Hyfsat bra utbud av golfprylar
Hjälpsam
Självklart att man kommer att köpa flera saker ifrån er då
Downswing.se har allt du behöver för ditt golfspelande – hög kvalitet till rätt pris. Vi vill möjliggöra en aktiv och social livsstil för fler genom att erbjuda golfutrustning av högsta kvalitet. Välkommen till Downswing!
Stegerholmsvägen 4, 421 67, Västra Frölunda, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hyfsat bra utbud av golfprylar
Hjälpsam
Självklart att man kommer att köpa flera saker ifrån er då
Beställde ett dussin Pro v1, för det första är det väldigt dåligt skyltat med att det är begagnade bollar som säljs, usel sortering dessutom, flertal av bollarna jag fick hem spelades nog med under första värdskriget... Seg jäkla leverans dessutom...

Resposta da Downswing
Bra pris och snabb leverans! Även riktigt snygg hantering av min beställning där de hörde av sig kort efter min beställning och berättade att det blivit något strul hos deras leverantör där den boll som jag beställt inte fanns i rätt antal. Här fick jag ett dussin bollar med bättre egenskaper till samma pris som de bollar som jag tänkt beställa - bra jobbat!
Kommer absolut beställa från Downswing igen

Resposta da Downswing
Snabb leverans och bra produkter ! Vad mer kan man begära?

Resposta da Downswing
Beställde 3 dussin Pro V1 i tisdags och bollarna gick att hämta redan idag! supernöjd med bollarna som alla var vita och fina i bra kvalitet. Även bra priser så kommer handla här igen.

Resposta da Downswing
Beställde bollar i måndags och idag 4 dagar senare så har jag fortfarande inte fått paketet….
Fick bli att akut köpa nya bollar nu istället eftersom jag behöver dom idag…
Så lång tid ska det inte behöva ta för ett litet paket med 12 bollar och lite peggar!

Resposta da Downswing
Jag köpte förstasorteringen men blev väldigt besviken för enligt min bedömning så var ca 30% av bollarna väldigt slitna.

Resposta da Downswing
Snabb leverans, varor enligt beskrivning. Allt fungerade som förväntat. Mycket nöjd.
Riktigt bra service! Supernöjd med mitt köp som höll de mått som stod i beskrivningen på klubban. Kan starkt rekommendera!

Resposta da Downswing
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.