Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Overskuelig hjemmeside. God feed back via mails ang. forsendelse. Levering på hjemmeadressen før den førstnævnte dato. Dog er kvaliteten af t-shirt ikke så god.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg bestilte 3 T-shirts den 19/06 og de kom den 04/07, Da det var en gave til en ven var det ret træls. kundeservice på hjemmesiden var til grin, dog svare de hurtigt på Instagram. Det er også træls m... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Levering tog lige lovlig lang tid, og kundeservice fungerede ikke på hjemmesiden. Dog fik jeg hurtig svar, efter jeg skrev på Instagram. Meget tilfreds med mit produkt.

Informações sobre a empresa

1. Loja de estampagem de roupa

Escrito pela empresa

Skødesløst og opgradering af enhvers omdømme!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service på billederne er der vist et logo foran men det er der ikke på trøjerne dsv.. jeg kontaktede dem og spurgte om det var en fejl og blev med det samme tilbudt lidt penge tilbage pga deres fejltagelse
Så skud ud til dig Luke Rhymer!
Og fragten gik hurtigere end forventet der stod 5-10 dage men tog kun 3 dage for mig😍
Kan virkelig anbefale dem til nogle sjove trøjer!

9 de abril de 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at skrive til os, da du var i tvivl! Vi er glade for, at vi kunne rette op på det med det samme – sådan skal det være! 💪

Vi gør os umage for at levere både fede produkter og en service, man kan regne med, så det betyder meget at høre, du har haft en god oplevelse hos os. 🙌

Fedt at vi kunne overraske med hurtigere levering end forventet! 🔥

Tak for din tillid og fordi du støtter os – vi håber, du kigger forbi igen snart! 🖤

– DRØP

Fik aldrig min pakke

8 de fevereiro de 2025

Hej ‘Ander holm’ (eller? 🤔),

Vi kan se, at du har anmeldt os under et nyt navn – ny identitet eller bare undercover? 😆 Men ifølge PostNord blev din pakke udleveret d. 14. februar, så noget tyder på, at den ikke er forsvundet. ✨

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kunne du jo bare have skrevet det – i stedet for at finde på en historie. 😉 Men hey, vi hjælper gerne alligevel! Skriv til os på info@droep.dk, så vi kan tage en reel snak om det.

Ringe

Elendig service, langsom levering og dårlig kvalitet. Kundeservice var ubrugelig. Kan ikke anbefales! 👎

2 de março de 2025

Hej Peter,

Tak for din “ærlige” anmeldelse. Det eneste problem? Vi kan ikke finde nogen ordre fra dig. 🤷‍♀️ Så enten har du været så skuffet over en ordre, du aldrig har lagt – eller også har du bare kedet dig lidt i dag?

Hvis du alligevel skulle finde en ordre fra os, så smid os en mail på info@droep.dk – vi elsker at hjælpe rigtige kunder. 😉

DRØP

Hej Inger,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at vi kunne sikre, at alt blev bestilt rigtigt til dit barnebarn.

Vi sætter stor pris på din ros og håber, at både du og dit barnebarn bliver glade for købet!

Godt tøj

Sindssygt godt tøj jeg troede det var kinesisk l… men det var meget godt kan anbefales ☺️

13 de novembro de 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😄 Vi er glade for, at vores tøj overraskede dig positivt og levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os!

Hvis du får brug for mere 'sindssygt godt tøj', så står vi klar 😉

Cover virkelig lav kvalitet

30 de novembro de 2024

Hej Martin,

Tak for din feedback. Det undrer os, at du ikke har kontaktet os direkte, da der kan være tale om en produktionsfejl. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og vil meget gerne undersøge sagen nærmere.

Du er velkommen til at skrive til os på info@droep.dk, så vi kan finde en løsning og sikre, at du bliver tilfreds med dit køb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt svar på instagram da jeg ikke kunne finde den rigtige mail.

28 de setembro de 2024

Hej August,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du fik hurtigt svar på Instagram – vi stræber altid efter at være tilgængelige, når der er brug for os.

Hvis du skulle få brug for os igen, er vores mail info@droep.dk – men ellers er du altid velkommen på Instagram! 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Banger tøj det er luksus men banger…

Banger tøj det er luksus men banger fordi det er gode ord

3 de setembro de 2024

Hej Silas,

Tusind tak for din banger anmeldelse! 🔥 Det er lige præcis de vibes, vi søger i vores tøj!

Vi håber at se dig igen snart til mere banger tøj! 🤩

alt hva bare godt !!!!!

23 de agosto de 2024

Hej Ida,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Det gør os virkelig glade at høre, at alt bare spiller for dig!

Vi håber at se dig igen snart! 😉

Telefon covers er skrald

Trykket på de telefon covers de har falder af med det samme det holder på ingen måde og efter et par dage begynder det så små at falde af

21 de junho de 2024

Hej Marcus,

Overvej om det kunne være en god idé at kontakte os vedr. dette problem da det selvfølgelig er en produktionsfejl hvis det du skriver passer, i stedet for at skrive en sur anmeldelse. Vi er rigtig flinke til at hjælpe med disse sager 😀

Vi håber på at modtage en besked fra dig hurtigst muligt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Der er rigtig hurtig levering men de…

Der er rigtig hurtig levering men de for ik 5 for den ende trøje var skriften foran og ik bagpå som de andre

2 de maio de 2024

Hej Albert,

Tak for den gode anmeldelse. Vi har heldigvis løst problemet sammen, grundet en fejl i produktionen var printet kommet foran. Du har fået en gratis trøje tilsendt, som erstatning😏

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ikke modtaget min vare

Har ikke modtaget min vare, har ventet på min pakke i en måned.
Dårlig service ..😟😟

24 de janeiro de 2024

Hej Simon,

Vi er super kede af din oplevelse hos os. Vi har desværre gjort hvad vi kunne for at få leveret din pakke. I første omgang blev pakken returneret til os fra PostNord af en ukendt årsag, og det er den desværre også blevet i anden omgang selvom vi ikke umiddelbart skulle kunne se at din adresse er forkert indtastet. Vi har derfor refunderet dine penge til dig, som du gerne skulle modtage indenfor et par dage.

Endnu engang beklager vi at pakken ikke kunne leveres. Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at ligge en ny ordre med en anden adresse.

Fedeste tøj Ever

Det kom til tiden og det er noget af det bedste tøj jeg længe har gået med.

Drøp kan sku finde ud af at lave lækkert tøj der holder.

31 de janeiro de 2024

Hej Rasmus,

Hvor er det bare optur med glade kunder! Tak for din ordre. Vi håber at se dig handle hos os igen :)

Drøp

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais