Drinksaver Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Vi er overordnet glade for glassene. De har en god størrelse - problemet er, at lågene går meget let i stykker og at det bliver en dyr udgift for borgeren, der benytter dem.

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt genial løsning, til ALLE som ønsker at undgå spild! Et fantastisk design, som jeg især har haft glæde af at give til mine bedsteforældre. Særligt min mormor har problemer med knogleskørhed, hv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi og vores beboere på bostedet har haft stor nytte af glasset. Det har sparet personale for meget rengøring hos de beboere, som ikke kan anvende et almindelig glas. Også for vores beboere som mister... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super design og virkelig god til folk med finmotoriske udfordringer, ryster på hænderne, har svært ved at holde på et almindeligt glas eller bare til børn, hvor man gerne vil have væsken bliver i og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de cristais
  3. Fornecedor de equipamento para mobilidade

Escrito pela empresa

Vi hos Drinksaver er dedikerede til at designe og udvikle innovative produkter, der forbedrer brugernes velbefindende. Vores mål er at skabe funktionelle og veludformede løsninger, der ikke kun ser godt ud, men også giver maksimal selvstændighed i hverdagen. Hos Drinksaver er vi meget stolte af vores drikkeglas, som er resultatet af et samarbejde mellem designingeniører og ergoterapeuter. Vores mål er at skabe et produkt, der ikke kun tillader nemt indtag af drikkevarer, men også forhindrer utilsigtet spild, samtidig med at det blot er et almindeligt drikkeglas.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kæmpe anbefaling!

Drinksaver gjorde det muligt for mig at undgå spild og nyde drikkevarer da jeg var til Grøn koncert. Mine venner var meget misundelige, og jeg var den eneste uden øl på tøjet;)

Tusind tak for at gøre min oplevelse så meget sjovere og bekymringsfri!

30 de julho de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Drinksaver

Resposta da Drinksaver

Tak for din anbefaling og at dele din oplevelse med os, Clara.

Det glæder os at høre, at vores produkt gjorde din oplevelse på Grøn koncert sjovere og mere bekymringsfri! Det er fantastisk at vide, at vores produkt hjalp dig med at undgå spild og nyde dine drikkevarer uden at bekymre dig om at få øl på tøjet.

Vi sætter pris at du tog dig tid at dele din oplevelse med os.

Mit nye yndlingsglas

Det er som at drikke fra et helt normalt glas uden låg og på samme tid har den reddet mig fra at spilde allerede mange gange! Klar anbefaling herfra!

6 de julho de 2023
Opinião espontânea
logótipo da Drinksaver

Resposta da Drinksaver

Tak for din anbefaling, Casper!

Vi er glade for at høre, at vores drikkeglas har reddet dig fra at spilde flere gange og samtidig givet dig en oplevelse, der føles som at drikke fra et helt almindeligt glas uden låg. Tak for at du tog dig tid at dele din oplevelse med os.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais