Doggie.se Opiniões 1194

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Känns som väldigt bra produkter ni har hos er, enkelt och snabb leverans. Lite höga priser kanske men så är det hos alla liknande företag kvalitet kostar helt enkelt tänker jag och hunden får i s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra service, även om det inte finns direkt telefonnummer svarar kundtjänsten snabbt på mail på helger och reder ut problemen. Produkterna är förstklassiga och kan bytas vid storleksmiss vilket... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en hundsele fick den dan efter, helt fantastiskt. Det bästa köp jag någonsin gjort. Blir långa lugna promenader nu, ingen hund som drar iväg. Blev väldigt överraskad hur bra detta köp ble... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi rekommenderar denna butik JAJAMENSSAN de har allt till vovven. Svårt för mig som blind att finna rätt vara och kattmat verkar tyvärr ej finnas. Köp något varmt till din vän snart är det jul...

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação

OM DU ÄLSKAR HUNDAR - HAR DU KOMMIT RÄTT!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och selen satt som en…

Snabb leverans och selen satt som en smäck på vår Jack Russell som väger 8 kg. Köpte small.

4 de junho de 2025

Resposta da Doggie.se

Tack för din fina recension!

Så kul att höra att selen passade perfekt på er Jack Russell -och att leveransen gick snabbt 🐶✨

Välkommen tillbaka med din nästa beställning!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra utbud till bra priser

Bra utbud till bra priser. Och otroligt snabb leverans 👍👍

5 de junho de 2025

Hej Mattias!

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vi är glada att du uppskattar vårt utbud, priser och snabba leverans. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, sedan verkar det att vara en bra kvalitet på regnkläderna till Greta o Hedda

5 de junho de 2025

Hej Marie-Anne!

Tack så mycket för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med både leveransen och regnkläderna till Greta och Hedda – vi hoppas de får många torra och roliga äventyr framöver!

Classificada 4 em 5 estrelas

Funkar bra

Snabb och bra leverans.
Jag är nöjd och "Panda" är också nöjd.

3 de junho de 2025

Hej Björn!

Tack så mycket för din fina recension! 🐾 Vi är så glada att både du och Panda är nöjda – det betyder mycket för oss!

Välkommen tillbaka 🐶✨

Snabbt och bra

En snabb leverans av en förhoppningsvis bra produkt.
Det är så man vill att det skall vara

1 de junho de 2025

Hej Bengt!

Tack för din härliga feedback! Vi hoppas produkten lever upp till dina förväntningar och att du blir riktigt nöjd. Varmt välkommen tillbaka!

Emma, doggie.se 🐶✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans lång livstid på benet.

Snabb leverans håller länge.

28 de maio de 2025

Hej Rolf!

Tack för din feedback! Kul att höra att leveransen var snabb och att tuggbenet från KeroTugg håller länge för din hund.

Välkommen tillbaka när benet är slut 🐶✨

Classificada 2 em 5 estrelas

Lite för pengarna.

Lite för pengarna.

23 de maio de 2025

Hej Agneta!

Vi uppskattar att du tagit dig tid att lämna feedback.

Vi förstår att priset kan kännas lite högt, men vill gärna förklara att du har beställt svenska tuggben. Dessa är något dyrare än många importerade alternativ från tex Kina, då de tillverkas enligt höga kvalitets- och säkerhetskrav – något som många hundägare uppskattar för sina fyrbenta vänner.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Resposta da Doggie.se

Tack för din fina recension och 5 stjärnor!

Vi är så glada att du är nöjd med den snabba leveransen och din nya produkt!

Välkommen med din nästa beställning 😊

Hej Annika!

Tack snälla för din fina recension!

Vi är glada att höra att både servicen och tröjan föll er i smaken – vi hoppas din vovve känner sig både snygg och bekväm! 🐶✨

Varmt välkomna tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra material på en snygg sele

Bra material på en snygg sele. Toppen pris och snabb leverans.

21 de maio de 2025

Hej Katarina!

Tack för din fina feedback!

Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både selen, priset och leveransen – precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss! 🐾

Välkommen tillbaka!

Snabb leverans och Returhantering

Snabb leverans och Returhantering

21 de maio de 2025

Resposta da Doggie.se

Stort tack för din fina recension 🙌 Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och hanteringen av returen. Det betyder mycket för oss!

Välkommen tillbaka! 💖

Emma doggie.se

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans.

14 de maio de 2025

Resposta da Doggie.se

Tack för din fina recension och fyra stjärnor!

Vi är så glada att du är nöjd med den snabba leveransen. Välkommen med din nästa beställning 😊

Bra varor och snabb leverans

Bra varor och snabb leverans

17 de maio de 2025

Hej Anna!

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.

Välkommen åter! 😊

Resposta da Doggie.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med din köpupplevelse. Välkommen tillbaka! 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Köpte doggles

Köpte doggles, verkar vara svårt att få dom att sitta kvar på hunden.

16 de maio de 2025

Hej Lars!

Passformen kan behöva justeras ordentligt både runt huvud och haka för att de ska sitta kvar. Ett tips är att låta hunden bära dem korta stunder i början och successivt vänja sig.

Blixtsnabb leverans!

6 de maio de 2025

Resposta da Doggie.se

Tack för din fina recension och fem stjärnor!

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra produkt men ej olikfärgade

Bra produkter men synd att vi fick alla tre bollar samma färg, eftersom vi beställde olikfärgade

5 de maio de 2025

Hej Gunnar!

Tack för din recension! Vad roligt att du är nöjd med produkterna. 😊

Bollarna säljs osorterade, vilket står i produkttexten – men vi förstår att färg kan vara viktig ibland. Om du har särskilda önskemål framöver är du alltid välkommen att mejla oss innan beställning, så försöker vi ordna önskade färger om tiden tillåter.

Tack för att du handlade hos oss! 💜

Hej Carina!

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med både beställningen och leveransen.

Hoppas du är nöjd med ditt köp, och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något! 😊

Emma, doggie.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.