Dressy Opiniões 94

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Ja asså, jag som inte är en smal tjej inom ramen där normer bedöms ”okej” får hem min klänning i str L och den går knappas på. Överlag jättefin klänning. Men har du större bröst/rumpa eller bara allm... Ver mais

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

94 opiniões

Respondeu a 5% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Hade helst inte velat ge en stjärna…

Hade helst inte velat ge en stjärna snarare noll, detta företaget är ju rent utav skam, jag beställde tre klänningar och har inte fått någon av de. Försökt maila och nå dem via TikTok samt insta… klarna bekräftade att de hade tagit emot betalningen men här är vi nu efter 2 månader utan någon klänning alls! Riktigt dåligt

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lurad på pengar och vara

Har försökt mejla ang leverans som är betald men som inte levererats och jag har inte fått någon leveransbekräftelse på snart 3 veckor. Finns två mailadresser, den första som man får när man betalat är ej i bruk och den andra som dom hänvisade till går inte att skicka något till. Har nu försökt kontakta dom via formuläret på hemsidan men har inte fått något svar. Beställ inte! Ni blir lurade!

31 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Riktigt dåligt och oseriöst företag

La en beställning 1 mars, skulle levereras inom 14 dagar. Började skicka mejl till dom när det gått ett par veckor, ena mejlen som dom skriver man ska skicka till om man vill få kontakt är nedlagd, den andra går inte att skicka något till utan står bara att ett fel uppstått och den tredje mejladressen får man ändå inget svar på. Har skrivit till dom på både instagram och tiktok, inget svar alls någonstans, helt omöjliga att få tag på. Riktigt dåligt företag att beställa ifrån, jag är inte ensam om att vara med om detta, kan dom inte få några konsekvenser någon gång??

11 de abril de 2026

Jätte dåligt

Jätte dåligt! Har tagit flera veckor för jackan att komma och har fortfarande inte fått den! Har mejlat flera gånger men inte fått något svar!!

22 de outubro de 2025

Dåligt företag

Svin dåligt företag, beställde jackan för 1 månad sedan.. har inte kommit och svarar inte jag har skickat FYRA mejl. Köp inte här ifrån jag har lust att polisanmäla bluff företaget, de som skriver positivt här inne har blivit mutade.

25 de setembro de 2025

Omöjliga att få tag i!!

Min dotter (14 år) la en stor del av sina födelsedagspengar på att beställa en jacka. Fick hem jackan och den visade sig vara alldeles för stor. Ville veta hur man returnerar och har mejlat företaget på två olika mejladresser samt kontaktat via DM på Instagram men inte ett livstecken och det har snart gått 1 månad sedan mitt första mejl. På deras hemsida finns en länk som ska leda till "Återbetalningspolicy, Integritetspolicy, Användarvillkor och Fraktpolicy" men den länken leder ingen vart. Så mitt råd till dig: handla inte härifrån!

19 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lång leverans och dåligt bemötande

Det tog 3 veckor att få klänningen jag beställde till min dotter. När den till sist kom så gillade hon inte färgen. Stämde inte så bra med bilden. Mailade då för att skicka tillbaka den men fick inget svar på en vecka. Mailade igen och fick då svar att de inte hade gratis retur men om jag lämnade ett positivt omdöme här så skulle de bjuda på frakten. Men har inget positivt att skriva. Beställ inte från detta företag!!!!

9 de julho de 2025

Inte bra

Inte bra. Jag bad om att få en retursedel mailad till mig där de svarade att om jag gav de ett fint omdöme här på trust pilot så kunde jag få gratis frakt. Vilket jag då gjorde och skrev det till de. Därefter har de aldrig svarat på mitt mail och jag har fortfarande inte fått en retursedel skickad till mig. Nu har även min tid för öppet köp gått ut på grund av att de inte svarat på mitt mail.

31 de maio de 2025

Undvik - oseriöst bolag!

Köpte två studentklänningar men då de inte passade kontaktade jag bolaget för att få skicka tillbaka dem. Fick instruktioner och betalade 110 kr i returfrakt. Fick inga pengar. Fick inget svar.
Såg sedan att paketet gått i retur till mig och fick kvittera ut det för ytterligare 110 kr. Sporadiskt svarar kundtjänst men alltid med en motfråga (bot?) och nu svarar de inte alls. Då det gått nästan 2 månader så jag är nog blåst på ca 1000 kr.
Handla inte här!

2 de junho de 2025

Jättefina klänningar

Jättefina klänningar som såg ut precis som på bilden och var i bra kvalité / bra tyg. Leveransen tog drygt två veckor men fick uppdaterings mail plus att dom skrev att det kunde ta lite längre tid med leverans en vanligt. Trevlig kundtjänst:)

31 de março de 2025

Superbra

Superbra! Beställde Lilia-spetsklänningen till skolavslutningen och det tog absolut inte så långt tid som jag fruktade, den var superfin på men dock lite kort! Hade varit jättefin till studenten också då den var väldigt festlig! Jag var lite rädd för att bli scammad men blev positivt överraskad när klänningen visade sig vara i bra kvalitet, den var fin på och jag kan rekommendera till alla att beställa. Bra jobbat Dressy!☀️

31 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.