Dokterm Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

228 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

38 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lemon bottle voor onderkin

Voor mijn onderkin Lemon bottle behandeling laten doen. Je krijg prikjes in je onderkin en je kunt wat blauwe plekjes krijgen. Maar wat een resultaat!!! De eerste behandeling is mijn onderkin gehalveerd. De tweede keer was hij bijna weg. Echt fantastisch. Ik ben ontzettend blij en zou zeker weer terug gaan.

6 de junho de 2024

Mooi gelukkig mens geworden

Ik ben zeer tevreden de tijd was genomen voor mij vragen alles goed uitgelegd zeer professioneel en heel lief Dr en alle belangrijkste heel mooi resultaat.
Echt aanrader .

23 de maio de 2024

Filler

Ging voor een intake gesprek bij dokter Merle, zeer fijn gesprek gehad en direct een behandeling gedaan, filler.
Heb maar een 1,5 ml behandeling gehad en het resultaat is goed.
Misschien met de tijd nog een keer.
Dokter Merle heeft goed werk geleverd, mocht ik nog een keer gaan , ga ik bij Merle.

23 de maio de 2024

Geweldig

Dr. MICHIEL, fantastische arts, denkt mee, neemt de tijd en is zeker niet uit op " zakken vullen", wat we helaas veel twgenkomen in deze branche. Verschillende behandelingen gehad, zeer tevreden!

10 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jaren vaste klant bij dokter Marie

Jaren vaste klant bij dokter Marie. Geen Marie geen prikjes voor mij! Eerlijk advies en gul in haar correcties. Super aardige vrouw en vriendelijk! Mijn moeder en ik gaan altijd met plezier die kant op!

1 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Erg goed geholpen door dokter Boudijn!

Zeer vriendelijk geholpen door dokter Boudijn. Hij neemt de tijd om te bespreken wat je wens is en geeft hierbij advies, stelde mij op mijn gemak toen ik nerveus was. Erg blij met het subtiele, mooie resultaat en kom zeker terug! Bedankt Boudijn!

31 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Geen migraine en kaakklemmen meer.

Heerlijk geen migraine meer en mijn kaken klem ik ‘s nachts niet meer. Steeds weer een opluchting als ik langs ben geweest. In samenspraak behandelen ze je vriendelijk. Alle medewerkers zijn service gericht en vriendelijk. Voor mij nergens anders!

23 de dezembro de 2023

Dr Marie is lieve

Dr Marie is lieve, kundig, eerlijk, duidelijk. Legt alles rustig uit en neemt de tijd voor je. Zij kijkt per persoon wat de beste behandeling is voor het mooiste resultaat. Kom zeker terug

27 de outubro de 2023

Profhilo

Fijn ontvangen, alles word rustig en duidelijk uitgelegd. Ook na de behandeling nergens last van gehad.

25 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.