Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos Drivezone! Super nem proces og fantastisk kundeservice, med gode kørelærer som både er seriøse og sjove. Alt fungerede som det skulle, og kvaliteten var helt i top og man... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Et kørekortforløb hos DriveZone burde alle have! Det har været helt fantastisk, sjovt og lærerigt, at tage kørekort hos DriveZone. Teorien var slet ikke kedelig, men ligefrem sjov og mega hyggelig🤩... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Escola auto

Escrito pela empresa

Køreskolen midt i Slagelse - Vi har fokus på på dig som elev der skal have kørekort første gang, vi har hold på 12 så der er tid til alle elever.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Vælg Drivezone!

Med dygtige, kompetente og gode kørerlærer giver jeg mine bedste anbefalinger til Drivezone. Man får hurtigt svar, der er effektivt og fleksibel planlægning, gode og sjove undervisningstimer, et meget fint undervisningslokale, ja, man er i rigtig gode hænder hos Drivezone.

14 de abril de 2026

Rigtig god oplevelse hos Drivezone

Alt fungerede som det skulle, og kvaliteten var helt i top og man føler sig velkommen.
Kan klart anbefales!

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Drivezone

Kæmpe tak for din anmeldelse! 🔥
Mega fedt at høre, du har haft en god oplevelse – det er præcis det, vi går efter!

Stort tillykke med kørekortet 🪪🚗
Nu er det bare ud på vejene og give den gas (på den lovlige måde 😎)

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og lærerig oplevelse!

Drivezone er en super god og professionel køreskole. De er gode til, at lære fra sig både til teoritimerne. Og til
Køretimerne. Nu har jeg selv haft fornøjelsen af Allan, til både teori og i bilen. Han er vanvittigt sjov, professionel. Og tager det hele med et smil. Jeg har aldrig haft det kedeligt😁 Til teoritimerne er der fri benyttelse, af “baren”, hvor der er sodavand, energidrik, slik og chips ad libitum under alle teoritimerne. Derudover er drivezone (i modsætning til andre køreskoler), rigtig hurtige til, at finde køre prøver! Her skal du altså ikke vente flere måneder! Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse hos drivezone- Kæmpe anbefaling herfra!🤩🏆

19 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hold fest, hvor var det klasse

Hold fest, hvor var det bare klasse. Klasse biler, kørelærere, snacks og bare en god oplevelse. kan 100% anbefales til alle. Det var godt og lærerne er gode til at lære fra sig og have det sjovt samtidig.

Aske.

24 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft et super godt…

Jeg har haft et super godt kørekortforløb hos Drivezone. Allan er en dygtig og tålmodig kørelærer, der virkelig forstår at lære fra sig på en rolig og letforståelig måde. Han er god til at forklare tingene, så man føler sig tryg bag rattet, og han tager sig tid til at sikre, at man er helt med. Kan varmt anbefales!🙌

7 de abril de 2025

Kæmpe anbefaling herfra💪🏻

Jeg vil klart anbefale denne køreskole.

De formåede at gøre det, at tage kørekort til en oplevelse i stedet for noget stressende og især Allan gjorde køretimerne spændende og interessante med en del humor og lærings nemt miljø.

Teoritimer kan være tunge, men disse gjorde de også interessante og involverende ved engagere os. Derudover er det et kæmpe plus at man kan sidde behageligt og nyde en sodavand og en pose chips til hver teoritime😁

22 de janeiro de 2025

køreskole

Jeg kan klart anbefale køreskolen
Kørelærerne er nogen man altid kan Smiline og grine med eller bare snakke om ens dag,
Helt klart en virkelig fed oplevelse, og det var altid små far jokes fra kørerlærerne
12/10 🏎️💨 stjerner til kørerskolen,
Tag kørerskolen hvis i ville have fede oplevelser

17 de dezembro de 2024

10/10🤩🎉🌟

Helt igennem en god oplevelse hos Drivezone!
Forløbet med teori- og køretimer er gået hurtigt og suverænt, og kørelærerne guider godt igennem forløbet.
Mine varmeste anbefalinger herfra👍😁

30 de novembro de 2024

Sexede kørelærer

Helt igennem en fed køreskole hvor man bliver fangede af stemningen, af alle de sygt cool mennesker som befinder sig i din omkreds. Også plus point fordi kørerlærerne er møg lækre. (især Kenneth og Allan) 100% et smash herfra, flotte mennesker :)
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

12 de setembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem gennemført køreskole

En helt igennem gennemført køreskole, hvor alting bare spiller ! Drivezone kan kun anbefales herfra, idet kørelærerne både til teori- og i køretimerne ser dig i øjenhøjde. Endvidere har hele forløbet føltes både lærerigt og overskueligt - med både imødekommende og kompetente kørelærer.

26 de novembro de 2024

Drivezone køreskole

Jeg kan helt klart anbefale Drivezone som ens køreskole, har nydt hver teori time med biografstol og gratis drikkelse. Køretimerne med Drivezone har været fantastiske, de giver en god tid til at lære og forstå tingene så man er klar til selv at skulle køre en bil.

Kørelærerne er altid klar på lidt sjov, hvilket bare gør det endnu mere rart at køre med dem + Drivezone turen er så meget det værd!🤩

5 de agosto de 2024

Resposta da Drivezone

Hej Matias ☺️ Kæmpe tak for din fine anmeldelse 😎✌️ Det har været super hyggeligt at køre med dig 😎🤩 Og kæmpe tillykke med kørekortet 🤩🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk køreskole med fantastiske…

Fantastisk køreskole med fantastiske lærere der prøver deres aller bedste at få en sikkert igennem, kæmpe anbefaling ⭐️

6 de junho de 2024

Resposta da Drivezone

Kæmpe tak for din anmeldelse Fionia 🤩 Og rigtig mange gange tillykke med kortet, det er så velfortjent 🚀🚀💯🤩🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Fedeste måde at tage kørekort på🔥🤩

Virkelig en fed måde at tage kørekort på! 🔥 Man høre tit fra folk som tager kørekort teori timerne er kedelige men det er de bestemt ikke hos drivezone, man bliver mødt at nogle virkelig søde og sjove kørelærere😎 og er virkelig sjove at køre med. Man kommer virkelig også hurtigt igennem forløbet så man hurtigt har sit kørekort i hånden. 🤩🔥 Super godt forløb kan helt klart anbefales.🤩

8 de abril de 2024

Resposta da Drivezone

Hej Oscar🤩 Mange tak for sin anmeldelse 🤩😎 Det har været super fedt at køre med dig, det har sgu været hyggeligt 🤩 Kæmpe tillykke med kortet 😎😎💪🏻🤩

Fedeste kørerskole

Fedeste kørerskole alt har været perfekt, kørerlærerne sørger for du får den fedeste oplevelse og det har jeg i den grad fået der har været masser af grin til teori undervisningen samtidig men man har lært alt hvad man skal vide når man sidder i bilen med sin kørelærer sørger de for man ikke keder sig og man har det bare mega sjovt

1 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fed køreskole som har total…

Super fed køreskole som har total humoristisk kørerlærer, har overskud og tålmodighed til hyperaktivitet mennesker 😁
Giver dem 10 ud af 10, hvis jeg kunne 💪🏻

Og så der pizza med ananas til teori🌞

15 de fevereiro de 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Kørelærerne er mega sjove, men også seriøse, så man får undervisningen og hjælpen som er nødvendig
Jeg har ikke andet at sige en 6 ud af 5 stjerner. Fantastisk kørekort forløb!

8 de janeiro de 2024

Drivezone

Min oplevelse hos drivezone var helt fantastisk.. teori lektionerne er hverken kedelige eller langtrækkende. Kørelærerne er gode til at få en til at føle sig sikker i trafikken, mens man lærer.
Og så er aktiviteterne som fx drivezone turen mega grineren

3 de janeiro de 2024

Resposta da Drivezone

Hej Rasmus. Mega tak for din anmeldelse 🤩 Så dejligt du har været tilfreds og kæmpe tillykke med kortet 🤩💪🏻💪🏻🤩

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais