Dubbelsteyn BMW & MINI Opiniões 12

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

12 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een oplichters en wat een arrogant…

Wat een oplichters en wat een arrogant personeel ken je hebben. 4 jaar geleden een nieuwe auto gekocht, als je wat komt kopen is alles mogelijk. Maar zodra de auto is aangeschaft kan je als klant alles vergeten en proberen ze je alleen nog maar op te lichten met prijzen. Afgelopen jaren al eerder een negatieve ervaring met deze dealer en nu alweer. Als je je auto laat taxeren geven ze echt oplichtersprijzen en laten vervolgens ook niks meer van zich horen. Dit is zon typische garage die je niks anders gunt om keihard failliet te gaan en het arrogante en gladnekkerige personeel zo op straat te knallen. Ik zou het niemand aanraden om bij deze dealer lang te gaan. Mits je ervan houdt om opgelicht te worden natuurlijk. De bmw in rotterdam bij de brienoord is veel klantvriendelijker en komt wel zijn afspraken na.

6 de abril de 2026

Snel geld

Auto via rdw een terugroepactie voor gekregen. Aan de telefoon heel duidelijk gevraagd om een leenauto dat was geen probleem. Er is 100% zeker niet vermeld dat er kosten voor leenauto waren a 90 euro per dag. Prima kan gebeuren. Ik weg vervolgens is de auto klaar binnen een half uur. Schandalig daar had ik op kunnen wachten. Ik terug en ja hoor volledige 90 euro voor de leenauto moeten afrekenen. Tja zo snap ik wel dat hier geld wordt verdient.

24 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een arrogantie en ongeïnteresseerde…

Wat een arrogantie en ongeïnteresseerde medewerkers, ze laten je aan de balie eindelooos wachten. Bij beurt die pas na weken kon worden ingepland had ik twee vraagjes. Bij ophalen wisten ze geen oplossing, jammer, wel 150 eur voor in rekening gebracht. Was ook nog eens 70 km met mijn auto gereden??
Auto update niet goed, zet u de auto altijd binnen? Nee buiten???? niet opgelost ze weten het niet...
Waardeloos en duurrrr!!!

20 de dezembro de 2024

Wat een droevenis

Terrein staat buiten vol met auto’s, waardoor klanten niet eens fatsoenlijk kunnen parkeren. Ik heb binnen genoeg werknemers gezien, maar niet een die de moeite nam om te vragen of ze konden helpen. Hey voor jullie 10 anderen hè. Als ik eerder de slechte recensies gelezen had, had ik deze ergernis van tevoren al overgeslagen

25 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Aankoop BMW 530 en grote service na 30k km

Ik heb 10 maanden geleden een bmw aangeschaft van 1 jaar oud. Inmideels 30k gereden te hebben was het tijd voor een grote beurt voor mijn 530e. Ik woon in Amersfoort en moest toch meer han 1.5 uur gaan rijden( ochtend file). Ondanks dat ik goede ervaring had met bmw deventer had ik een zeer positieve ervaring met de verkoper (dhr Aldin) van 2e hands occasion afdeling van bmw dordrecht. Lang verhaal kort te houden voor de grote service beurt mocht ik erop wachten. Na 2 uurtjes was alles klaar inclusief banden wissel. Ook nette jongens van de werkplaats.

25 de novembro de 2024

Onbetrouwbare organisatie

Wij hebben een nieuwe Mini Countryman gekocht bij deze dealer. Geconstateerd werd door een onafhankelijke deskundige dat deze auto voor aflevering overgespoten is. Hier is een rapport van opgemaakt. Hedin/Dubbelsteyn ontkennen alles en zeggen feitelijk dat wij hier opdracht voor hebben gegeven. Onwaar en onjuist! Ook Mini NL doen de zaak af met een simpel briefje (waar we overigens weken op hebben gewacht)

2 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Reparaties niet goed uitgevoerd. Geen verantwoording. Arrogant.

Ik heb nu drie keer een reparatie bij Dubbelsteyn Dordrecht uit laten uitvoeren en dit was de laatste keer dat ik er nog een voet heb binnengezet.
De reparaties werden niet goed uitgevoerd en bij klagen werd er met de vinger naar mij als klant gewezen.
Dubbelsteyn neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor zijn eigen fouten.
Verder vindt ik dat je vrij arrogant behandeld wordt, maar ik ben benieuwd of ze dat ook doen als je met een BMW van honderdduizend euro aan komt rijden.

17 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Garantie tot de deur zo ik zeggen

Garantie tot de deur zo ik zeggen, 2 maanden geleden een bmw uit 2020 gekocht...of we hem hier nog konden laten staan , tot 1 juli dat kon maar we moesten de auto wel gelijk dezelfde week betalen...ze waren zo aardig, dus maar gelijk 25.000 euro betaald, paar keer wats app gestuurd of het geld binnen was...na een paar dag gebeld...eindelijk einde van de dag werd ik gebeld..JA HET GELD WAS BINNEN.
1 week eerder opgehaald, wat was afgesproken....batterij 40 km helemaal leeg...waar is het pasje...OH wordt opgestuurd..verleden week gebeld , zo terug gebeld worden...nu 30 juli nog geen pasje...
Werd bij de verkoop gezegd, dat het niet goed was, dat de batterij helemaal leeg stond....goede service, maar niet echt
Ik zo zeggen, als het altijd zo gaat...gaat ergens anders je auto kopen

30 de julho de 2024

Patatbakkers

Door de overname van Dubbelsteyn/Hedin is er een einde gekomen aan de service en loyaliteit van en voor de klant.

Tegenwoordig kan je een grote mond krijgen van de medewerkers van de balie/werkplaats en krijg je je auto verminkt terug na een werkplaatsbezoek.

Wat verlangen we terug naar de tijd van de Fonkert toen je nog wel als klant serieus werd genomen, helaas zitten er nu alleen patatbakkers.

3 de junho de 2024

Slechte garantie service

Slechte garantie service, auto staat al 2 weken stil. Geen personeel beschikbaar of het personeel is ziek. Geen gelijkwaardig vervangend vervoer.

28 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Vestiging Numansdorp - alles duurt LAAAAAANG !

Vestiging Numansdorp: vandaag APK laten doen + remvloeistof laten vervangen. Dat duurde TWEE uur!
Daarna bleek er een scheur in een achterband te zitten. Monteren leenwiel kosste NOG eens ruim een uur !
Belachelijk dat dit zo lang moet duren, ik heb er in totaal 3 1/2 uur gezeten!

10 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Komt eigen beloftes niet na!

Enige tijd geleden maakte ik mijn belangstelling bekend voor een BMW X1 en heb ik op verzoek diverse foto's van mijn inruiler meegestuurd. Men reclameert met "Huidige auto inruilen:
Zelfs als uw huidige auto van een ander merk is, kunt u deze bij ons inruilen." en "Binnen 24 uur een prijs indicatie." Gaandeweg moet je er dan achter komen, dat ze helemáál niet in willen ruilen, laat staan dat er een indicatie wordt afgegeven. Snel terug naar de ons bekende dealers en dit adres zullen we in de toekomst aan ons voorbij laten gaan!

5 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.