DutchTV
Informações de contacto
190, Blondeelstraat, 3067 VB, Prins Alexander, Rotterdam, Holanda
- contact@dutchtvkopen.nl
- dutch-tv-kopen.nl
zeer slecht betaald reageren dan niet…
zeer slecht betaald reageren dan niet maar
Echte shit
Echte shit , beloven wat en als je betaald hebt.
Zijn ze ineens ,niet bereikbaar.
En inderdaad wel 30 valse telefoon nummers.
Walgelijk
Het zijn echt oplichters veel gevraagd…
Het zijn echt oplichters veel gevraagd en dachten we gaan het proberen gelijk betaald en zijn. 3dagen verder nooit meer wat gehoord hebben 20 telefoon nr en mij nr is over geblokkeerd begin hier nooit aan dat je mensen. Voor dit geld oplicht trap er niet in
Beloofd wordt dat je binnen een uur je…
Beloofd wordt dat je binnen een uur je inloggevens krijgt en heb tot nu toe jog steeds niet ontvangen. Tevens geen reactie op mn "contactformulier", waarvan er ook wordt gezegd binnen 1 uur antwoord te krijgen.
Ik zou voor een ander gaan!! Dit is niet te vertrouwen!
Waardeloos!!!
Waardeloos!!!! Betalen en niets laten zien. Alleen maar Errolr 54321.
Nooit aanschaffen. Slechtste iptv ooit. Reageert nergens op. Mensen opgepast. Maak het niet nog rijker!!!!!
Na de betaling heb ik niets meer…
Na de betaling heb ik niets meer vernomen. Reageren nergens op. Zijn ordinaire oplichters. Niet aan beginnen
Dutchiptv met nieuwjaarsaanbieding.…
Nog steeds zie ik een nieuwjaars aanbieding (? We zitten al in Mei !!) Dit is 3 jaar en 6 maanden. Je krijgt echter zo'n 2 jaar minder. De beloofde 3 schermen? Jawel 1 werkt er prima, bij een tweede scherm krijg je al niets meer te zien. Kanalen voor volwassenen? U raadt het waarschijnlijk al, deze zitten er niet bij i.v.m. traceerbaarheid? VPN? Daarnaast wordt wel aangegeven met welke app gewerkt kan worden, maar deze is gekoppeld aan een scherm en zal je deze per apparaat moeten activeren à € 15,00. En antwoord terug via whatsapp? Met een beetje geluk krijg je na een aantal weken een bericht door, maar reken er niet op.
Had een klein probleem me de…
Had een klein probleem me de installatie, maar support hielp meteen. Werkt nu perfect!
Eerst hulp geweldig echter niet naar 2 weken
Tv besteld op 5 april netjes geholpen
Maar nu op 16 april werkt het niet meer
En krijg ik wel contact maar met de reactie hij doet het maar hij doet het niet
Dus erg zonde van mijn geld

Resposta da DutchTV
Zeer teverden
Zeer teverden! Snell levering en makkelijke installatie, beeldkwaliteit is top en geen last van haperingen.. Klantenservice reageert snel bij vragen, aanrader!!
Bendakt.
Betrouwbare service
Betrouwbare service, makkelijk te installeren en de zenders hebben een goede kwaliteit. Alles wekt zonder buffering en de pris is het zeker waard. ik raad het aan

Resposta da DutchTV
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.