Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Schwammenauel 6, 52396 Heimbach, Eifel, DE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een heerlijk rust gevend park, in de ochtend de zon op het balkon van de huisjes en in de middag schaduw. Op de promenade is alles wat jij en je kinderen nodig hebt. Onze kinderen wilde het pa... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtig gelegen park met mooie accommodaties. Heerlijke bedden en overal erg schoon.Heel fijn dat er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig is.

Classificada 3 em 5 estrelas

Heel mooi park, ook verzorgd. Alleen geen airco met 32 graden is niet uit te houden, dat zou eigenlijk standaard moeten zijn. Tevens hebben de lager gelegen huisjes een iets minder mooi uitzicht... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Arrendamento para férias
  2. Hotel
  3. Agência imobiliária de arrendamento de casas de férias

Op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen voor een heerlijk verblijf in de prachtige omgeving van Nationaal Park Eifel. Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een groot binnen- en buitenzwembad, een leuke binnen- en buitenspeeltuin en een Mio Kids Club waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Wie graag buiten de deur eet, kan zijn hart ophalen in het traditioneel Duitse of Italiaanse restaurant. Aan de gezellige promenade vind je leuke winkeltjes, een fietsverhuur en een VVV-informatiepunt waar je terecht kunt voor al je vragen en de beste tips in de omgeving!

Informações de contacto

• Schwammenauel 6, 52396, Heimbach, Eifel, Alemanha

• +31850134040

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

433 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 22% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

704 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een heerlijk rust gevend park

Op de promenade is alles wat jij en je kinderen nodig hebt. Onze kinderen wilde het park niet af. Super vriendelijke personeel in elk gelegenheid. Zij denken met je mee om jou een zorgeloos verblijf te geven. Overlast wordt niet geaccepeteerd en vakkundig op gehandhaafd. Zo hebben wij een heerlijke ontspannen vakantie gehad. En gaan we hier zeker nog eens na terug, want ook de omgeving is schitterend mooi, wandelen/ fietsen super mooi hier, en we hebben niet alles nog kunnen zien.

11 de julho de 2026

Heel mooi en fijn park!

Fantastisch verblijf gehad! De huisjes zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ons balkon had een prachtig uitzicht en het was geweldig om de zwaluwen van zo dichtbij te zien. Ook de faciliteiten zijn top: een nette campingwinkel, goed restaurant en een schoon binnen- en buitenzwembad. Wij komen volgend jaar zeker terug!

Klein verbeterpunt: de motorparkeerplaats ligt op een helling. Een vlak stuk asfalt zou het parkeren voor motorrijders een stuk veiliger en prettiger maken.

2 de julho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Heel mooi park, maar overlast en geen airco

Heel mooi park, ook verzorgd.
Tevens hebben de lager gelegen huisjes een iets minder mooi uitzicht dan de hogere. Bij de lagere kijk je uit op een elektriciteitsmast, niet heel fraai.
Wat schotjes hier en daar plaatsen voor meer privacy zou ook fijn zijn.
We werden tot 01.30 's nachts wakker gehouden door 2 luidruchtige huisjes naast ons. Laat aub een beveiliger in de nacht de ronde doen en waarschuwen als zoiets gebeurt, want dat is voor een familie met jonge kinderen onacceptabel.
Voor de rest was het een heel fijn verblijf.

19 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Het appartement was goed uitgerust

Het appartement was goed uitgerust. In de keuken ontbreekt het aan niets. De bank in de woonkamer zit prima en de bedden zijn zeker ook goed. Het park ligt prachtig in de natuur en er is een fijn buiten zwembad. We zijn hier twee weken geweest en hebben vele wandelingen gemaakt.

19 de junho de 2026

Super leuk park

Goede sfeer, vriendelijk personeel en zowel de accomodaties als alles buiten ziet er netjes en onderhouden uit. Zeker een aanrader

18 de junho de 2026

Mooie omgeving!

Vriendelijk personeel, mooi omgeving en uitzicht vanaf het park.
Heel fijn dat je op de promenade overdekt kunt zitten als het regenachtig is.
Ruim huis.

29 de maio de 2026

Pinksterweekend met de meiden

Het appartement was groot, luxe en heel belangrijk heel schoon. Opgemaakte bedden. Iedere dag werd het zwembad ook gezogen, hele park was schoon. Ligging en uitzicht is fantastisch. Het enige minpuntje je moet steeds best een stuk (om)lopen om naar het zwembad, supermarkt of restaurant te gaan

15 de maio de 2026

Geweldig park

Geweldig park, vriendelijke ontvangst, ook bij het uitchecken. Heel fijn appartement. Ruime opbergcapaciteit in de slaapkamers (kledingkasten) en de keuken. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.

20 de abril de 2026

Heel fijn park

Heel fijn park, we gaan nu voor de derde keer! Onze kids vinden het geweldig. Super schoon, behulpzame en aardige mensen en alles bij de hand. Tot snel

3 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

We had a wonderful stay at Dormio…

We had a wonderful stay at Dormio Holiday Park in the Eifel! The location is beautiful, surrounded by a peaceful and scenic environment where you can truly enjoy nature. The park itself is very well maintained and the facilities are excellent.

Everything is clean, well organized, and there is plenty to do for everyone. We had a very pleasant experience and would definitely love to come back again.

Highly recommended for anyone looking for a great holiday in a beautiful setting!

15 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.