Købte en bilpleje af mærket Meguiars, fordi vores bil, ved køb, lugtede af røg. Dette produkt er, indtil videre, rigtig godt. Hele processen fra bestilling, køb og levering, foregik ganske fint. Prise... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nu er det første gang jeg handler hos Driver via internettet, da jeg er så heldig at bo tæt på den fysiske butik. Men det jeg skulle bruge var en bestillingsvare og den kom som lovet med afhentning... Ver mais
Nem at bestille varer, hurtig levering, alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale Driver.dk.
A empresa respondeu
Har benyttet deres værksted gennem 10 år, både da de hed autobixen og nu som Driver. Vi har altid fået en super service, og de har været meget fleksible i forhold til tage bilerne ind hurtigt og og... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de tratamento de superfícies automóveis
- Mercado de peças automóveis
- Loja de peças automóveis
- Loja de acessórios para automóveis
- Loja de baterias de carro
- Loja de aparelhagens estéreo para carros
Escrito pela empresa
Hos Driver finder du Danmarks mest passionerede bilnørder, som hver dag arbejder hårdt, for at kunne tilbyde den bedste service samt de bedste og mest efterspurgte produkter til vores kunder. I Driver’s fysiske butik, såvel som på webshoppen, imødekommer vi alle kunder, og sætter en dyd i aldrig at sige nej. I vores bestræbelser på at være leveringsdygtige på alle produkter til din bil, har vi igennem adskillige år opbygget og udvidet vores leverandørnetværk, så vi i dag kun handler med partnere, som vi har fuld tillid til.
Informações de contacto
Kirstinehøj 58A, 2770, Kastrup, Dinamarca
- info@driver.dk
- driver.dk
Rigtig god oplevelse

Resposta da Driver.dk
Lyn hurtig levering og fik rigtig god…
Lyn hurtig levering og fik rigtig god hjælp til at rette en fejl🤩

Meget hurtig respons
Meget hurtig respons. Bestilte varen fredag formiddag, og den var leveret til afhentning lørdag morgen. Og varen virker bare.

Resposta da Driver.dk
Jeg havde en suveræn oplevelse hos…
Jeg havde en suveræn oplevelse hos Driver. Flinke medarbejder, rigtig god service, vejledning og kvalitet! Kan virkelig anbefales.

Resposta da Driver.dk
Hurtig levering og god telefonisk hjælp.
Kundeservice i top og hurtig levering
Simpelt og hurtigt levering samt god…
Simpelt og hurtigt levering samt god pris. Klart anbefaling.
Det er helt enkelt
Det er helt enkelt, men overskueligt at bestille jeres varer.
Og pris ok og levering helt ok.
Her kan jeg trygt handle igen.
Hurtigt og nemt
Nemt og hurtigt 😃
God og kyndig service
God og kyndig service. De vidste hvad de talte om og var meget hjælpsomme med montering. Også gode priser og hurtig levering. En rigtig god oplevelse at købe tagbøjler hos dem!
Rigtig god pris og hurtig levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.