Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig og grundigt arbejde og indenfor en uge efter overflyvning blev rapport med skadesomfang fremsendt! Kan varmt anbefales

Informações sobre a empresa

1. Serviços de informação
  2. Inspector de construção civil
  3. Serviço de demarcação

Escrito pela empresa

Hos Dronetjek tilbyder vi droneinspektion af byggeri for både private og virksomheder. Velkommen til Dronetjek - Vi glæder os til at høre fra dig

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Dronetjek har skabt viden og overblik

Dronetjek har lavet et rigtigt fint stykke dokumentations-arbejde med fotos og grafiske illustrationer, der har gjort det nemt for os at overskue, hvad der skal repareres på vores tag og hvad der kan vente. Håndværkerne har også været begejstrede.

31 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De er super professionelle!

De tager telefonen. De er super professionelle, og de afleverer et fantastisk godt og gennemarbejdet overblik. Man bliver virkelig hjulpet i gang så man ved hvor man skal starte med sine reparationer. Vi troede vi skulle have et nyt tag. Nu ved vi at vi kan reparere så det holder mange år endnu. Tak

20 de março de 2024

Inspektion af tag

Har brugt Dronetjek til udvendig inspektion af tag på en ældre etage-ejendom (ca. 1900). Udover selve inspektionen fik vi udleveret en grundig rapport og fik gennemgået observationerne på et efterfølgende Teams-møde. Hele processen blev håndteret meget proffesionelt og til fornuftig pris. Klar anbefaling herfra

20 de novembro de 2023

God oplevelse.

God oplevelse.
De stod for alt det praktiske, og sendte bagefter en meget fyldestgørende rapport med de ting som skulle ordnes/efterses, delt op i hvor alvorlige de forskellige ting var

19 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt klar anbefaling herfra

En helt klar anbefaling herfra!

Folkene bag DroneTjek er søde og professionelle og den service, de yder, er virkelig effektiv og super brugbar!

De leverer meget udførlige rapporter om tilstanden på både tag og facade med knivskarpe billeder, hvor alle skader/problemer er kortlagt ned til mindste detalje.

19 de julho de 2023

Fantastisk service

Hurtigt, effektivt og fantastisk god service fra ende til anden. Aftalen, varselingen, flyvning og så de fantastiske billeder.
De var hurtige og meget fleksible, og ydede en god rapport samt et godt og konstruktivt møde efterfølgende.

20 de abril de 2023

Anbefaling!

Virkelig god service og meget grundig rapport, som de endda gennemgår med en efterfølgende, så man er sikker på at forstå alle detaljer. Deres tilbud var både billigere og bedre end konkurrenterne. Fx indhenter de tilladelse til droneflyvning gratis, mens en anden konkurrent ville tage 2000,- alene for tilladelsen. Kan varmt anbefale!

6 de fevereiro de 2023

Resposta da Dronetjek

Mange tak for din anmeldelse Hanna! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit DroneTjek.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skide god service og en rapport der…

Skide god service og en rapport der overgik alle forventningerne. Det er første gang jeg gør brug af en droneoverflyving, så jeg var nervøs for rapporten og dens præcision og fuldstændighed, men den overgik mine forventninger. Skide god service må jeg sige ..

18 de fevereiro de 2022

Hej Bilal,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med DroneTjek.

Super godt samarbejde

Super godt samarbejde. Man skal selvfølgelig lære at bruge metoden og det data man får, men samarbejdet og dialogen med DroneTjek er en stor hjælp.

12 de janeiro de 2022

Hej Bjarke,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med DroneTjek.

Meget god oplevelse med Dronetjek

Har haft Dronetjek til at gennemgå tag, tagrender og facade på vores ejendom og meget tilfreds med det arbejde de har udført for os. Kan klart anbefale dem herfra.

22 de dezembro de 2021

Hej Tim.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dronetjek foretog en gennemgang af…

Dronetjek foretog en gennemgang af vores tag, og vi fik en fyldestgørende rapport over skader og mangler. Jeg vil bestemt anbefale Dronetjek, da vi slap for stillads i haven og det var meget billigere end den "normale" måde at gøre det på.

4 de novembro de 2020

Super service

Super service. Vi var orienteret i hele forløbet med gennemsigtig rapportering.
Kan helt klart anbefales, og vi vil fortsat benytte Dronetjek til senere inspektion.

15 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Godt overblik over vores tag

Ifm. en forsikringssag på vores tag fik vi mulighed for at købe en registringsrapport fra Dronetjek. Den har givet os et rigtig godt udgangspunkt for at kunne indhente tilbud på renovation af taget. Derudover har Morten fra Dronetjek været rigtig behjælpelig med hele processen og eventuelle spørgsmål vi har haft til rapporten og fortolkningen af denne.

14 de setembro de 2020

Fremragende Koncept

Vi fik lavet et dronetjek på et af vores ejendomme, firmaet overholdt aftaler og pris. Registreringsrapporten var nem at finde rundt i og var yderst anvendelig.

Tak for denne gang, det bliver helt sikkert ikke sidste gang

1 de setembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais