Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk rejse bureau, især Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. Skræddersyede løsninger til kræsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blæst bagover af både kompetence, kundeservice... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores største anbefaling til at bruge Drømmerejser til ferie i Thailand 🇹🇭. Ida havde forstået vores ønsker , om 3 skønne steder med hoteller , så tæt på naturen ,at vi følte en glæde ved at stå op... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Ida / Drømmerejser ♥️ Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! Første gang var det vores bryllupsrejse – denne gang en uforglemmelig familieferie ☀️ I har endnu engang formå... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi valgte at prøve Drømmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlægning med gode råd og når vi ville ændre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. Agência de turismo
  3. Operador turístico

Escrito pela empresa

Hvor andre vælger at gå den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rådgivning og betjening så vi er sikre på at jeres rejsedrømme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen på en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Østen, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie på en fjerntliggende ø, skal på en generationsferie, ønsker en rejse på businessclass eller en spændende rundrejser, kan vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre jeres rejsedrømme til drømmerejsen. Vores rejsemål: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan klart anbefale Drømmerejser!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan klart anbefale Drømmerejser!

Øhop i Thailand - Vi har haft en fantastisk oplevelse med Drømmerejser. Super service fra start til slut og hurtig respons under hele rejsen, hvilket gav stor tryghed. De havde udvalgt nogle helt fantastiske hoteller, og både transport og øvrige arrangementer fungerede præcis, som det skulle.

Alt i alt en virkelig velplanlagt rejse, hvor vi bare kunne læne os tilbage og nyde oplevelsen. Vi booker helt sikkert gennem dem igen!

5 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bali - En drøm med Drømmerejser.

Drømmerejser planlagde vores 2 uger på Bali til perfektion. Allerede fra starten fangende Drømmerejser alle vores ønsker til turen. Alt fra fly, privat transfer og hoteller sad lige i skabet. Der er styr på ALT og vi var i helt trygge hænder.
Kæmpe ros herfra.

21 de janeiro de 2026

En uforglemmelig rejse

Er lige kommet hjem efter en fantastisk tur til Thailand. Bangkok - River Kwai - Hua Hin. Alt var tilrettelagt til perfektion og både hoteller og transport var super. Transporten foregik i egen bil med dygtig chauffør. Udflugterne var super gode.
Kun de allerbedste anbefalinger herfra.

31 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

God oplevelse med Drømmerejser

Vi valgte at prøve Drømmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka.
Herligt med lokal guide/chauffør under hele turen på Sri Lanka til trods for et par rigtige turistmål hvor de meget gerne ville sælge alt muligt.
En enkel øv oplevelse med et hotel blev løst meget fint og vi fik en kompensation ved hjemkomst.

6 de novembro de 2025

Bangkok-Riwer Kwai-Hua Hin

Endnu engang en super oplevelse med Drømmerejser. Alt fra transport under rejsen til oplysninger før afgang igen perfekt. Kan helt klart (og har ) anbefalet Drømmerejser til alle.✔️

5 de novembro de 2025

Bare tak 🤩

rundrejse i det østlige Canada i september 2025

Vi har haft en skøn tur og vi har været meget tilfredse. Alt med bil og hoteller var fint tilrettelagt, vi mødte bare op i receptionen og
alt var klart til os.

Den tilkøbte roadmap var også guld værd i forhold til vores detailplanlægning af de ruter vi ønskede at køre.

Og da vi, til slut i turen, stod i Niagara Falls med eneste hotel på turen, som bestemt ikke levede op til vores forventning og standarden på de
øvrige hoteller, ja så fik I selvfølgelig fat i et andet hotel, til vores sidste overnatning der.

Vi kan bestemt anbefale rejser arrangeret gennem Drømmerejser.

8 de outubro de 2025

3 gang til maldiverne

3 gang til Maldiverne med drømmerejser og om muligt en endnu bedre oplevelse end de 2 første gange.
Vi blev booket på en ø, som drømmerejser ikke har i deres katalog Lux South Ari Atoll, efter en god anbefaling fra Ida.
Vi skiftede fly selskab til Turkish Airways på business class og alt forløb perfekt.
Alt er tilrettelagt til perfektion og er meget betryggende, når min kone rejser som handicappet.
Der er bestilt hjælp i alle lufthavne, så vi trygt kan rejse.
Lux resortet er desuden meget handicap venligt.
Et eksempel er, at de hurtigt kunne se, at et par trappetrin var en lille hindring fra vores værelse, og indenfor 2 timer var der bygget en rampe, så min kone uden besvær kunne komme ned med sin rollator.
Vi fik desuden tildelt vores helt egen butler/chauffør.
Drømmerejser havde også den bedste pris på resortet.
10 dage i paradis, hvor vi havde booket med egen Swimming pool, og det kan anbefales.
Vi vil for fremtiden altid rejse med drømmerejser, da vi efter min mening får bedste service :-)

1 de maio de 2025

God Service og venlige medarbejdere

Denne anmeldelse er for en rejse til Thailand i juli md 2024. Vi havde en fantastisk ferie på henholdsvis Koh Phangan, Koh Tao og Koh Samui. Planlægningen af vores rejse var en rigtig god proces hvor der blev lyttet til vores ønsker og behov og da vi senere ønskede at ændre et af resorterne blev det også gjort med et smil. Alt på rejsen fungerede perfekt med gode resorts, transport fra lufthavn til færge og færger mellem de tre øer. Tusind tak og vi glæder os til at bruge Drømmerejser en anden gang.

5 de setembro de 2024

Fantastisk rejse til Bali

Fantastisk rejse til Bali – over al forventning! 🌴✨

Vi er netop været på en 18-dages drømmerejse til Bali arrangeret af Drømmerejser, og vi kan slet ikke få armene ned - det var en helt igennem fantastisk oplevelse! Fra første kontakt følte vi os trygge og i gode hænder. De var super professionelle, lyttede til vores ønsker og skræddersyede en rejse, der passede perfekt til os.
Alt var planlagt til mindste detalje – fra transport og guides til unikke overnatningssteder og spændende udflugter. Vi boede på autentiske strandresorts og hyggelige villaer i Ubud omgivet af rismarker.
Hver dag bød på nye oplevelser – vandfald, templer, snorkling, madlavningskursus og møder med den lokale kultur.
Undervejs havde vi brug for hjælp da vi havde glemt en Ipad på et hotel, og svartiden var lynhurtig, og opgaven blev løst til UG – Tak.
Det skinner igennem at teamet brænder for det, de laver.
Vi kan varmt anbefale Drømmerejser til alle, der ønsker en personlig, tryg og uforglemmelig ferie. Vi vender helt sikkert tilbage!
5 stjerner fra os – tak for en oplevelse for livet!

17 de agosto de 2025

Caribien

Lige hjemkommet fra en rejse til Caribien arrangeret af Drømmerejser selvom det ikke er et normalt sted for dem. Alt fungerede perfekr, fly, holteller og transport fra lufthavne og til færge. Vi akn varmt anbefale Drømmerejser. De er dygtige.
Grethe Larsen og Niels Arentoft

17 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Har betalt for dyr rejse til Maldiverne…

Har betalt for dyr rejse til Maldiverne igennem Drømmerejser. Komandoo Resort som rejsen gik til levede ikke helt op til forventningerne, men en ok ferie
På turen hjem tager jeg afsted med vandflyver til Male, for at tage fly til Dubai. Den tidlige afgang fra Komandoo gør at jeg er i Male lufthavn næsten 7 timer inden afgang til Dubai. Jeg kan tidligst lomme ind i lufthavn loungen 3 timer før afgang, med mindre jeg vil betale 67$ og komme ind i Air Con område. Har allerede betalt 34500kr og synes ikke det er rimeligt at jeg skal betale yderligere 500kr
Så vær klar til at accepter uventede rejseomkostninger, hvis du rejser med Drømmerejser.

19 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og hjælp hele vejen.

Fantastisk service og hjælp hele vejen.
Vi bookede en drømmerejse til Bali gennem Ida og hendes firma, som på alle måder gav 5 stjerner.

Hele rejsen klappede og den lokale samarbejdspartner var virkelig service orienteret - hotellerne var fantastiske og svarede 100% til beskrivelserne og vi havde en gennemført luksus ferie med ro i maven hele vejen.

Vi kan kun anbefale Ida og Drømmerejser på det varmeste - flot arbejde!

20 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

På ferie i Thailand med drømmerejser…

På ferie i Thailand med drømmerejser maj måned 2025 i 3 uger , 3 byer . Vi var 2 personer. Alt var som aftalt hjemmefra , biltransport mellem byerne var gode Chauffører kom på aftalte tidspunkter.
Chaufførerne var venlige og smilende. Fortalte os lidt om de områder vi kørte i , fra hotel til hotel. Det var første gang vi rejste med drømmerejser , men det bliver ikke sidste gang.
Tusind tak til drømmerejser..

1 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super dejlig ferie med Drømmerejser.dk…

Super dejlig ferie med Drømmerejser.dk 2024/2025
Vi var to personer afsted sidste år 3 uger 3 forskellige steder og i år 3 uger 4 forskellige steder i Thailand.
Drømmerejser er gode til at høre på os og finde de steder og hoteller som lige passer til os... Vi bliver hentet og bragt af søde mennesker i taxaer/både, dejligt at vi ikke selv skal sørge for det.
Vi kan kun anbefale at rejse med dem og glæder os til næste år hvor vi helt sikkert rejser med dem igen.

29 de março de 2025

Borneo i unik luksus

Turen til Borneo var planlagt til perfektion.
Alle vi mødte var imødekommende og servicemindede.
Det var bestemt en drømmerejse 😃

13 de março de 2025

Fantastisk ferie

Kære Drømmerejser.
Tusind tak for en fantastisk ferie 21dages ø hop. KohLanta, Krabbi, og Khao Lak, praktfulde steder.
Helt perfekt tilrettelagt fra jeres side. Rejser helt sikkert med jer igen.

5 de março de 2025

6 ud af 5 stjerner 😊

Tak til Drømmerejser (Ida) for at vi (11 personer) havde en helt fantastisk “generationsferie” i Thailand (Ao Nang og Koh Lanta).
Det kan være vanskeligt at opfylde alles ønsker, når den yngste er 2 år og den ældste 67.
Ikke desto mindre sammensatte Ida vores ferie, så alles ønsker/behov blev indfriet til fulde.
Først 6 dage i hektiske Ao Nang, hvor shoppe mulighederne er mange og aftenlivet farverigt. Resortet (Chada Thai Village Resort) lå placeret som en fredfyldt oase kun få minutters gang fra byens centrum.
Helt perfekt.
Dernæst 11 dage på “rolige” Koh Lanta, hvor resortet (Chada Lanta Beach) lå direkte ud til Klong Dao stranden.
En fantastisk lang og bred sandstrand som er helt fri for jetski, speedbåde og andet “vandtivoli”. Dejligt.
Mange restauranter og barer på stranden, så der er masser af muligheder for at spise med fødderne i sandet mens solnedgangen nydes.
Fantastisk!
Er der fortsat ønske om at shoppe, er der kun 5-7 minutters kørsel med tuk-tuk til Saladan, hvor der både er butikker, restauranter og marked.
Et lille tip til kommende gæster på Chada Lanta Beach:
Ønsker man at sammensætte sig egen tur/udflugt på øen, kan vi anbefale den “taxi-butik”, der ligger skråt til venstre udenfor udkørslen fra resortet.
Den kvindelige indehaver er meget imødekommende, og hun er rigtig god til engelsk.
Vi ønskede bl.a. at besøge en lokal skole og børnehave, hvilket hun hurtigt fik arrangeret.
En stor oplevelse - ikke mindst for vores børnebørn.
Endelig skal det nævnes, at alle transfers til/fra lufthavn og mellem resorts fungerede perfekt.
De flotte minibusser var der hver gang på det aftalte tidspunkt!
Vi er alle enige om, at vi kun kan anbefale Drømmerejser på det kraftigste.
Vi vender helt sikkert tilbage.

5 de fevereiro de 2025

Tak Dromerejsen

Kære Drømmerejser,
1000 tak for et skønt to ugers ophold på Sofitel Imperial Spa på Mauritius fra os to.
Dejligt at kunne møde op personligt og booke rejsen og få svar samt efterfølgende råd og vejledning før afrejsen. Det er rigtig god service.
Mauritius er en skøn ø med venlige og imødekommende indbyggere og et skønt mix af kulturer og dejlig natur. Vi oplevede 200 år gamle landskildpadder og snorkling med to arter af delfiner.
Sofitel er et super resort med skøn strand, pools og solnedgang over det Indiske Ocean.
Køkken er på højt gastronomisk niveau med mange dygtige kokke og nye temaer hver dag i restauranterne.
Davina i receptionen har et service-gen ud over det sædvanlige. Hun og de øvrige i receptionen er imødekommende og meget hjælpsomme ligesom Ishvari i cashiers desk.
Vi vender helt sikkert tilbage til Drømmerejser og Sofitel Imperial Spa i Flic n Flac på Mauritius igen.
Vi giver vores bedste anbefalinger og siger mange tak.

1 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rejsen der blev en drømmerejse

Tak til Drømmerejser for en virkelig velplanlagt ferie, hvor det hele klappede 😁
Skønne destinationer, dejlige hoteller, god logisk ift. afhentning mv.
Det er ikke sidste gang vi gør brug af Drømmerejser.

10 de fevereiro de 2025

Kære Drømmerejser

Kære Drømmerejser
TAK for 2 fuldstændige fantastiske ferier 🙏🏼
Sommeren 2024 - gik turen til Sri Lanka og Maldiverne.
I februar 2025 var vi på Svalbard.
Vi kan kun sige alt godt om de medarbejder vi har haft kontakt til. En hel særlig tak til Lise og Rajan for at forstå vores ønsker uanset om det var sommer eller vinter ferie. Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling og vi er allerede i gang med at drømme os videre til endnu en spændende destination. Nu må vi se hvor turen går til næste gang. En ting er sikkert, det bliver med Drømmerejser.
Vi har følt os trykke og trods mange spørgsmål i forløbene er vi altid blevet mødt med tålmodighed og seriøsitet. En stor tak - bedste hilsner Cecilie og familie.

9 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais