Het product was prima maar de levering was echt slecht. Op de dag dat we de bestelling zouden krijgen 27-8 kregen we een mailtje dat hij niet leverbaar was. Wij hadden 13-8 deze bestelling al gep... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestelling was niet op voorraad maar kreeg een nette mail waarin stond dat het nog wel even kon duren en dat ik het ook kon annuleren. Ik heb de bestelling laten staan en kreeg van de week keurig mijn... Ver mais
Prima website, maar lange verzendtijd en je wordt niet op de hoogte gehouden. Achteraf zelf achteraan geweest. Je krijgt geen mailtje terug niks. Uiteindelijk via Klarna een onderzoek gestart. H... Ver mais
J'ai commendé le 7 septembre 2026 et reçu le 13 septembre 2026le colis rapidement. Je n'ai pas encore utilisé les produits.
Informações sobre a empresa
Je hoeft niet meer de grens over voor jouw favoriete Duitse drogisterij producten. Hier vind je kwalitatieve Duitse gezondheidsproducten, cosmetica en huishoudproducten voor een eerlijke prijs. Op voorraad en op werkdagen voor 23:00 besteld, volgende dag in huis in Nederland & België.
Informações de contacto
Schillingstraat 7, 2988CT, Ridderkerk, Holanda
- +31180794069
- support@duitsedrogisterij.nl
- duitsedrogisterij.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Good customer care and yah my delivery…
Good customer care and yah my delivery came in time and safely
Ervaring is goed
Ervaring is goed. Levering duurde even maar het kwam tenslotte allemaal goed. Enige wat een beetje jammer is dat telefonische bereikbaarheid slecht is.
Bij vragen krijg je meteen antwoord
Bij vragen krijg je meteen antwoord
Snel geleverd en duidelijke…
Snel geleverd en duidelijke communicatie. Prijzen redelijk tov fysieke winkel. Voorraad en diversiteit minder, vandaar 4 sterren.
Goede communicatie over nog lang niet…
Goede communicatie over nog lang niet leverbaar artikel.
Zeer snelle terugbetaling van het daardoor ontstane tegoed.
het bedrijf komt indien mogelijk alle afspraken na
21-09 2025 opnieuw weer een bestelling gedaan bij Duitse Drogisterij
06 -10- 2025 bericht gekregen dat de bestelling was vertraagd en gelijk een een bericht dat als ik wilde kon ik de bestelling anuleren en kon ik mijn geld terug krijgen .Nou dat vond ik niet nodig dus in overleg nieuwe aflever datum afgesproken en heb inmiddels mijn hele bestelling thuis gekregen
bedankt Duitse Drogisterij
Veel en veel te lange wachttijd tot het…
Veel en veel te lange wachttijd tot het eindelijk verzonden wordt.
I ordered more than 2 weeks ago and I…
I ordered more than 2 weeks ago and I still didn't received. Dissapointed.
Heb mijn pakket voor de aangegeven tijd…
Heb mijn pakket voor de aangegeven tijd ontvangen en de producten zijn super. Ga zo door
Correcte levering
Heel lang op mijn aankoop gewacht!
Normaliter ben ik heel positief met mijn aankopen, maar dit keer heeft het heel erg lang geduurd voordat ik het ontvangt!
Goed
Levering duurde lang omdat een aantal producten niet op voorraad waren, na mailcontact de niet leverbare producten geld terug ontvangen, de vlgd dag geleverd, goed verpakt ook
Nog steeds geen bestelling ontvangen…
Nog steeds geen bestelling ontvangen 😡😡wacht al 4 weken
Wat is dit voor een club
Wat is dit voor een club? als eerste gaat er bij het bestellen via de website iets fout. Dan komt er een dubbele levering en vervolgens ben ik al meer dan drie weken (!) bezig geld terug te krijgen...
Geen enkele mogelijkheid tot contact: noch telefonisch noch per mail. Niemand reageert. Mijn aanbeveling: bestel er nooit iets, dit is gewoon een zeer onbetrouwbare leverancier.
Bestelling niet geleverd,
Bestelling niet geleverd,
Op 27 september bestelling gedaan en uiteraard betaald. Ondanks een track en trace is de bestelling niet geleverd. Is steeds onderweg en 1x bericht ontvangen van 'geleverd' helaas niet bij ons.
Top leveren
Top leveren wat ze zeggen als soms iets later zijn kun je annuleren krijg je een bericht aanrader
Topdeal
Gisteren besteld, vandaag geleverd, scherpe prijs en geweldige kwaliteit.
Ik wacht al zes weken op mijn…
Ik wacht al zes weken op mijn bestelling. Gevraagd om dan mijn bestelling maar te annuleren en mijn geld terug te storten, maar op geen enkele mail wordt gereageerd.
Mijn ervaring ... NIET BESTELLEN, ONBETROUWBAAR!!
Uiteindelijk is mijn bestelling als nog geleverd, maar dat heeft wel 8 weken geduurd. Het ergste vind ik dat er niet gecommuniceerd wordt. Ik zal er niet weer bestellen