Doika Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bronzefiguren so detailliert und noch dazu farbig, wunderschön. Ich habe den bunten Papageienbaum, die bunten Frösche und einen Gepard gekauft. Alles wunderschön und richtig richtig gut verpackt.Auch... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Objet solide, beaux matériaux, belle qualité. Très contente de cet achat. Délai de livraison estimé à 2-3 semaines mais, je l'ai reçu en quelques jours. Site sérieux. Ma boites-aux-lettres en pierre... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij hebben deurklinken besteld via Doika. In eerste instantie erg tevreden met de deurklinken. Helaas blijkt door een productiefout dat het handvat niet blijft zitten in de deur. We zijn inmiddels 1,5... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Schutzhaus ist fertig zusammen gebaut, die 3 Seitenteile und das Dach passen exakt ineinander - Montage kein Problem. Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „ei... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Jardim
  2. Loja de móveis de jardim
  3. Loja de mobília ao ar livre

Sobre Doika

Over Doika: Jouw Specialist in Exclusieve Tuinartikelen en Buitenproducten

Bij Doika vind je een breed assortiment aan tuinartikelen, zoals brievenbussen, stijlvolle plantenbakken en praktische dierenverblijven, waaronder kippenhokken en volières. Daarnaast bieden we exclusieve vuurschalen, buitenverlichting, tuinmeubilair en nog veel meer om je tuin of terras compleet te maken.

Waarom kiezen voor Doika?

• Exclusief assortiment: Onze tuinartikelen en buitenproducten zijn uniek en bijna nergens anders te verkrijgen, perfect om je buitenruimte te verfraaien.
  • Grote producten voor grote projecten: Of je nu zoekt naar opvallende tuinmeubels of praktische oplossingen zoals brievenbussen en dierenverblijven, wij hebben de juiste tuinartikelen in huis.
  • Gratis verzending vanaf €40: Voor bestellingen boven €40 betaal je geen verzendkosten.
  • 90 dagen zorgeloos retourneren: Niet tevreden? Je kunt tot 90 dagen na aankoop zonder zorgen retourneren.
  • 24/7 klantenservice via chatbot: Onze slimme chatbot is dag en nacht beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Spaarpunten voor kortingen: Verdien punten met elke aankoop en spaar voor kortingen op je volgende bestelling.
  • Snelle en betrouwbare levering: Dankzij onze betrouwbare partners in België, Nederland en Duitsland zorgen we voor een snelle levering van je tuinartikelen en producten.
  • Duurzame materialen: Onze producten, zoals de populaire cortenstalen plantenbakken en vuurschalen, zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

Ontdek ons exclusieve assortiment tuinartikelen en buitenproducten en bestel vandaag nog. Doika staat voor kwaliteit, service en unieke producten die jouw tuin of terras naar een hoger niveau tillen!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

225 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

61 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super!

Hele snelle levering. Chauffeur bracht de voillère helemaal mee naar achteren, super goede service en een zeer mooi, netjes afgewerkt priduct. Wij zijn erg tevreden!

16 de junho de 2022

Resposta da Doika

Bedankt voor je review! Dit wordt gewaardeerd. We zien je graag terug in de toekomst. Zonnige groeten Doika

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Netjes geleverd, producten zoals omschreven en van goede kwaliteit.

16 de março de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had al eens een bestelling gedaan…

Ik had al eens een bestelling gedaan bij jullie. Alles verliep opnieuw zoals het hoort.

6 de novembro de 2021

Resposta da Doika

Dank je wel voor je leuke review! We stellen het zeer op prijs! We kijken er naar uit om je weer te zien.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden op alle vlak.

Heel tevreden op alle vlak.
Grote keuze aan producten met een hoog kwaliteitsgehalte!
De klantendienst is heel vriendelijk en hulpvaardig. Mijn bestelde pakketbrievenbus was niet in voorraad. De levertermijn was meerdere weken uitgesteld. Ik kon kiezen, wachten of een duurdere soortgelijke pakketbrievenbus onmiddellijk geleverd krijgen voor dezelfde prijs. Mooie deal vond ik dat.
Voor kwaliteit en service ben je hier op de juiste plaats.

6 de outubro de 2021

Vriendelijke klantenservice

Vriendelijke klantenservice. Zonder moeite de bestelling kunnen aanpassen. Prijs/ kwaliteit zit ook goed! Bedankt ! ✌🏻👌🏻

6 de outubro de 2021

topkwaliteit

reuze aanbod , snelle en correcte leverering , aangeboden produkten van topkwaliteit

27 de setembro de 2021

eSafe brievenbus

Snelle feedback en persoonlijke levering; brievenbus redelijk geprijsd, maar, kwalitatief in orde.

24 de setembro de 2021

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Netjes geleverd, producten zoals omschreven

15 de setembro de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

Even over bestelling getwijfeld maar dat was vlug over

2 plantenbakken en een houtopslag besteld
Even getwijfeld, vond de prijs van de plantenbak aan de stevige kant maar na ontvangst van de produkten is deze twijfel weg, mooi en degelijk spul, pronkstukjes in de tuin. Levering was perfect, chauffeur was bereid om zware palet op goede plaats te lossen!

6 de setembro de 2021

Top Service!

Zeer goede service en nazorg. Jürgen doet dat uitstekend, vriendelijk, professioneel en bijzonder attent.
Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ben onder de indruk!

Jan Souren van Souren Makelaardij🏡

2 de setembro de 2021

Hi Jan

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Als je in de toekomst nog vragen zou hebben, weet je ons te vinden.😉

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle en correcte levering van de…

Snelle en correcte levering van de bestelde brievenbus. Vond niet zo direct de sleutels maar na één telefoontje met Doika was dit direct opgelost. Knappe service!👍

1 de setembro de 2021

Beste

Uitstekende en persoonlijke service

Uitstekende en persoonlijke service. En hulp van het moment van bestelling tot en met de levering. Altijd bereikbaar. Je mag alles vragen en je krijgt steeds vriendelijke antwoorden Hoogwaardige producten. Hun slogan klopt volledig. Als kopen bij een vriend. Een heel tevreden klant
Tatiana Parmentier

24 de agosto de 2021

Hi Tatiana

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer hulpzame en persoonlijk service

Zeer hulpzame en persoonlijk service, ze helpen je met elke vraag zonder morren of aarzelen. De bestelling was dan ook nog perfect op tijd geleverd! De kwaliteit van de bestelde producten is dan ook nog eens heel goed.

16 de agosto de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Articles en Acier corten de qualité et bons contacts

Très bon contact avec le personne pour obtenir quelques renseignements complémentaires. Le bac en acier Corten de marque Adezz est d'excellente qualité et conforme à la description sur le site doika.be. livraison quelques jours plus tard, cependant la société de livraison ne communique pas des données de livraison très fiables (livraison en-dehors des heures prévues, jour différent de celui annoncé), ce qui m a contraint de prendre contact à 2 reprises avec cette société de transport. Je recommande Doika pour la vitesse de traitement de la commande et leur rapidité à fournir des réponses rapides aux questions...articles en acier corten de qualité à des prix compétitifs pour avoir fait une comparaison entre différents sites...

7 de agosto de 2021

Super service!

Super service!
Alles vlot en correct afgehandeld met persoonlijk advies.
5 sterren +

6 de agosto de 2021

Hi Jeanique

Gewoon super.

Goede service, snelle levering en een van de betere aftersales. Tevreden als je het mij vraagt :)

5 de agosto de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige brievenbus, lust voor het oog.

Prachtige brievenbus. Goede service, goede communicatie en betrouwbare levering. Helaas geen bevestigingsmateriaal geleverd en de rvs cijfers blijven niet plakken (3 soorten lijm geprobeerd; twee componenten lijm, metaallijm, secondenlijm). Was mooi geweest als hier goede oplossing voor was geweest...

13 de julho de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Much later delivery than promised on…

Much later delivery than promised on the web-site. Very pore communication. Eventually did get what we ordered (product is as expected and of good quality). But it took 5 week (!) instead of the 2-5 working days as mentioned on the web-site!

9 de julho de 2021

Dear

Thank you very much for your review.

Annoying to hear that the communication could be better. We will work on this. Unfortunately the raw material shortage caused extra delay, this was unfortunately beyond our control, but this problem has been solved in the meantime.

If there is anything we can do to help, please let us know!

Regards
Jurgen (Doika BV)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.