolade

Jeg elsker chokolade, men prøver at skære ned på sukker. Jeres sukkerfrie chokolade er redningen! Lækker smag og god tekstur. Jeg er en meget tilfreds kunde og vender helt sikkert tilbage.

14 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super drik samt super service

Jeg har søgt længe efter sukkerfri energidrikke, og jeres udvalg imponerede virkelig. Smagen er fantastisk, og jeg kan mærke, at I går op i at tilbyde sunde alternativer. Hurtig levering og topkundeservice!

1 de março de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Manglende kunde service

Har sådan set været glad for jeres produkter. MEN jeres kundeservice kan vist godt trænge til en opdatering. Når man henvender sig fordi der er fejl i ordren man har modtaget. Sker der INGENTING.
Så måske det var sidste køb hos jer?

7 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er glad for deres produkter

Jeg er glad for deres produkter. De hsr god smag og zugar er drøjt i brug og smager ikke " koldt" og kunstigt som meget andet sødemiddel... chokoladen duble dark og mælk med nødder er gode.

10 de março de 2024

handlede hos mammaszugar

handlede hos mammaszugar. pakken var lidt under vejs, så desværre var jeg ikke hjemme til at få den hentet, før den blev retuneret.
derefter kontaktede jeg dem for at få pakken sendt igen.
og fik at vide at det kunne den godt mod betaling af porto... det er mer end 2 måneder siden jeg har prøvet at kontakte dem flere gange siden for at høre om min ordre men har ikke fået yderligere svar..
Mvh Morten

17 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais