Doggie.se Opiniões 1194

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Känns som väldigt bra produkter ni har hos er, enkelt och snabb leverans. Lite höga priser kanske men så är det hos alla liknande företag kvalitet kostar helt enkelt tänker jag och hunden får i s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en hundsele fick den dan efter, helt fantastiskt. Det bästa köp jag någonsin gjort. Blir långa lugna promenader nu, ingen hund som drar iväg. Blev väldigt överraskad hur bra detta köp ble... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi rekommenderar denna butik JAJAMENSSAN de har allt till vovven. Svårt för mig som blind att finna rätt vara och kattmat verkar tyvärr ej finnas. Köp något varmt till din vän snart är det jul...

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

OM DU ÄLSKAR HUNDAR - HAR DU KOMMIT RÄTT!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Hej Lisa!

Tack för att du lämnat ett omdöme och fem stjärnor!

Det gläder oss att läsa att taxarna är nöjda med sina nya ben!

Välkommen tillbaka när det är dags att fylla på godislådan igen 😃

Snabb leverans. Varan fungerar bra

7 de novembro de 2024

Tack för att du lämnat ett omdöme och fem stjärnor!

Lägg gärna upp en bild på Instagram och tagga oss så vi får se hur fin vovven blev i den nya selen!

Jätte bra produkt 🤗

7 de novembro de 2024

He!

Tack för att du lämnat ett omdöme och fem stjärnor!

Det gläder oss att läsa att du är nöjd med din nya hundsele. Lägg gärna upp en bild på Instagram och tagga oss.

Snabbt

Snabb leverans, och bra kvalité och storlek på varorna.

6 de novembro de 2024

Tack för att du lämnat ett omdöme och fem stjärnor!

Det gläder oss att läsa att du är nöjd med din köpupplevelse. Lägg gärna upp en bild på Instagram och tagga oss.

Fel storlek

Det blev fel storlek på namntexten till selen 2xs/baby 2. Den var alldeles för stor. Såg inget om att välja rätt storlek till alla de olika spelarna.
Selen passade bra.

5 de novembro de 2024

Hej Carina,

På produktsidan för kardborremärkena anges följande information:

Small 11 x 3 cm passar till storlek: Baby 1, Baby 2, Mini-Mini, Mini och storlek 0.
Large 16 x 5 cm passar till storlek: 1-4.

Vi beklagar att du inte såg denna information. Det gläder oss att selen passade din hund.

Mycket bra service

Mycket bra service, även om det inte finns direkt telefonnummer svarar kundtjänsten snabbt på mail på helger och reder ut problemen. Produkterna är förstklassiga och kan bytas vid storleksmiss vilket är vanligt när man har en liten valp.

3 de novembro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för 5 stjärnor! Härligt att du är nöjd med din köpupplevelse.

Lägg gärna upp en bild och tagga oss gärna på Instagram.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter. Naturliga

2 de novembro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för att du lämnat ett omdöme och 5 stjärnor! Härligt att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och dina nya produkter.

Mycket snabb leverans!

2 de novembro de 2024

Tack för att du lämnat ett omdöme och fem stjärnor!
Lägg gärna upp en bild på Instagram och tagga oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

Uruselt företag

Ett riktigt uselt företag som skickar beställningen till ett helt annat län trots postnumret.
Första och sista gången jag handlar där. Minus 5 stjärnor.
Jag har INTE valt att åka till ett annat län och 2 mil extra.

1 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Hej Birgitta,

Du har själv valt ombud i samband med din beställning, och vi gör inga ändringar i beställningar utan skickar dem till det ombud som kunden har angett.

Jag kan se att min kollega har hjälpt dig med att omdirigera paketet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, och täcket passa perfekt till min malteser 🥰 och fin rostfärg🤗

31 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för din recension och 5 stjärnor!

Vi är tacksamma för att du tog dig tid att dela din upplevelse och ser fram emot att få fortsätta att erbjuda dig fler produkter i framtiden.

Lägg gärna upp en bild på Instagram och tagga oss så vi får se hur fin vovven blev :)

Snabbt

Snabbt! Bra grejor!

29 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för din recension och 5 stjärnor!

Sele

Bra pris o snabb leverans

24 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för 5 stjärnor! Härligt att du är nöjd med din köpupplevelse. Lägg gärna upp en bild och tagga oss gärna på Instagram.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra leksaker

22 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för att du lämnat ett omdöme och 4 stjärnor! Härligt att höra att du är nöjd med hundleksakerna. Lägg gärna upp en bild på Instagram och tagga oss!

På tok för liten

22 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Vi beklagar att selen inte passade din hund. Kontakta oss på info@doggie.se så skickar vi all returinfo till dig så att du kan göra ett byte eller retur.

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkten var bra o bra pris Men ingen…

Produkten var bra o bra pris Men ingen hemleverans.

9 de outubro de 2024

Hej Elle!

Vi erbjuder hemleverans med Budbee och Best, om du inte fick upp dessa alternativ i kassan beror det på att dom inte levererar hem i din stad. Jag kan se att du hämtade ut din beställning via Postnord som du valde i kassan.

Du är mer än välkommen tillbaka till oss när det är dags att skämma bort din pälskling igen 🐾

Classificada 5 em 5 estrelas

Vill att mina hundar ska synas i…

Vill att mina hundar ska synas i mörkret. Snabb leverans.

12 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Härligt att du är nöjd med dina nya hundlampor!

Du är mer än välkommen tillbaka till oss när det är dags att skämma bort dina pälsklingar igen 🐾

hunden har kul

12 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tack för att du lämnat ett omdöme och 5 stjärnor! Härligt att höra att hundarna är nöjda!

Classificada 5 em 5 estrelas

Regnrocken till hund har bra passform

Regnrocken till hund har bra passform. Jag trodde dock att den skulle ha fleecefoder.

Leveransen var otroligt snabb.

11 de outubro de 2024

Resposta da Doggie.se

Tyvärr har inte detta regntäcke fleecefoder men härligt att du är nöjd med täcket trots detta :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Vem bor där?!

Efter alla formulär fyllts i korrekt o smidig betalning så lyckas fraktbolaget skicka mitt paket till en helt ur luften tagen ombud utan landförbindelse. Detta är arbetskläder för min hund så i framtiden väljer jag en annan leverantör än DHL.

10 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.