Informações sobre a empresa

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Oprechte gasten met zowel gratis al betaalde content

Ik ben via een podcast bij Doopiecash uitgekomen. Op hun youtube kanaal staat heel veel (gratis) content over alle facetten van het traden. Ik heb eerst de gratis 'cursus' gevolgd om de basis van het invoeren van trades onder de knie te krijgen. Na een tijdje heb ik de swingtrade-cursus aangeschaft. Hier wordt je een basis framework aangeleerd om de prijsactie in kaart te brengen en te leren begrijpen. Toen ik toe was aan wat extra verdieping in de stof ben ik Platinum gejoined. Ik ben altijd huiverig over community's, maar Doopiecash heeft echt wat moois neergezet! Dagelijkse content en een groep gemotiveerde mensen maken het een erg leerzame omgeving. Geen gouden formules, geen signals, gewoon pure informatie m.b.t. prijsactie. Ik heb niks anders te zeggen dat ik Doopiecash 5 sterren waard vind!

14 de maio de 2024

Beste opleiding ooit.

Top cursussen als je de moeite neemt om ze goed te lezen. Na 2 jaar bij Doopiecash beginnen er kwartjes te vallen. Wie hier 3 sterren of minder geeft begrijpt echt niet hoe de vork aan de steel zit, deze boys zijn zo down to Earth, ze vertellen hoe het echt zit en beloven geen gouden bergen. Kwaliteit mannen, doe zo verder !!!

31 de agosto de 2024

Grootste Crypto community van NL

Grootste Crypto community van NL. Berry, Chris, Mike en Vincent leren je van A-Z hoe Crypto te traden op basis van Prijs-Actie met conformaties, en hoe je goed riskmanagement toepast. Meer dan 2200 videos op you-tube, de leerprogramma's bieden een goede basis om te leren traden, verder leveren ze dagelijks content bij de verschillende betaalde de abonnementen. Serieus, er is geen beter platform!! clean prijsactie traden, houdt het simpel en eenvoudig: als dit, dan dat!

24 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Twijfelachtig.

Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik ervan moet verwachten. Ik volgde ze een tijdje op via youtube en uiteindelijk word er veel gediscuteerd en niets getoond. Ik vermoed dat ze meer verdienen aan de cursus , influencen als van het traden op zich.
Het boek zal ik aanschaffen zonder signatie en waarschijnlijk zal deze ook bij het oud papier belanden.

28 de outubro de 2023

Gewoon een goede cursus

Gewoon een goede cursus die je de basis van traden op prijsactie leert. Oftewel: hoe je moet nadenken over de prijs op bepaalde punten.

De trading strategie van Doopiecash is te gebruiken op alle timeframes en in zowel een bull- of bear market.

De cursus in combinatie met de vele Youtube videos heeft ervoor gezorgd dat ik prijsactie kan lezen en weet ik wanneer ik vooral NIET een trade moet pakken. Ik ben nu 1 jaar actief bezig en ben nu op het punt gekomen dat ik quitte speel.

Geen enkele cursus leert je winstgevend traden in een dag. Neem de tijd.

20 de maio de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.