Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een prachtig assortiment!! Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook w... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Faliekant tegenstander voor deze zgn. kritieken dat ik ben("Ik wil niet elke scheet die ik op het internet laat van sterren voorzien") toch een opmerking. Handel op zich netjes uitgevoerd doch de b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima levering en contact. Wijnen met prima prijs- /kwaliteitverhouding uit een voor particulieren enigszins ondergewaardeerd wijnland, wat overigens geheel onterecht is. Voordeel is dan wel weer dat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vinhos

Informação fornecida por diversas fontes externas

DokterMaler richt zich op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, als het kan biologisch. Alle wijnen worden door ons zelf geïmporteerd.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

446 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Een heel leuk cadeau van m'n vriendin.

Mark heeft het heel goed gedaan, de omgeving was perfect, de hapjes verrukkelijk.
Helaas voor jullie bedrijf:
Ik hou niet van Duitse wijn.

Veel succes verder.

4 de abril de 2026

Resposta da DokterMaler

Dank je wel Joke voor je complimenten. Jammer dat je niet van Duitse wijn houdt maar leuk dat je er was. Mark en Jaap

Heerlijke Duitse wijnen

Heerlijke Duitse wijnen, keurig thuisbezorgd

1 de abril de 2026

Resposta da DokterMaler

Dank je wel Mark voor je recensie. Veel plezier met de mooie Duitse wijnen. Mark en Jaap

Aflevering prima

Aflevering prima. Veel informatie over de wijnen. De verpakking was top.

1 de abril de 2026

Resposta da DokterMaler

Hartelijk bedankt voor de complimenten en de 5 sterren. Wij wensen je veel proefplezier.

Mark en jaap

Wijn heerlijk

Wijn heerlijk
Prijs eerlijk
Bezorging perfect

9 de março de 2026

Resposta da DokterMaler

Herzlichen Dank voor de complimenten. We wensen je veel proefplezier. Mark en Jaap

snelle levering

snelle levering, prima verpakt

4 de março de 2026

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren! Mark en Jaap

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een prachtig assortiment!!

Wat een prachtig assortiment!!
Wist niet dat Duitse wijnen zoveel potentieel hebben. Nu hebben ze bij Doktermaler natuurlijk wel de beste wijnen voor de klanten geselecteerd. Ben erg verrast en ook wat prijs betreft.

9 de março de 2026

Resposta da DokterMaler

Sehr viel dank. Wij doen ons best en dat doen we graag. Zum Wohl!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie adviezen en mooie duitse wijnen!

DokterMaler staat garant voor mooie duitse kwaliteitswijnen van een groot scala aan duitse wijnboeren; van klein naar groot, etc er is keuze zat voor ieders portemonnee!

26 de fevereiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Beste Frank, hartelijk dank voor je mooie recensie en wij wensen je veel plezier met de bestelde wijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi assortiment met redelijke prijzen

Mooi assortiment met redelijke prijzen. Persoonlijke service met bezorgen in de regio.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Hartelijk bedankt voor je recencie en de 5 sterrren. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Classificada 5 em 5 estrelas

Levering op prettige wijze in korte tijd opgelost

Interessante nieuwe proposities. Lekkere wijn snel geleverd. Onjuistheid bij een levering op prettige wijze in korte tijd opgelost.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Hartelijk dank voor het nemen van de moeite om een recensie te schrijven en natuurlijk ook de 5 sterren. Wij wensen je heel veel proefplezier met de ontvangen wijnen.

Alles keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd

11 de fevereiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Hartelijk dank voor de recencie en veel plezier met de mooie Duitse wijn. Mark en Jaap

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan het ten zeerste waarderen…

Ik kan het ten zeerste waarderen wanneer het uitbestede logistieke component wel daad bij het woord voegt. Maar ook het deel extra aanvullende productinformatie is briljant bedacht. Gaat in die zin hand in hand met Duitse degelijkheid 😀.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Hartelijjk bedankt Jeroen voor je mooie recensie. Wij wensen je veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke wijn, goede service.

Naast de heerlijk wijn ook prima service. Bij de ontvangst van mijn pakket ging iets verkeerd bij de bezorger. Kan gebeuren, Mark heeft net zolang met DPD aan de lijn gehangen tot het was opgelost en hield mij ondertussen steeds op de hoogte.

5 de janeiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Dank je wel Rutger voor je mooie beoordeling. De bezorgdienst is soms wel een uitdaging, maar gelukkig gaat het meestal probleemloos. Veel plezier met de wijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service. Bij de bezorgdienst zat vertraging. Bij navraag bij DokterMaler was de service snel. Heb het pakket ontvangen. Gewoon goed!

8 de janeiro de 2026

Resposta da DokterMaler

Hartelijk bedankt voor je positieve reactie. Veel proefplezier met de wijn! Mark en Jaap

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel in huis met interesante…

Snel in huis met interesante omschrijving van bestelde wijn. Perfect.

29 de dezembro de 2025

Resposta da DokterMaler

Hartelijk bedankt Kris voor je recensie en 5 sterren. Veel proefplezier!
Mark en Jaap

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.