Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend goede service. Schoenen waren snel geleverd, contact was makkelijk en ik heb zelfs nog een gratis paar sokken gekregen! 5/5, zeker aan te bevelen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Allways hard to trust some sites for shoes. But after reading the reviews i orders them. No regrats what so ever. Quick repley from customer service. For sure i will order Here again. Thanx

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb gisteren gebeld met een super aardige jonge man om te vragen of de sneakers die mijn tiener dochter wilde op voorraad waren. Hij ging het helemaal uitzoeken en zou ervoor zorgen dat ze gelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering ondanks de sneeuw. Aangezien het de hele week sneeuwde had ik verwacht dat de schoenen niet zo snel binnen zouden komen, maar ze waren binnen 2 werkdagen netjes bezorgd. De schoene... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

DripOrDrop is jouw betrouwbare source voor 100% authentieke sneakers en streetwear. Wij garanderen echtheid, bieden veilige betaalopties zoals iDEAL en Klarna, en zorgen voor snelle, betrouwbare levering. Klanttevredenheid staat bij ons op #1, en onze uitstekende reviews spreken voor zich. Shop nu en ervaar waarom sneakerheads en streetwear-liefhebbers voor DripOrDrop kiezen!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

210 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super bedankt

Deze jonge ondernemers leveren 100% authentieke sneakers. Zij hebben hun zaakjes goed op orde en zijn zeer vriendelijk in contact. Thanks mannen!

3 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle reactie op mijn mail

Snelle reactie op mijn mail! De track and tracé code duurde even. Toen kreeg ik uitleg en heb ik mijn feedback gegeven. Hier werd erg prettig op gereageerd en voor bedankt! Anders was het zeker 5 sterren geweest. Zou hier zo weer bestellen, mooie unieke collectie.

30 de outubro de 2025

Top service!

Ik kreeg door een inpak fout de verkeerde schoenen opgestuurd, maar nadat ik contact had opgenomen werd dit super snel gefixt en had ik zo mijn goede paar schoenen in huis! Top service dus! Schoenen zijn ook prachtig!

11 de outubro de 2025

Een paar NB schoenen besteld

Een paar NB schoenen besteld. Het duurde iets langer dan beloofd maar werd daar via een mail keurig van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk waren de schoenen er 2 dagen later.

1 de outubro de 2025

Superrr

De sneakers waren goed verpakt snel geleverd blij met me mooie sneakers die gewoon niet meer tekrijgen waren en hier wel

14 de setembro de 2025

Top echt een aanrader

Top echt een aanrader, mega vriendelijke klantenservice die je goed helpen en dingen voor je uizoeken. Ook super snelle verzending, en heb de schoenen die overal uitverkocht waren. Ik ben blij! En ga zeker in de toekomst vaker hier bestellen

7 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Positief verrast over 't uitgebreide…

Positief verrast over 't uitgebreide assortiment wat dripordrop heeft, ik heb de adidas handball besteld voor mijn dochter en ik kreeg een dag erna een email met een track&trace, en een dag later had ik de schoenen al, niets te klagen!

10 de setembro de 2025

Betrouwbaar JA👍

Op vrijdagmiddag 5 sept 2025 16:18 heb ik een bestelling geplaatst van asics gel-nyc blauw maat 38. Nu geeft ik het 5 steren alles verloopt zoals het hoort meteen een Mail ontvangen over mijn bestelling. Ik hou jullie op de hoogte of mijn bestelling wel of niet aankomt. 80% van de reviews kan je zelf of laten produceren.... p.s pakketje is netjes bezorgd op woensdag 10:14... betrouwbaar: 👍 - communicatie:👍- bezorging : 3 werkdagen. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen. Bedankt voor de mooie schoenen. Houdoe

5 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf

Had sneakers besteld zou tussen 1-10 dagen geleverd worden het zijn 4 weken geworden daar komt nog bij dat ik zelf hen heb benaderd hoe het was met mijn bestelling heb er 1x antwoord opgekregen en na de tweede en derde poging totaal geen reactie meer
het is een waardeloos bedrijf.
Ik bestel hier dus NOOIT meer.

29 de agosto de 2025
logótipo da Dripordrop

Resposta da Dripordrop

Hi Patrica, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het heel jammer dat je bestelling niet is verlopen zoals verwacht.

Om wat context te geven: jouw bestelling viel samen met een andere bestelling in precies dezelfde maat. Omdat er maar één paar direct op voorraad was, moesten we jouw paar van verder weg halen. Daardoor liep de levertijd helaas op. Normaal leveren we binnen altijd binnen 5 werkdagen (vaak nog binnen 1 a 2), maar door deze uitzonderlijke situatie duurde het langer. Ook de vervoerder had vertraging, iets waar we zelf helaas geen invloed op hebben (dit is netjes gecommuniceerd).

We hebben je tussentijds per mail geïnformeerd dat je bestelling onderweg was, en uiteindelijk is je pakket ook bezorgd. Helaas was er bij de eerste bezorg poging niemand aanwezig, waardoor er opnieuw vertraging ontstond.

Dat neemt niet weg dat we snappen dat het frustrerend is als je langer moet wachten dan verwacht. We doen er alles aan om dit soort situaties te voorkomen en nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren.

Team DripOrDrop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.