Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Ver mais
Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... Ver mais
Sikkert generelt flinke folk! Men nærmer seg nærmeste svindel det de driver med. Viser én pris og etter ett år øker de prisene med mange hundre prosenter! Mitt råd er å finne utenlandske leverandører... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kunden blir holdt fast i abonnement og sendt til inkasso
Jeg har hatt et abonnement hos Domene AS siden 2024, og har forsøkt å avslutte det siden februar 2025. Til tross for gjentatte skriftlige henvendelser har selskapet ikke sørget for en reell avslutning av abonnementet.
Oppsigelsesprosessen er uklar og lite brukervennlig. Det finnes ingen tydelige instruksjoner på nettsiden for hvordan man faktisk avslutter et abonnement eller stopper automatisk fornyelse. I praksis blir man sendt i sirkel mellom kundeservice og selvbetjening uten at noe løses.
Selv etter at jeg klart har gitt beskjed om at jeg ønsker å avslutte, har Domene AS fortsatt å sende betalingskrav og flere ganger sendt saken til inkasso. Dette oppleves som press og en urimelig praksis, særlig når abonnementet er bestridt.
Jeg har allerede betalt betydelig mer enn det som opprinnelig var avtalt, uten å få en fungerende løsning. Saken er nå meldt til både Forbrukertilsynet, Nkom og Datatilsynet.
Jeg kan ikke anbefale Domene AS til andre som ønsker forutsigbare avtalevilkår og en enkel måte å avslutte tjenester på.

Resposta da Domene AS
Rask kundeservice som virkelig kan…
Rask kundeservice som virkelig kan legge seg på rett nivå med tanke på hvem de bistår! Virker som en helt grei pris også.
Svindlerfirmaet Domene AS!!!
Svindlerfirmaet Domene AS!!!
Jeg har aldri brukt noen av tjenestene deres, men de sendte et inkassovarsel via det velkjente svindlerfirmaet Collectio AS. Hvis du får falske fakturaer fra Domene AS som grunnlag for et inkassokrav, må du umiddelbart rapportere inkassofirmaet i Finansklagenemda under INKASSO. De vil ta seg av disse svindlerne for deg.

Find another company
The service Domene provides is fine enough, until you have to cancel. Like many other former customers here, the cancellation process has been a nightmare with misunderstandings, poor communication, and some of the worst customer service I have ever encountered. The interface for cancellation is confusing and I instead opted to cancel in writing. I was billed again two months later. I again tried to cancel over email and the responses keep getting ruder and ruder. I was signed up for a hosting package I never agreed to. I have never experienced anything like it. It has been a very upsetting experience and I recommend finding another website registrar.

Horrible
I've been using Domene.no now, and my Wordpress instance has been reinstalled multiple times because it wouldn't load. I get the same message from support, NO actual good advices, just stuck on the same step.
I also can't use Cloudflare with a nonsense explanation, which is critical because I'm most likely going to grow my website in a short while.
My website won't load, I've deleted (possibly) conflicting records and re-added them, and after weeks, it is not working. Waited hours, nothing after the changes are "saved". Domene.no is bullshit, stay away from them!!!

Resposta da Domene AS
God oppfølging og rask besvarelse av…
God oppfølging og rask besvarelse av spm om endringer - Tommy gjorde en god jobb i å ivareta meg
Rask og god kundeservice
Rask og god kundeservice. Tommy er flink og hjalp meg fort og enkelt med det jeg trengte hjelp til.
Tommy var super hjelpsom
Tommy var super hjelpsom! I motsetning til Benny som burde kanskje ikke ha jobbet der
Fikk fantastisk hjelp av Tommy på…
Fikk fantastisk hjelp av Tommy på domene-support! Han var både veldig kunnskapsrikt og behagelig!
Veldig fornøyd med tjenesten
Måtte koble opp domene mot nettside. Raskt, grundig og forståeleg oppfølging av Tommy! Veldig fornøyd.
I got help with configuring my website…
I got help with configuring my website in the middle of night, I not expected help that quickly :-)
Jeg har dessverre hatt en svært negativ…
Jeg har dessverre hatt en svært negativ erfaring med domene.no. Jeg opplever at de ikke er tydelige rundt avtalevilkår, blant annet ved at det faktureres forskuddsvis for ett helt år uten at dette er klart opplyst ved inngåelse av avtalen, og uten reell mulighet til å si opp før faktura sendes.
Jeg har hatt to domener hos dem som begge ble sagt opp og avsluttet, og alle forpliktelser ble gjort opp. Likevel fortsatte domene.no å sende fakturaer etter oppsigelse. Fordi domenene og tilhørende kontoer var avsluttet, mottok jeg ikke e-postene med disse fakturaene. Saken ble deretter sendt til inkasso.
Domene.no har ikke vært behjelpelige med å løse saken eller bistå i kontakt med inkassobyrået, som jeg selv ikke har lyktes i å komme i kontakt med. Inkassoselskapets nettsider fungerer heller ikke. Jeg har flere ganger bedt domene.no om hjelp, men fått beskjed om at saken er «overlevert» og at de ikke kan bidra videre, til tross for at oppsigelse er dokumentert.
Kundeservicen oppleves som lite imøtekommende og direkte ufine på telefon. De svarer på e-post, men gir ikke konkrete eller hjelpsomme svar på spørsmålene som stilles. Etter min vurdering burde domene.no tatt ansvar når det er tydelig at avtalene er avsluttet korrekt.
Basert på min erfaring fremstår kundeservice, fakturering og oppfølging som meget mangelfull. Jeg ser også at mange andre kunder rapporterer lignende problemer og advarer mot selskapet. Anbefales IKKE!

Resposta da Domene AS
They dont let you change your…
They dont let you change your nameservers without having 3 of their other products turned on!

Kjapp nedlasting av backup
Tommy ordnet kjapt nedlasting av en backup slik at mine overilt slettede databaser ble gjenopprettet.
Har betalt for en domen navn i dag
Har betalt for en domen navn i dag, noen timme senere fikk jeg mail at de tar ikke ansvaret for det og jeg miste min domen navn.
IKKE HANDLE.

Fake!
Fake!
Jeg kjøpte et domen navn fra dem, etter betalning, fikk jeg mail at de har sagt opp ansvaret og jeg må finne en annen leverandør.
Do NOT BUY

Resposta da Domene AS
Fikk super hjelp fra Tommy på…
Fikk super hjelp fra Tommy på kundeservice med alt jeg lurte på!
Kundeservice på bunn
Hadde hatt et kundeforhold til domene.no i flere år. Stortsett funker alt som det skal, men den dagen jeg hadde sagt opp et domene og av en eller annen teknisk årsak var ikke dette registrert på en korrekt måte skulle absolut ha meg som kunde til å bevise at det faktisk var gjort. Domener slettet of flyttet kundeforhold for alltid avsluttet og lenge leve utenlandske leverandører som forstår hva kundeservice går ut på. God Jul

Resposta da Domene AS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.