Jeg kan desværre ikke anbefale Dr
Jeg kan desværre ikke anbefale Dr. Wimmer.
Jeg fik lavet filler i læberne hos Dr. Wimmer, men resultatet blev desværre knuder/“pølser” og ujævnheder i overlæben, som ikke er forsvundet.
Da jeg henvendte mig med problemet, blev jeg tilbudt at købe yderligere 1 ml filler for 800 kr. for at give mere volumen. Jeg sagde nej, fordi jeg ikke mente, at mere filler ville løse problemet. I dag er jeg meget glad for, at jeg lyttede til min mavefornemmelse.
Jeg opsøgte derefter både Iconic og en anden erfaren behandler for at få en uvildig vurdering. Begge vurderede, at filleren var migreret, placeret for dybt i slimhinden og havde medført mikrose. De anbefalede, at filleren skulle opløses, og oplyste mig samtidig, at jeg ikke måtte få lagt mere filler, før den nuværende filler var helt opløst. Begge sagde også, at det var godt, at jeg ikke havde sagt ja til den ekstra 1 ml filler.
Først efter at jeg fortalte om de to vurderinger, blev jeg tilbudt 800 kr. retur – svarende til prisen på den ekstra 1 ml filler, som jeg aldrig fik lagt. For mig løser det ikke problemet. Jeg havde forventet, at der blev taget ansvar for det utilfredsstillende behandlingsresultat, så jeg ikke selv skulle stå med udgifterne til opløsning og efterfølgende korrektion hos en anden klinik.
Jeg er meget skuffet over både behandlingsresultatet og den måde, min reklamation er blevet håndteret på. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale klinikken.
30 de maio de 2026
Opinião espontânea