Är jättenöjd med Lily duschmunstycke & filter! Känner att kroppen blir mer återfuktad tack vare filtret. Och tappar inte lika mycket hår med filtret, håret har mer lyster och glans i sig efter varj... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Var lagom lång leveranstid, bara hunnit använda d 4-5 gånger så han inte kunnat säga att jag märkt ngt på mitt hår än, men gillar trycket som blir av munstycket! Hade kanske önskat att d inte var ett... Ver mais
Har använt den lite för kort tid än men ser en tydlig skillnad i duschen mindre avlagringar och lättare att rengöra. Bra tryck på vattnet! Hoppas den ska göra skillnad på både hår och hud.
Har inte hunnit använda munstycket så länge men upplever att framförallt mitt hår inte känns lika ”trassligt” efter duschen. Skön stråle och bra tryck i vattnet när man duschar. Ska bli spännande... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para casas de banho
- Fornecedor de produtos de beleza
- Grossista de produtos de beleza
- Dermatologista
- Cabeleireiro unisexo
På Duschkompaniet erbjuder vi det filtrerande duschhuvudet LILY som kombinerar skandinavisk design och kvalitet med innovativ teknik för att förbättra din duschupplevelse. Våra produkter är designade för att göra hårt vatten mjukt, filtrera bort metaller och orenheter som skyddar och förbättrar din hud och ditt hår Vår mission är att göra rent vatten till en självklar del av den svenska rutinen, med kundnytta som vårt ledord. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, både genom våra produkter och vår service. Välj Duschkompaniet för att uppleva skillnaden rent vatten kan göra i ditt liv.
Informações de contacto
Södra förstadsgatan 1, 211 43, Malmö, Suécia
- 075-770 19 17
- kontakt@duschkompaniet.se
- duschkompaniet.se
Respondeu a 8% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Väldigt bra service och produkten är…
Väldigt bra service och produkten är underbar.
Dom tog kontakt med mej å uppgraderade…
Dom tog kontakt med mej å uppgraderade min order då den färgen ja hade beställt inte fanns i lager till en annan å med tillbehör för att kompensera mig .för att de inte hade hunne fylla på lagret med den färgen å ville att ja skulle få i min produkt ! Samt tillmötes gå mej som kund på detta sättet va helt otroligt !
Super nöjd är ja dessutom
Brukar väldigt sällan skriva omdömen.
Brukar väldigt sällan skriva omdömen.. men fy vilken otrolig produkt! GARANTERAT över förväntan. Jag är så nöjd, rekommenderar starkt att testa!
Fantastisk kundservice och snabba…
Fantastisk kundservice och snabba leveranser.
Enkelt att byta ut duschhuvud och filter
Duschstrålarna är sköna och håret blir mjukt och fint.
Jättenöjd!
Köpte till min flickvän
Köpte till min flickvän, hon älskar de! Snabb & bra leverans.
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans. Synd man nye kunde ta genom klarna om man ville ha flera
Bra service och underbar produkt!
Dröm!
Hjälpte verkligen med tycket! Jag trodde inte det skulle göra så stor skillnad då det var otroligt dåligt innan, men det är så himla mycket bättre med denna!😍
Duschhandtaget var superbra och en…
Duschhandtaget var superbra och en riktigt skön känsla i huden. Men tyvärr var magneterna i skrubb och borste alldeles för svagt och ramlar av hela tiden! Så går inte att använda!

Resposta da Duschkompaniet
Har haft min LILY i cirka 3 månader nu
Har haft min LILY i cirka 3 månader nu, och varje vinter får jag eksem men denna vintern så har det verkligen förbättrats, det enda jag har ändrat är att byta ut mitt duschmunstycke.
Denna produkter hjälper faktiskt…
Denna produkter hjälper faktiskt PÅRIKTIGT. Jag märkte skillnad ca 1.5 månad efter jag började använda den. Det är även riktigt jäkla najs stråle så det känns som man blir "extra" ren.
LILY är en otrolig produkt
LILY är en otrolig produkt!
Snart 8 veckor sedan jag bytte ut mitt ”vanliga” duschmunstycke till LILY och kan bara säga WOW!
Jag har aldrig fått så mycket komplimanger för min hud som nu och känslan i huden är otrolig.
Grymt bra!
Väldigt nöjd med produkten och framförallt med kontakten med deras kundtjänst. Posten lyckades slarva bort mitt paket vilket duschkompaniet fixade genom att skicka nytt utan tjaffs eller krångel. Riktigt bra service!!
Salonger!
Min fru är frisör och har använder produkten hemma, men även till sina kunder. Rekommenderar starkt!
Har haft problem med kliande och torr…
Har haft problem med kliande och torr hårbotten länge. Sedan jag började använda ”Lily” har min hårbotten blivit mycket bättre och kliandet har försvunnit
Man brukar säga
Man brukar säga - "köp inget som verkar vara för bra för att vara sant för då är det de". Jag kunde dock inte hålla mig från att klicka hem ett Lily duschhuvud från duschkompaniet. Och vilket stor skillnad på bara 2 veckor. Otroligt nöjd och kan varmt rekommendera denna produkt!! Snabb leverans också!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.