Dueoddesteakhouse Opiniões 180

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi fik 2 stk. Kalveschnitzler. Kødet var sejt. Kartoflerne var kogt i frituren mere end 1 gang. Måske i forrige uge. Hurtig servering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var her til aftensmad lørdag d 30/8-25 og frokost søndag d 31/8-25 Og maden var fænomenal, jeg elsker en go bøf og bliver sku altid skuffet for sjældent den bliver stegt ordentligt, men het var d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdelig madoplevelse på diner & steakhouse! Vi fik Nachos med kylling, hvor alt var klasket sammen, hvilket gjorde nachos blev helt bløde. Guacamolen var mere gul end grøn, og lignede noget der ko... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Find et andet sted. Ualmindelige langsom og uproffesionel betjening. Steakhouse ahvabehar - de kunne ikke stege en bøf = kold og rå. Pomfritter fine første gang. Da erstatnings bøffer kom, jamen så h... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Kalvesnitzler.

Vi fik 2 stk. Kalveschnitzler.
Hurtig servering.

12 de outubro de 2025

Steak stegt til perfektion

Vi var her til aftensmad lørdag d 30/8-25 og frokost søndag d 31/8-25
Og maden var fænomenal, jeg elsker en go bøf og bliver sku altid skuffet for sjældent den bliver stegt ordentligt, men het var den helt igennem perfekt, vi bestilte både en der var medium og en der var rare og de var stegt til perfektion, og deres sorte tigerrejer som vi fik til forret jeg sir bare prøv det kæft det var top lækkert, kommer 100000 procent igen.

30 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Min mands kyllingesandwich var fin men min burgerbøf var ikke

Min mands kyllingesandwich var fin. Min burger smagte også godt nok, men 1/3 af bøffen var meget hård og jeg kunne ikke skære den. Defor viste jeg den til ejeren, fordi jeg mente det var en sene eller noget brusk. Hun sagde at den bare stegt for meget på den ene kant🤔der var ingen beklagelse/ undskyldning, hun pillede bare lidt i kødet og sagde at jeg jo kunne se at det var hakket kød. Det var ikke for at brokke mig og vi havde betalt, men det er usædvanlig dårlig service

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Enormt dårlig kvalitet angående maden.

Enormt dårlig kvalitet angående maden..

Maden kom efter 5-7 min. Og kødet smagte af jern og lever.. og fyldt med sener! Selvom de sagde at det var godt og mørk.. - ALT for dyrt for så ringe kvalitet.. desserten var også meget skuffende.. ( 4 små fedtede churus ) til 79kr!

7 de agosto de 2025

Kold og kedelig mad

Vi var 6 personer - Servicen OK, men langsom (der var næsten tomt)
Det de andre fik var det vist kun en steak, der var god og stegt som den skulle - Så lidt ros til stegning af steak
Jeg fik nachos med kylling - Det var KOLDT under øverste lag ... Osten var ikke engang smeltet
Jeg returnere det og det kunne de ikke forstå.....
Fik en ny lidt senere - Stadig halvkold og kedelig
Ikke så meget som en undskyldning :o
Der kommer jeg/vi ikke igen

Maden kom hurtigt

Maden kom hurtigt, alt for hurtigt, der gik ca. 3.5 minut så stod maden på bordet, vi var 3 personer, vi skulle have forskellig mad, min søn skulle have en Steak med pommes og pebersauce, min mand en Steakhouse special burger og jeg en plankesteak, jeg ville have hvidløgssmør til men fik bearnaise, hun hentede dog hvidløgs "smør" det smagte lidt syrligt og havde egentlig ikke konsistens som smør, min steak var næsten gennemstegt, selvom at jeg havde bestilt den rød. Gæsterne ved bordet ved siden af skulle have fire forskellige ting, kyllinge nuggets m.m. de fik maden før de havde fået drikkevarer, og nej serveringen var ikke langsom med drikkevarerne. Det bar rigtig meget præg af at maden var lavet på forhånd, det er så ærgeligt. Det tog faktisk længere tid at lave vores isdesserter end det tog at tilberede min plankebøf. Så det var lidt af en øv oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt for dyrt i forhold til kvaliteten

Alt for dyrt i forhold til kvaliteten – dårlig mad, men venligt personale
Vi spiste på Dueodde Diner & Steakhouse og gav næsten 900 kr. for et måltid, der desværre skuffede på stort set alle fronter. Spareribs’ene bestod mest af knogler med meget lidt kød, “steaken” var sej og smagte som et stykke gummi – nærmest som at tygge i et bildæk – og pizzaen manglede tomatsovs på næsten halvdelen.

Det eneste lyspunkt var det søde og venlige personale, som gjorde deres bedste. Men når maden er så ringe og prisen så høj, kan det ikke anbefales. Det var absolut ikke pengene værd, og vi kommer ikke igen

Hvis jeg kunne nul stjerner så var der gjort

Tak for et forfærdeligt måltid jeg kommer aldrig tilbage

En klar favorit

Fantastisk oplevelse som altid. Dueodde Diner & Steakhouse er en klar favorit som jeg besøger hver gang jeg er på Bornholm. Maden er fantastisk og med suveræn værdi for pengene. Jeg vender uden tvivl tilbage.

18 de julho de 2025

Mit bedste måltid

Ordet fantastisk kan ikke engang beskrive hvor lækker og velsmagende maden er! Jeg bestilte en plankesteak, og det er den absolut bedste plankesteak jeg nogensinde har fået. Virkelig sødt og imødekommende personale. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Restauranten får mine største anbefalinger!

18 de julho de 2025

Virkelig lækre tilberedte Steaks

Virkelig lækre tilberedte Steaks. 3-4 gang vi besøger jer og vi elsker atmosfæren. Dejligt med mulighed for så mange forskellige udskæringer samt størrelser på steaks. Bearnaisesaucen er perfekt. Teenageren kunne drikke den som en suppe❤️ vi kommer helt sikkert tilbage

17 de julho de 2025

Desværre stadig skuffende

Desværre stadig skuffende – kvalitet og pris hænger ikke sammen

Jeg har besøgt Dueodde Steakhouse flere gange gennem årene, og efter sidste gang svor jeg, at det var sidste gang. Men med sommerhus i nærheden valgte vi at give det en ny chance – desværre uden forbedring.

Pommes frites var tørre, og en bestilt pasta bolognese mindede mere om en carbonara med kød end noget andet. Vi gjorde venligt opmærksom på det, men blev ikke mødt med nogen løsning eller forståelse.

Stedet har ellers potentiale – hyggelig atmosfære og søde, servicemindede udenlandske medarbejdere – men maden og prisniveauet lever slet ikke op til forventningerne. Desværre !

13 de julho de 2025

Ikke pengene værd

Hyggelig restaurant med venligt, engelsktalende personale og hurtig betjening – det trækker klart op. Desværre levede maden ikke op til forventningerne: smagsløse og kedelige retter, kartoffelskiver der kunne være spiselige hvis de var friturestegte nok, cæsarsalat nærmest uden kylling og spareribs der var så forkogte, at de mistede både struktur og smag. En skuffende madoplevelse trods god service. Men ikke pengene værd!

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækker steak

Vi bestilte en steak som vare medium stegt, den var perfekt stegt. Service kunne dog være lidt mere smilende især ham der modtog os i døren på engelsk. Ved ikke om de ikke kan tale dansk, for de fleste talte engelsk

Classificada 3 em 5 estrelas

Hyggelig restaurant, kedelig mad

Dejligt område, sødt personale. Maden er desværre kedelig. Spareribs med mere barbecuesauce end kød, som var svært at finde. Dyrt i forhold til kvalitet og samlet oplevelse. Desværre - det er et hyggeligt sted med potentiale, som kunne have været super godt.

Rigtig god mad

Rigtig god mad, hurtig betjening og overkommelige priser… virkelig et fantastisk sted samt rart og venligt personale… anbefales helt klart herfra

4 de outubro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais