Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver mais
Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver mais
Meddy Bear van Dreamfully was voor ons een complete miskoop. Veel te hard, schel geluid, lompe teksten en totaal niet rustgevend. Eerder geschreeuw uit een speaker dan iets dat een kind tot rust b... Ver mais
Wat een super bedrijf is dit zeg. Onze Meddy was op één of andere manier voorgoed in slaap gevallen, maar geen probleem hoor, we kregen zodra Meddy weer beschikbaar was, een nieuwe toegestuurd. Een su... Ver mais
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 91% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Mijn dochter valt sneller in slaap door de beer maar het gepraat er voor vind ze niet leuk, ze houdt enkel van de muziek

Snelle levering!
Zijn geld waard!
Zelfs 2 knuffels aangekocht!
Ik zie veel negatieve reacties van mensen zonder ervaring.
Dit is zo spijtig!
De knuffel wordt hier voor het slapen opgezet bij beide kinderen. Eerst had ik er 1 om te proberen maar al snel een 2e gekocht.
Kindjes worden hier heel rustig van en vallen rustig in slaap. Ze vragen zelf om hun knuffel op te zetten voor het slapen gaan.

Resposta da Dreamfully
Mijn kleinzoon (5j.) waarvoor ik het kocht weigert hem te gebruiken. Ik weet niet waarom, maar hij wil er zelfs niet naar luisteren. Dus het kan hem niet helpen om in te slapen wat voor hem heel moeilijk verloopt. Mss omdat we Vlaams zijn en de stem met een Nederlands accent spreekt? Ik weet niet hoe het komt...
Dreamfully heeft begripvol gereageerd en we hebben ons geld teruggekregen.

Resposta da Dreamfully
Mijn dochter bijna 3 gebruikt hem soms. Nu vraagt ze hem de laatste dagen dagelijks echt heel schattig om samen te doen voor het slapen

Resposta da Dreamfully
Het help mijn kleinzoon om zijn hoofd leeg te maken hij valt ook sneller in slaap is een goede aankoop geweest

Resposta da Dreamfully
De Meddy bear is echt fantastisch. Een aanrader. Mijn zoontje van 5 jaar wordt er echt rustig van en doet heel goed mee met de mevrouw die het verhaal verteld. Ook als hij een boze bui heeft wordt hij er rustig van. We zijn zeer tevreden!

Resposta da Dreamfully
Goede service snelle levering . Kleindochter helemaal blij met de beer. Dankjewel

Resposta da Dreamfully
Ik heb hier een super leuke beer en 2 kussens gekocht, goede kwaliteit, snelle zending, goede service en communicatie.

Resposta da Dreamfully
Heel tevreden!! Mijn zoon valt elke nacht rustig in slaap in gezelschap van zijn beer

Resposta da Dreamfully
Mijn kleindochtertje slaapt erg slecht vandaar deze aankoop
Ze moeten het nog uittesten maar heb er alle vertrouwen in daar ik een kennis heb die er vol van is voor haar dochtertje

Resposta da Dreamfully
Super tevreden van de dreamfully beer. Sindsdien kan mijn dochter veel beter inslapen en slaapt ze ook veel rustiger we gebruiken hem dagelijks en kunnen niet meer zonder.

Resposta da Dreamfully
Mijn dochter is helemaal fan van haar beer. Als ze lastig is, pakt ze haar beer en laat ze hem praten.
Ik zelf vind het jammer dat hij steeds hetzelfde zegt. 1 verhaal van 10 minuten maar mijn dochter lijkt hier geen last van te hebben
Het brengt mijn dochtertje tot rust net voor het slapen gaan. Een echte aanrader.

Resposta da Dreamfully
Mijn dochter 10, is er erg blij mee en word er erg rustig van en slaapt er erg goed van.
Super snelle levering en dochterlief gaat al sinds dag 1 met de beer goed slapen

Resposta da Dreamfully
Sinds de aankoop kan onze dochter van 10 sneller inslapen. Ze slaapt veel rustiger, fijne dromen nu ipv nachtmerrie….
Ze vertelde zelfs dat ze zich veiliger voelt tot rust komt en minder bang is. Na 10 jaar eindelijk een rustige slaper 🥳

Resposta da Dreamfully
Snelle levering , top service bij vragen .
Zoontje met autisme sliep meteen de eerste nacht door .
Wij kunnen niet meer zonder de Beer !!