Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gezocht via Google en al snel besteld. Uiteindelijk is Drogisterijplus als goedkoopste tevoorschijn gekomen. Het gaat om Ibiza Flow Body Mist van Therme. Nergens te vinden in de winkels. Happy me... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Handzeep besteld. Alles ging prima, goede communicatie per email. Vlotte levering. Kleine opmerking al die flessen, 12 met handzeep, zaten los verpakt in de buitenste doos. Zo zou ikzelf nooit iets... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fábrica de cosméticos

Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

238 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

I ordered and paid for a CableTech…

I ordered and paid for a CableTech DVB-T2 H.265 HEV receiver with PVR function a week ago, but never received any confirmation afterwards which is odd. After emailing them I got a reply that they are uncertain about my order and said they had a system failure and have to look for my ordernumber before getting back to me. I am glad that I used a safer not Ideal method so I can claim my payment back when I do not receive my order.

17 de abril de 2026

My order never arrived

My order never arrived. I emailed with the customer service over one month, but I got nothing, not even my money back.
Can’t recommend to buy there

10 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Niets ontvangen uiteindelijk m’n geld terug

Slecht, betaald niets ontvangen. Moeilijk bereikbaar, voicemail. 19 maart besteld 30 maart nl track en trace deze werkt niet en er staat bij dat post nl fysiek (pakket) niet heeft ontvangen. Mail uiteindelijk ontvangen met tip ga bij de pakketautomaat kijken hoe dan heb geen code. Nu eindelijk 2 april telefonisch contact ( excuses mail werkt niet goed vreemd wel bericht terug ontvangen via mail) ze gaan me terug bellen. Post nl heeft volgens hen een fout gemaakt. Ben terug gebeld bestelling is niet meer te leveren duizendmaal excuses m’n geld wordt terug gestort . Vriendelijk en correct aan de telefoon. Ik wacht het af. Geld na 5 dagen niet ontvangen tig excuses het is fout gegaan bij de bank maar nu gaat het goed komen ze houdt het zelf in de gaten. Uiteindelijk m’n geld terug. Wat een gedoe dit verdient weinig sterren.

30 de março de 2026

They robbed me

This company sold me a product that didn't match the description on their website.

I returned the order, but they never refunded me. They robbed me, stay away!

1 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gezocht via Google en al snel besteld.
Uiteindelijk is Drogisterijplus als goedkoopste tevoorschijn gekomen.
Het gaat om Ibiza Flow Body Mist van Therme.
Nergens te vinden in de winkels.
Happy me dus.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lijmplanken die niet plakken en veel te klein zijn

Ik heb hier tien lijmplanken voor muizen besteld.
Toen deze aankwamen via de post dacht ik eerst dat er een vergissing gemaakt was want de lijmplanken waren de helft van formaat van die ik gewend was.
Ze waren echter wel de zelfde prijs als degene die ik eerder ergens anders gekocht had.
Ze plakten trouwens ook niet genoeg, een A4tje met wat pritstift er op zou beter zijn geweest.
Toen ik hierover contact zocht kreeg ik als excuus dat het product conform was met wat ik had besteld en daar moest ik het dus mee doen,
Mijn advies is hier niet kopen!!!!!!

2 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Retourproduct opgestuurd als "Nieuw"

Via Bol.com bij Drogisterijplus een waterfles besteld.

Tot onze verbazing, zagen wij dat de doos waar de waterfles in zit, redelijk beschadigd was en dat het plastic labeltje (seal), waarmee de doos dicht wordt gehouden al losgetrokken was.
Daarnaast kwam er ook een vreemde geur uit de fles.
Dit product was duidelijk al een keer verzonden en retour gestuurd.

Hierna hebben wij het product geretourneerd en een mail gestuurd naar Drogisterijplus. Daar kregen wij als reactie: "Het spijt ons dat het product niet naar wens is, helaas is de seal open gegaan tijdens het inpakproces."

Ik heb nog nooit meegemaakt, dat een plastic seal los is gegaan tijdens een inpakproces. Kom er dan gewoon netjes voor uit dat je een retourproduct hebt opgestuurd maar ga geen leugens verkopen.

Kortom, zeer slechte ervaring met Drogisterijplus

11 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.