A empresa respondeu
Overskuelig hjemmeside. God feed back via mails ang. forsendelse. Levering på hjemmeadressen før den førstnævnte dato. Dog er kvaliteten af t-shirt ikke så god.
A empresa respondeu
Jeg bestilte 3 T-shirts den 19/06 og de kom den 04/07, Da det var en gave til en ven var det ret træls. kundeservice på hjemmesiden var til grin, dog svare de hurtigt på Instagram. Det er også træls m... Ver mais
A empresa respondeu
Levering tog lige lovlig lang tid, og kundeservice fungerede ikke på hjemmesiden. Dog fik jeg hurtig svar, efter jeg skrev på Instagram. Meget tilfreds med mit produkt.
A empresa respondeu
Skødesløst og opgradering af enhvers omdømme!
Blommehaven 6, 4270, Høng, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg fik min vare efter mere end 14 dage, og kunde servicen undskyldte ikke, men prøvet bare og forsvare sig selv og sige de ikke havde gjort noget
tøjet har en god kvalitet og det er meget behaligt at have på
Helt fantastisk service på billederne er der vist et logo foran men det er der ikke på trøjerne dsv.. jeg kontaktede dem og spurgte om det var en fejl og blev med det samme tilbudt lidt penge tilbage pga deres fejltagelse
Så skud ud til dig Luke Rhymer!
Og fragten gik hurtigere end forventet der stod 5-10 dage men tog kun 3 dage for mig😍
Kan virkelig anbefale dem til nogle sjove trøjer!

Resposta da Droep
Elendig service, langsom levering og dårlig kvalitet. Kundeservice var ubrugelig. Kan ikke anbefales! 👎

God service

Resposta da Droep
Sindssygt godt tøj jeg troede det var kinesisk l… men det var meget godt kan anbefales ☺️

Resposta da Droep
Hurtigt svar på instagram da jeg ikke kunne finde den rigtige mail.

Resposta da Droep
Banger tøj det er luksus men banger fordi det er gode ord

Resposta da Droep
Trykket på de telefon covers de har falder af med det samme det holder på ingen måde og efter et par dage begynder det så små at falde af

Resposta da Droep
Der er rigtig hurtig levering men de for ik 5 for den ende trøje var skriften foran og ik bagpå som de andre

Resposta da Droep
Har ikke modtaget min vare, har ventet på min pakke i en måned.
Dårlig service ..😟😟

Resposta da Droep
Det kom til tiden og det er noget af det bedste tøj jeg længe har gået med.
Drøp kan sku finde ud af at lave lækkert tøj der holder.

Resposta da Droep
Hurtig levering og rigtigt fedt design på tøjet, kan kun anbefales.

Resposta da Droep
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.