Duftriket.no Opiniões 28

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var på jakt etter Hustle Butter (krem for tatoveringer), og ramla over denne sida. Skeptisk i starten, men pakken kom uten styr og problem - og med Posten! Måtte ta med ei parfymeprøve når eg var der... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Perfumaria

Escrito pela empresa

Duftriket.no er en norsk nettbutikk som ble lansert i 2025, med mål om å tilby et stort utvalg av parfyme prøver + litt mer fra anerkjente merker. Noe som både kan forhindre feilkjøp og spare deg penger. Alle våre dekanter blir nøye tappet fra originale og autentiske parfymeflasker direkte av vårt team.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjapp levering og veldig god service da…

Kjapp levering og veldig god service da jeg feilbestilte og fikk rask hjelp!

8 de abril de 2026

Hei Marit!

Takk for tilbakemeldingen. Flott at du er fornøyd med levering og kundeservicen. Det setter vi stor pris på!

Velkommen tilbake!

Jeg bestilte noen prøver

Jeg bestilte noen prøver . Det var veldig hyggelig pakket med litt godis og en liten hilsen . Flaskene ser også veldig elegante ut og liker at det er forskjellig utseende på alle prøveflaskene . Vil fortsette å kjøpe fra dere 💖🌸

1 de março de 2026

Hei Mari!

Takk for tilbakemeldingen. Veldig bra at du likte flaskene og det som fulgte med. :) Vi liker også flaskene!

Velkommen tilbake!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med bestillingen…

Jeg er veldig fornøyd med bestillingen min. Parfyme er deilig! Veldig fort frakt med posten. TIP TOP 👍

12 de fevereiro de 2026

Hei Magdalena!

Så bra at du likte parfymene og at du er fornøyd med frakten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hustler butter er helt konge!

Hustler butter er helt konge!

8 de março de 2025

Hei Julian!

Så bra at du likte Hustle Butter! Er veldig glad i det selv.

Rask og pålitelig service

Rask og pålitelig service

24 de janeiro de 2026

Hei!

Vurderingen din betyr mye for oss. Tusen takk!

Anbefales!

Gode produkter og hurtig sending/leveranse

11 de janeiro de 2026

Hei Markus,

Takk for din tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd med produktene og den raske leveringen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var veldig fornøyd med bestillingen…

Jeg var veldig fornøyd med bestillingen min. Det var hyggelig at jeg fikk muligheten til å prøve parfymene jeg var interessert i, i miniatyrformat. Jeg håper at jeg vil bruke parfymene med glede. Løper avgårde for å teste dem …Mange takkkkkk....

7 de dezembro de 2025

Hei Kateryna Senko,

Tusen takk for vurderingen! Godt å høre at er fornøyd med handelen din hos oss. Det er en fin måte å finne nye parfymer på. :) Velkommen tilbake!

Anbefales

Fint nettsted. Supert å kunne kjøpe slike små parfymeprøver! Adventskalendertips til de som lager kalender selv! God service. Anbefales!

6 de novembro de 2025

Hei Christel,

Tusen takk for tilbakemeldingen. Godt å høre at du er fornøyd med din handel hos oss. Hjertelig velkommen tilbake! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode dufter som sitter lenge

Gode dufter som sitter lenge. Varen kom fort.

26 de outubro de 2025

Hei Berit,

Rask levering

Rask levering , fin innpakning.

13 de outubro de 2025

Hei Wenche,

Fornøyd!

Topp kundeservice. Bra utvalg av parfymer.

6 de outubro de 2025

Hei Ann-Mari,

Fornøyd!

Fikk det jeg bestilte, ekte varer. Anbefales.

3 de outubro de 2025

Hei Aleksander,

Classificada 5 em 5 estrelas

Tatoveringskrem og parfymeprøver, genialt konsept.

Skeptisk i starten, men pakken kom uten styr og problem - og med Posten! Måtte ta med ei parfymeprøve når eg var der, og jo meir eg tenker over det er konseptet superpraktisk. Parfymer koster alt for mykje og man veit aldri om man liker dei. Her kan du kjøpe småflasker. Supert! Og heilt genialt at dei fører Hustle Butter!

30 de setembro de 2025

Hei Monica,

Classificada 1 em 5 estrelas

de ga meg en perfyme som ikke hadde lik…

de ga meg en perfyme som ikke hadde lik boks eller noen ting. den kom i bobleplast og det sto med klistremerke hva parfymen het. ikke det jeg bestilte.

16 de setembro de 2025

Resposta da Duftriket.no

Hei Emily, Synd å høre at du ikke er fornøyd. Som det står på nettsiden så er det parfyme prøver (dekanter). Dessverre finnes ikke slike parfymer i så små størrelser fra der parfymen blir laget.

Paris corner

Nydelig duft, og rask levering. Her handler jeg igjen🤩

5 de setembro de 2025

Hei Siv Inger,

Anbefales!

Ingenting og utsette :)

26 de agosto de 2025

Hei Marita!

Tusen takk for vurderingen :) Velkommen tilbake når som helst!

Kan trygt anbefales

Kjøpte en Hustle Butter Deluxe krem, en krem jeg har brukt før som tatoveringspleie, men som er ganske dyr. Her fant jeg den til en meget overkommelig pris. Rask levering, fikk det jeg bestilte - pluss en hyggelig liten overraskelse :) Kommer helt sikkert til å handle her igjen.

25 de agosto de 2025

Hei Sissel!

Tusen takk for vurderingen :) så hyggelig å høre at du ble fornøyd med produktet. :) Hustle Butter er et bra produkt. Vi er flere som har testet ut hustle butter stick. Kjekt å ha når man skal ut å reise. :) Velkommen tilbake når som helst!

fantastisk kundeservice

fantastisk kundeservice

5 de agosto de 2025

Hei Tonje!

Tusen takk for vurderingen :) så hyggelig å høre at du er fornøyd! Velkommen tilbake når som helst!

Super opplevelse

Godt utvalg, rask levering, gode priser.

27 de maio de 2025

Hei Sunniva.

Mvh Duftriket.no

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais