A empresa respondeu
Jeg blev godt modtaget og fik gode oplysninger om høreapparaterne. Jeg fik for nogle år siden høreapparater gennem det offentlige. Jeg havde oplyst, at jeg let fik kløe i ørene, jeg havde nemlig nog... Ver mais
A empresa respondeu
Høretab betød at jeg var henvist til at skulle have høreapparater. Offentlig ventetid er håbløs og jeg besluttede at prøve en Privat Udbyder. Valget faldt på Dansk Hørecenter, jeg ringede og fik en me... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk HøreCenter er en 100 % danskejet kæde og består af 37 hørecentre fordelt over hele landet. Hos Dansk HøreCenter hjælper vi dig ikke bare med at høre bedre, så du kan forstå, hvad der bliver sagt. Vi hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen, så du kan være til stede i nuet og indgå i sociale sammenhænge. Vi mener, at ingen skal stå alene med et høretab. Så hos Dansk HøreCenter er du en del af et landsdækkende fællesskab, der altid er klar til at hjælpe dig med at høre godt, så du kan høre til. Livet er jo lidt sjovere, når vi hører sammen. Dansk HøreCenter tilbyder en gratis høreundersøgelse og mulighed for at prøve høreapparatet af helt uforpligtende i 30 dage.
Nørregade 71, 3. sal, 5000, Odense C, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Omhyggelig test af hørestatus. Det tog halvanden time. Det taler for sig selv. En god information om mit tilfælde. Forslag til høreapparater konfigureret bedst muligt. På prøve i 2 måneder. Jeg besluttede mig efter et par dage. Dem måtte jeg have.

Hvorfor skriver i 5,0 på
Jeres reklamer når jeres score er 4,5?

Resposta da Dansk HøreCenter
Lokalerne er lyse og venlige, og personalet er helt i top.
de er venlige og meget omhyggelige.
Absolut en behagelig oplevelse.

Resposta da Dansk HøreCenter
De hjælper,lytter og assisterer.De henvender sig uden ast blive spurgt og spørger om du har brug for hjælp ell lign.Deres service er virkelig god

Der var tid for mig.
Betjening af Camilla var
meget kompetent, venlig og godt, og meget struktureret.
En virkelig trygt rådgivning.

Resposta da Dansk HøreCenter
God service, også selv om man kommer uanmeldt. Altid positive medarbejdere. Har været kunde i 3 år. En fornøjelse hver gang.

Resposta da Dansk HøreCenter
Altid super smilende og hjælpsomme

Resposta da Dansk HøreCenter
Dansk Hørecenter i glostrup er bare perfekte, venligt personale og hjælpsomme

Resposta da Dansk HøreCenter
Altid en god og kvalificeret modtagelse og behandling i DHC. Jeg har brugt apparater fra Dansk Hørecenter i mange år. Resound apparaterner er indtil nu de bedste jeg har brugt.

Resposta da Dansk HøreCenter
Dygtige medarbejdere, der møde mig med smil, dygtighed og hjælpsomhed. Jeg føler mig tryg, og jeg er især glad for at TV og Mobil kommer direkte ind i mit øre. Det gør, at jeg får alt med, hvad der sker omkring mig. Førhen gled jeg i baggrunden, pga dårlig hørelse. Jeg er meget tilfreds.

Resposta da Dansk HøreCenter
For det første var der en flink person, hvor man fortalte om sine oplevelser med hørelsen.
Derefter blev problemet ordnet på den bedste måde!
Det kunne ikke være bedre.!

Resposta da Dansk HøreCenter
Altid rigtig god behandling på klinikken i Rosengårdscentret. Hurtige og effektive. Ingen vrøvl ved henvendelse.

Resposta da Dansk HøreCenter
Jeg bliver altid mødt med smil og kaffe. Der er ingen tvivl om noget og altid svar på spørgsmål.
Har altid fået god betjening og forståelse for mit høreapparat.
Er meget tilfreds ☺️

Resposta da Dansk HøreCenter
jeg har nu i flere år haft høreapp fra Dansk Hørecenter og været mægtig glad for dem, glad for styrimgen over min smartphone og glad for deres afd her i Aabenraa selvom jeg kun har måttet kontakte dem få gange. Da mine app også fungerer via teleslynge har jeg meget glæde af mit tv.

Resposta da Dansk HøreCenter
Var helt tryg ved medarbejderen og en god modtaghelse16.

Resposta da Dansk HøreCenter
4 år med app der ikke virker... Tænk at der snart er gået 4 år, med evige tilretninger og ombytninger af dårlige høreapperater. App smider konsekvent det ene høreapperat og har altid gjort det. Jeg måtte endelig ikke købe ny mobil, for så gik det helt galt med app'en. DHC har verdens dårligste app og programmører - max 60% fungerer!
De har til gengæld usædvanlige søde folk i marken, der skifter dimser og undskylder. De to stjerner er til dem.

Resposta da Dansk HøreCenter
Det kunne godt være enklere at komme i kontakt med min audiolog, syntes jeg!😕

Resposta da Dansk HøreCenter
Det var professionelt hele vejen .. god vejledning og intet presseri for at købe

Resposta da Dansk HøreCenter
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.