Jeg er gammel kunde hos dpauto Som altid forstående over for mit problem - en knust rude i passager-siden denne gang en ny rude blev straks bestilt dagen efter kunne jeg hente bilen på værkstedet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Var blevet Brændt af et andet firma over flere gange på batteriskifte. Ringede til dp auto og forklarede junior om sagen og han sagde du kommer bare til eftermiddag. Så skal jeg nok få skiftet din... Ver mais
Har været kunde hos DP Autoteknik igennem rigtig mange år. Der er altid rigtig god kundeservice, nærvær og tydelig kommunikation om hvad der skal eller ikke skal laves på bilen. Godt humør og man er i... Ver mais
Rigtig god service. Inden reparation blev jeg kontaktet om ekstra udgift som jeg derefter kunne godkende. Da jeg skulle afhente bilen kom jeg før aftalt tid og da bilen ikke var klar blev 2 mekanikere... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Mecânica automóvel
- Loja de peças automóveis
- Oficina de reparação automóvel
- Oficina de reparação de motos
- Loja de pneus
Escrito pela empresa
DP Autoteknik er dit lokale værksted i Virum. Vi har samlet over 60års erfaring i reparation og service af alle bilmærker. Har du en hybrid eller elbil kan vi også reparere og servicere den. Vi holder os altid opdateret med kurser i den nyeste teknologi og har værktøj og testudstyr til alle bilmærker. Hos DP Autoteknik gennemgår vi altid bilen for fejl og mangler, og skulle der være noget galt med bilen, ringer vi til jer, inden vi går i gang med at lave bilen.
Informações de contacto
virumgårdsvej 5, 2830, Virum, Dinamarca
- info@dpauto.dk
- dpauto.dk
Professionelle og dygtige
God dialog om køb af nye sommerdæk og rigtig god service, som altid.
quick håndtering
Jeg er gammel kunde hos dpauto
en ny rude blev straks bestilt
dagen efter kunne jeg hente bilen på værkstedet og nu kunne jeg klare diverse gøremål uden en særlig lang ventetide. TAK
Dækskifte
Jeg havde brug for akut hjælp til dækskifte og DP Autoteknik hjalp mig inden for en time. Meget værdsat.
Hurtig og effektiv service til en meget…
Hurtig og effektiv service til en meget lavere pris end et konkurrerende værksted havde givet tilbud på.
Fantastisk service
Fantastisk service. Min Mini var helt død efter en lang og kold vinter, men Dan og teamet hos DP fik liv i den på ingen tid.
Venlig og god til jeres arbejde 👍
Altid supervenlig
Altid supervenlig, sød og faglig competent service - og så kan man altid stole på at bilen er i orden og køreklar når man henter den - og ikke mindst til en fair pris
Super service og fair priser
God service og venlig mennesker
God service og venlig mennesker. Tager derover igen, når jag har brug til.
Altid tillidsvækkende
Altid tillidsvækkende, imødekommende, hurtige og kompetente til en fornuftig pris
Godt arbejde til OK priser.
Der bliver lavet et godt arbejde på bilen, og jeg er altid tryg ved at bilen er OK når jeg henter den igen. De laver det nødvendige og til OK priser. Værkstedet er gode til at orientere om kommende reparationer, så man er forberedt.
Altid god service!
Altid kvalitet til tiden
Altid hjælpsomme og meget…
Altid hjælpsomme og meget professionelle og dygtige mekanikere.
Super service og rimelige priser
laver ikke unødvendige ting
God service og fornuftige priser.
De holder hvad de lover
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.