Informações sobre a empresa

1. Loja de golfe

Downswing.se har allt du behöver för ditt golfspelande – hög kvalitet till rätt pris. Vi vill möjliggöra en aktiv och social livsstil för fler genom att erbjuda golfutrustning av högsta kvalitet. Välkommen till Downswing!

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

10 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde ett dussin Pro v1.....

Beställde ett dussin Pro v1, för det första är det väldigt dåligt skyltat med att det är begagnade bollar som säljs, usel sortering dessutom, flertal av bollarna jag fick hem spelades nog med under första värdskriget... Seg jäkla leverans dessutom...

3 de outubro de 2025

Hej Lars,

Vi kan tyvärr inte hitta någon beställning eller kontakt från dig i vårt system. Om detta är en verklig upplevelse får du gärna återkomma med mer information, till exempel ett ordernummer, så att vi kan undersöka det vidare. Om vi inte får någon återkoppling kommer vi att behöva rapportera omdömet som misstänkt falskt.

Teamet på Downswing

Classificada 4 em 5 estrelas

Kvalité på golfbollar

Jag fick en bra känsla av att handla på Downswing

10 de setembro de 2025

Hej Thomas,

Stort tack för din recension! Kul att höra att du fick en bra känsla när du handlade av oss – det betyder mycket. Hoppas bollarna lever upp till förväntningarna på banan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans! Även riktigt snygg hantering av min beställning där de hörde av sig kort efter min beställning och berättade att det blivit något strul hos deras leverantör där den boll som jag beställt inte fanns i rätt antal. Här fick jag ett dussin bollar med bättre egenskaper till samma pris som de bollar som jag tänkt beställa - bra jobbat!
Kommer absolut beställa från Downswing igen

11 de setembro de 2025

Hej Thomas,

Tusen tack för din fina recension! Riktigt kul att höra att du uppskattade både servicen och lösningen vi ordnade – vi försöker alltid lösa sånt på bästa sätt. Ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter ! Vad mer kan man begära?

Hej Oliver,

Tack för ditt omdöme! Snabb leverans och bra produkter är precis vad vi siktar på, så det gläder oss verkligen att höra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Toppenpriser och fina bollar!

Beställde 3 dussin Pro V1 i tisdags och bollarna gick att hämta redan idag! supernöjd med bollarna som alla var vita och fina i bra kvalitet. Även bra priser så kommer handla här igen.

Hej Ludvig!

Vad roligt att höra – stort tack för din fina recension! Härligt att bollarna levde upp till förväntningarna och att leveransen gick snabbt. Lycka till på rundorna framöver!

Classificada 1 em 5 estrelas

Leveranstid som om grejerna skickades från Kina….

Beställde bollar i måndags och idag 4 dagar senare så har jag fortfarande inte fått paketet….
Fick bli att akut köpa nya bollar nu istället eftersom jag behöver dom idag…
Så lång tid ska det inte behöva ta för ett litet paket med 12 bollar och lite peggar!

Hej Albin,

Tack för din feedback. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när man behöver sina produkter snabbt. Vi vill dock påpeka att leveranstiden för din order fortfarande ligger inom den angivna ramen på 2–9 arbetsdagar och du ska ha mottagit en bekräftelse om att din order var på väg redan två arbetsdagar efter beställning.

Vi beklagar att det ställde till problem för dig den här gången och hoppas att du ändå blir nöjd med bollarna när de kommer fram. Tack för att du delar med dig – vi tar med oss dina kommentarer för att fortsätta förbättra våra leveranser.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte förstasorteringen men blev…

Jag köpte förstasorteringen men blev väldigt besviken för enligt min bedömning så var ca 30% av bollarna väldigt slitna.

24 de julho de 2025

Hej Krister,
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Det var verkligen inte vår ambition att du skulle få en sådan upplevelse hos oss, särskilt inte med förstasorteringen som ska innehålla bollar i väldigt bra skick. Vi tar det här på stort allvar och vill gärna rätta till det.

Hör gärna av dig till oss på info@downswing.se så ser vi till att hitta en lösning.

Tack igen för din feedback, den hjälper oss att bli bättre.

Riktigt bra service

Riktigt bra service! Supernöjd med mitt köp som höll de mått som stod i beskrivningen på klubban. Kan starkt rekommendera!

4 de julho de 2025

Resposta da Downswing

Hej Isak, stort tack för din fina recension!
Vad kul att höra att du är nöjd med både servicen och klubban. Tveka inte att höra av dig om du funderar på något framöver, och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa köp! ⛳️

/Nils på Downswing

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.