Heb een verkeerd product besteld en wil het terugsturen. Dan begint de ellende. A. Herroepings formulier in vullen en opsturen. B. Circa 3 dagen wachten op antwoord. ( wacht zelf nu al 7 dage... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Voor de kwaliteit van de producten zou ik vier sterren willen geven. Geen onnodige toevoegingen, enkel werkzame ingrediënten. Echter slechts 1 ster voor de dienstverlening. 3,5 week gelede... Ver mais
Informações sobre a empresa
Op dit account worden fake, niet geverifieerde reviews achtergelaten. Ga naar trusted shops voor échte beoordelingen
Informações de contacto
Holanda
- drleenarts.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 25% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Heb een verkeerd product besteld en wil…
Heb een verkeerd product besteld en wil het terugsturen. Dan begint de ellende.
A. Herroepings formulier in vullen en opsturen.
B. Circa 3 dagen wachten op antwoord. ( wacht zelf nu al 7 dagen C. Als klap op de vuurpijl dien je zelf de kosten voor het terugzenden te betalen.
Heb bij bij veel website's besteld en dit nog niet eerder meegemaakt. Volgens mij een ouderwetse afwikkelingsmethode en komt zeer klantonvriendelijk over.
Bedenk me wel 2 keer om weer wat te bestellen.
1 voor de dienstverlening, dit merk verliest een trouwe fan
3,5 week geleden heb ik een bestelling geplaatst via de website van de 'summer sale'. De bestelling heb ik nog steeds niet geleverd gekregen. Meermaals heb ik hierover contact opgenomen met de klantenservice.
In eerste instantie was 1 product uitverkocht. Of ik dan nog steeds de rest van de bestelling (het is een grote bestelling van 100 euro) geleverd wilde krijgen of liever wilde annuleren? Ik heb geantwoord graag de beschikbare artikelen gewoon te willen ontvangen.
Telkens een nieuw iets, dan is het is het magazijn blijven hangen, dan heeft de klantenservicemedewerker mijn email niet gelezen. En telkens de vraag of ik dan de bestelling wil annuleren nu het zo lang duurt?
Ik krijg sterk de indruk dat Dr Leenarts niet meer wil leveren! Inmiddels zijn we bijna een maand verder, heb ik nog geen enkel artikel van mijn bestelling ontvangen en heb ik al meerdere mails gestuurd.
Al jaren ben ik zowel voor mijzelf als voor de rest van mijn gezin fan van dit merk. Maar deze gang van zaken doet zwaar afbreuk daaraan.
Zeer slechte zonnebrand factor 50
Zeer slechte zonnebrand factor 50. Mijn zoontje kreeg erge allergische reactie en heb ook niet het idee dat het wat deed. Na het zwemmen bleef er geen laagje achter. Zeer zeer slecht. Heb dit in de “aanbieding “ gekocht echt spijt van. Normaal gebruik ik Naïf dat is echt een top zonnebrand voor kinderen. Geen aanrader nooit meer!!
Slechte combi met zwemmen.
Wij hebben de zonnebrand crème voor onze kindjes. (SPF50+) De crème wordt heel dun als ze in het water zijn. Het druipt eraf en gaat prikken in de ogen. M’n kindjes hebben beide rode prikkelende ogen van de crème. En ondanks dat we elke 2uur insmeren alsnog verbrand.

Resposta da drleenarts.com
Zonnebrand van dit merk maakt…
Zonnebrand van dit merk maakt vreselijke vlekken op je kleding.
Witte blous en t shirt niet meer schoon te krijgen.
Geen aanrader dus.

Resposta da drleenarts.com
Verbeterpunten van een gebruiker
Ik ervaar bij het gebruik van de dag/ nachtcrème een wat trekkerig gevoel direct na het aanbrengen. Dit verdwijnt gelukkig snel. Minpunt vind ik dat de tube van stevig materiaal is gemaakt waardoor de laatste restjes er niet gedoseerd uitkomen. Veel fijner in gebruik zou de crème in een pot zijn.
De tube shampoo ( meegenomen op reis ) lekt in de toilettas. Hier valt nog wel te verbeteren.
Voor ruim 70 euro aan producten…
Voor ruim 70 euro aan producten aangeschaft. Dit op basis van haar gegevens en de resultaten. Na drie dagen een mega rode huid. Gestopt en daarna een verdween de ergste roodheid.
Suncare Leenarts is echt binnen 10 min…
Suncare Leenarts is echt binnen 10 min in de ochtend zon verbranden! Ik heb een gevoelige huid en ik werd even op het verkeerde been gezet door “dokter” op de verpakking want dan verwacht je dat het klopt. Factor 50 is totaal niet aan de orde
Zeer slechte producten
Zeer slechte producten. Ook helemaal verbrand terwijl dit normaal niet gebeurt met factor 50. Smeert als klei
Werkt goed 😊
Veel negatieve reviews,
daarom een positieve review.
Babybillen zalf werkt super !
Gebruik zelf de salicylzuur huid blijft rustig. Dus voor nu zeer tevreden.
Rood en branderige huid
Mijn huid werd er enorm rood en branderig van heb het zelfs een 2e keer aangedurfd maar met hetzelfde resultaat. Erg slecht!! Niet kopen. Heb het meteen weggegooid.
Nog meer onzuiverheden!
Ik gebruikte de foaming wash, salicylic acid gel en de dagcreme SPF 30 voor onzuivere huid. Deze laatste doet je huid erg glimmen (niet enkel door de SPF, het laat echt een vettige film achter. Ik kreeg na 3 dagen nog meer onzuiverheden en verstopte poriën op plaatsen waar ik nooit last heb zoals wangen. De foaming wash schuimt amper en druipt dadelijk van je gezicht af wanneer het in aanraking komt met de talg op je huid, die extra vettig wordt door die vette dagcreme. Huid voelt ook niet echt schoon aan na 2 keer wassen.
De aanbeveling voor een vette onzuivere huid is bedrog. Wat mij bereft in de prullenmand ermee en de aangekochte produkten jammer genoeg eveneens!
Veel te vette dagcrème voor vette/onzuivere huid
Ik kocht de dagcrème voor onzuivere/vette huid met spf30 in de hoop dat dit een lichte crème was die mijn huid niet vettiger maakte dan hij al is. Dit is echter de vetste dagcrème die ik ooit al gesmeerd heb! Mijn huid glimt erger dan ooit. Ik heb het één keer getest en daarna meteen in de vuilbak gegooid. Ik snap niet dat dit product verkocht wordt alsof het geschikt is voor mensen met een vette huid!
De gezicht cleaner moet je na…
De gezicht cleaner moet je na inmasseren met lauwwarm water afspoelen.Ogen dicht betekend niet waterdicht. Dagen last van gehad en wazig zien met 1 oog. Gemaild met deze klacht en een ,open deur , antwoord gekregen. Ik heb 2 tubes maar ze geven geen geld terug. Dit is wel het recht van ons consumenten... Ik probeerde deze producten omdat 0.0 gezichts producten van Kruidvat niet geleverd konden worden. Wat een slecht bedrijf en de service van dr Leenarts d
zeg!
Waardeloze zonnebrandcreme
Waardeloze zonnebrandcreme. Krijg vlekken en verbrand!!! Zitten ook microplastics in. Slechte reviews worden verwijderd op haar site. Slechte zaak!
Niet voor de acne-gevoelige huid
Ik kreeg helaas schimmel acne van de spf 50 crème, terwijl er op de site staat dat het bruikbaar is voor de gevoelige huid.
Ik krijg rode vlekken in mijn gezicht…
Ik krijg rode vlekken in mijn gezicht van deze producten terwijl ik normaal gesproken helemaal geen lastige huid heb. Helaas zie ik ook dat er veel chemische rommel en plastic in zit. Erg jammer
Uitslag bij zoontje met eczeem
Heb de vette crème gebruikt voor mijn zoontje met eczeem. De klachten worden alleen maar erger in de vorm van heftige jeuk en uitslag. Er zit soja olie in wat een allergeen is wat niet duidelijk vermeld staat op de verpakking. Ik stop er per direct mee.
Ik kreeg me hier een partij uitslag van…
Ik kreeg me hier een partij uitslag van in mijn gezicht!
2 dagen later is mijn huid vooral heel droog en nog geïrriteerd dat ik er maar een paar dagen niks op ga smeren.