Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg beslut... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nog... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de aparelhos auditivos
  2. Reparação de aparelhos auditivos
  3. Fornecedor de equipamento para mobilidade

Escrito pela empresa

Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

fin behandling til tiden

20 de setembro de 2024

Hej Susan

Vi takker mange gange for den 5-stjernede anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er super godt at læse, at du har modtaget en fin behandling hos. Husk hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik høreapperater der er rigtig…

Jeg fik høreapperater der er rigtig gode for mig.
Og en god oplevelse i forretningen.

10 de setembro de 2024

Hej Leif

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Det er hamrende godt at læse, at du har fundet et sæt høreapparater, som fungerer for dig, og at du får noget ud af dem. Og hvor er det også dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er vi glade for at vide!

Hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

Gode kvalitets høreapparater.

Virkelig fin service.

17 de setembro de 2024

Hej Ib

Vi takker for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at læse, at du har modtaget en fin service. Husk hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

God service hver gang

God service til tiden ingen vente tid

22 de agosto de 2024

Hej Karsten

Mange tak for den fine anmeldelse, og fordi du tog dig tid til det. Det sætter vi stor pris på.

Og hvor er det er godt at læse, at du har modtaget en god service. Det er også sådan, det burde være.

Rigtig god vejledning

13 de setembro de 2024

Hej Finn

Tak for den 5-stjernede anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Det er super godt at læse, at du har modtaget den vejledning, du har haft brug for. Husk hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super team, som gør man føler sig i trygge hænder og velkommen. Nårh ja, og så kan de deres kram

28 de agosto de 2024

Hej Dorte

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det er godt at læse, at du har følt dig taget godt imod og i trygge hænder. Det er netop den følelse, man helst skal have, så det er vi meget glade for, at du har haft.

Classificada 3 em 5 estrelas

Havde glemt at bestille oplader ellers…

Havde glemt at bestille oplader ellers ok

5 de setembro de 2024

Kære Hans Erik.

Tak for din anmeldelse. Øv, at vi havde glemt at bestille opladeren - det beklager vi.

Forhåbentlig er opladeren for længst nået frem til dig, så du kan få fuld glæde af dine genopladelige høreapparater.

Husk, at vi altid sidder klar, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Ring til Kundecentret på 70 230 560 (mandag til torsdag kl. 08.00-18.00 og fredag kl. 08.00-17.00), eller send en mail til kundecenter@dkhc.dk.

Hav en rigtig god dag.

Bedste hilsener
Nynne, Dansk HøreCenter

Classificada 5 em 5 estrelas

Professional betjening og god service

Det er som vanligt en god og venlig professional betjening i et hyggeligt miljø

2 de setembro de 2024

Hej Tonny

Mange tak for den 5-stjernede anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er godt at læse, at du er blevet taget varmt imod og har modtaget en god, venlig og professionel betjening. Det betyder meget for os, at det netop er sådan en oplevelse, vores kunder har hos os, så din anmeldelse er dejlig at læse.

Classificada 4 em 5 estrelas

Betalte regning vi vil

Betalte regning vi vil, blev derefter ringet op om at der var regnet forkert, det kostede os 1700 kr ekstra,

Vi fik dog, trods regnefejlen, en rigtig god oplevelse hos jer, god undersøgelse, vejledning og et meget venligt personale.

2 de setembro de 2024

Hej Erik og Birthe

Tak for den fine anmeldelse.

Vi beklager vores fejl med betalingen, men det lyder som om, at I fik styr på det. Jeg er glad for at læse, at I trods vores regnefejl blev taget godt imod og havde en rigtig positiv oplevelse hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik god behandling og Kamilla er…

Jeg fik god behandling og Kamilla er bare god til sit job.

5 de setembro de 2024

Hej Ove

Vi takker for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er blevet taget godt imod hos os og har haft en positiv oplevelse hos Kamilla. Jeg skal sørge for, at rosen bliver sendt hendes vej.

Super god service 😊

3 de setembro de 2024

Hej Mette

Vi takker mange gange for den 5-stjernede anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores kunder modtager en god service, så det er skønt at læse, at du har haft denne oplevelse.

God betjening

God betjening. God service.

Kære Poul

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi glade for.

Det er godt at læse, at du har haft en positiv oplevelse hos os og har modtaget en god service. Det betyder meget for os, at vores kunder går fra os med et godt resultat, så det er jeg glad for at høre er tilfældet her.

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt, troværdigt og empatisk.

Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en meget venlig og informativ behandling og valgte en tid i Viby J. Jeg var mega nervøs, men det fortog sig hurtigt, da jeg blev mødt af Hanne som var meget imødekommende, hjælpsom og især vidende på alle punkter. Hun var sød og meget forstående overfor mine bekymringer, og bidrog på ALLE fronter til at jeg nu allerede er langt i processen med mine nye høreapparater. Jeg kan varmt anbefale Dansk Hørecenter og især HANNE fra Viby J.

16 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Hej Bente

Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på den!

Hvor er det skønt at læse, at du har haft SÅ god en oplevelse hos os. Lige fra kontakten med vores kundecenter til aftalen med Hanne. Jeg skal nok sørge for, at de alle får rosen tilsendt.

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder har en positiv oplevelse hos os, får en god service og et sæt fantastiske høreapparater. Det er derfor hamrende dejligt at høre om din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig og meget kompetent betjening…

Personlig og meget kompetent betjening og instruktion.
Man føler man altid kan henvende sig med spørgsmål

15 de agosto de 2024

Hej

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse.

Det er godt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er vigtigt for os, at vores kunder modtager en ordentlig service, så det er skønt at se, at du har modtaget netop dét og fået en god vejledning.

Du er altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål. Du er kan kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17. Så skal de godt forsøge at svare.

100 gange bedre end Audionova

100 gange bedre end Audionova som decideret snød mig ved at bilde mig ind at et høreapparat med Bluetooth ikke ku fåes uden egenbetaling ... Hos Hørecenteret gik alt som jeg bad om, fik låneappareter i den lille uge der gik inden mine egne var klar, de var hurtige og flinke

22 de agosto de 2024

Hej Thomas

Vi takker mange gange for den fine anmeldelse. Den sætter vi pris på!

Det er virkelig dejligt at læse, at du har fået de høreapparater, du søgte, og at det fungerer så godt for dig. Og at du er blevet taget godt imod af vores søde personale.

20 de agosto de 2024

Hej Jytte

Tak for den fine anmeldelse.

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder modtager en god service, så derfor gør det os glade at vide, at det netop er dét, du har oplevet!

Det er ok

Det er ok, er som det plejer at være god service, flink og rar personale

Hej Kurt

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os - og for de 5 stjerner!

Det er virkelig vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse hos os. Derfor er det godt at høre, at du af flere omgange har har modtaget god service og er blevet taget godt imod af vores søde personale.

Hej Keld

Mange tak for den 5-stjernede anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du er blevet taget godt imod!

Hej.

Hej.
En særdeles positiv og behagelig oplevelse, med et godt resultat, et rigtig godt produkt som er yderst tilfredsstillende. TAK for det og på gensyn.

Laila Worm
Esbjerg.

8 de agosto de 2024

Hej Laila

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på den!

Det er godt at læse, at alt fungerer, ligesom det skal. Og godt at du er blevet taget så godt imod i vores afdeling i Esbjerg. Den ros, skal jeg sørge for, bliver sendt deres vej.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og imødekommende betjening.

Venlig og imødekommende betjening.
Gør meget for at sikre, at du får de rigtige apparater og at de er korrekt indstillede.

Hej Peter

Vi takker for den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Det er godt at læse, at du har fået et sæt høreapparater, som fungerer for dig. Og hvor er det dejligt også at vide, at du er blevet taget godt imod og fået den rigtige betjening.

Husk hvis du i fremtiden skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefonnummer 70 230 560, mandag til torsdag mellem kl.8-18 og fredag mellem kl. 8-17.

Du ønskes en dejlig dag.

Sarah, Dansk HøreCenter

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais