Snelle en accurate levering. Nadeel is dat je intotaal (inclusioef de bezorger) tien (!) berichten krijgt. Produkt, ingepakt, produkt verzonden, produkt aangekomen bij bezorger, produkt verzonden bij... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I am a real fan of Dutch Bow Store. I have purchased a number of items from them and the quality is always exceptional. My most recent purchase was very easy to obtain and the products are always exce... Ver mais
I ordered the wrong arrows with the bow I ordered. Dutch Bow Store contacted me shortly after and provided me with the correct arrows. Excellent communication from them and the delivery was fully vis... Ver mais
Super hilfsbereit. Ich habe Sie auf Deutsch kontaktiert und auch eine deutsche Antwort bekommen. Unglaublich guter Service da es ja schließlich eine Niederländische Firma ist. Selbst als das g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Dutch Bow Store is dé specialist op het gebied van boogsport in Nederland. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment bogen, pijlen en accessoires voor zowel beginnende als ervaren schutters. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke benadering. In onze winkel nemen we de tijd om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Deze kennis en ervaring vertalen we ook naar onze webshop, waar we streven naar duidelijke productinformatie en een soepele bestelervaring. Naast verkoop hechten we veel waarde aan service. Of het nu gaat om het samenstellen van pijlen, het afstellen van een boog of advies op afstand: wij denken graag met u mee. Met Dutch Bow Store kiest u voor vakmanschap, betrokkenheid en een passie voor de boogsport.
Informações de contacto
Nudepark 177, 6702 DZ, Wageningen, Holanda
- +31 (0)317 - 747 103
- info@dutchbowstore.com
- dutchbowstore.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Almost perfect
good prices, maybe the shipment + vat is a bit too much in the end, if they just lower it a litllte bit, the rest is just perfect. Good products, fast shimpent , perfect packaging. A+
Pijlen extra goed afgewerkt
Pijlen extra goed afgewerkt, exact zoals gevraagd.
Goede communicatie, verzorgde levering. Betrouwbare verkoper, dus graag tot later!
Eerste winkel bezoek een lichte teleurstelling.
Mijn eerste keer op bezoek in de winkel, na meerdere goede ervaringen online, was gelijk een teleurstelling. Ik was opzoek naar een oplossing in pijlen in combinatie met mijn recurve boog en latten. De boog werd nagekeken en moest iets afgesteld worden. Daarna gingen we schieten. Na mijn eigen pijlen en een aantal van hun pijlen werd mij medegedeeld dat voor het adviezeren servicekosten in rekening werd gebracht en dat een op maat gemaakte proef pijl ook berekend zou worden. Dat laatste snap ik, alleen het betalen voor advies niet. maar goed, ik zocht een oplossing. Nog een paar keer schieten kwamen we in de buurt, maar veel stijver in pijlen gingen we niet en de man (Erg aardig en kwam bekwaam over) gaf aan dat het waarschijnlijk aan mijn manier van schieten zou kunnen liggen dat de pijlen naar rechts vliegen. Ik heb er voor gekozen om de 4 pijlen aan te schaffen, met daarbij de proefpijl en ook 25eu! servicekosten betaalt voor 30 minuten tijd (Dit is de tijd dat we bezig waren met het bepalen welke pijl spine er het zou passen bij mijn boog en latten). Heb afgelopen week meerdere collega schutters gesproken die hier pijlen hebben gekocht en daar advies bij hebben gekregen en ook daar proef pijlen hebben geschoten en geen van hen hebben servicekosten hoeven betalen. Kom ik nog eens terug? Misschien online. Over de winkel heb ik een gemixed gevoel.
Update: Dutch Bow Store heeft ondertussen contact gezocht en uitgelegd dat er hier een misverstand heeft plaats gevonden en dat de advieskosten niet gerekend hadden moeten worden. Voor mij is dit opgelost en heb daarom mijn aantal sterren van 3 naar 4 aangepast. De winkel werkt hard om de klantbeleving steeds weer te verbeteren.
super kwaliteit
super kwaliteit
snelle levering
goed geadviseerd
betrouwbaar
Top winkel
De Dutch bow store is een winkel zoals ik het graag zie.
Je kunt ze bellen voor advies en dan online bestellen met vaak nog korting ook.
En als je langs gaat nemen ze echt even de tijd voor je. Dit is mij als klant heel wat waard.
Kleine bestelling
Het betrof een kleine bestelling voor mijn zoon en mij. Ondanks dat was het makkelijk te bestellen, de info op de website was goed.
De artikelen werden snel geleverd. Gewoon goed dus!
Als beginnende boogschutter is het…
Als beginnende boogschutter is het lastig om te bepalen wat nu wel / niet handig is. Vandaag werd ik super goed geholpen door Yannick. Duidelijk, rustig en met veel geduld.
Een fijne winkel met professioneel personeel!
I wish i could give a six stars!
I went to the store to buy my new bow, and they helped me with every part of the purchase — kindly and with incredible patience. I even ended up spending less than I expected! Later, I also had a great experience with their online customer service: I bought something by mistake, asked for a refund, and they responded quickly and refunded me immediately.

Resposta da Dutch Bow Store
Geen haastwerk maar persoonlijk…
Geen haastwerk maar persoonlijk contact! Soms is het lang wachten in de winkel wat niet erg is want er is zoveel om te bekijken. Het wachten heeft een duidelijke oorzaak: iedereen wordt serieus geholpen en van goed advies voorzien. En ook mijn nieuw uitgezochte boog werd helemaal schiet-klaar gemaakt voordat hij de winkel verliet. Geen haastwerk maar vakwerk! Een sfeer die past bij het handboogschieten

Bestel ergens anders
Ik deed een online bestelling, die ik ook direct moest betalen. Deze betaling werd direct uitgevoerd en het bedrag ging van mijn rekening. 5 dagen later kreeg ik plots een mail, met daarin "bestelling werd geannuleerd omdat betaling uit blijft" Ik controleer nog eens mijn bankingapp en stel vast dat ik dus wel degelijk het correcte bedrag betaald heb. (Dit kan gebeuren)
Hierdoor neem ik telefonisch contact met hun op. Ik krijg een persoon aan de lijn, die mij ging helpen, maar hij had niet de bevoegdheid om de facturen te controleren. Hij had mij uitdrukkelijk beloofd dat hij dit ging navragen aan de bevoegde persoon, en hij ging mij dezelfde dag nog terugcontacteren. Dit was echter een valse belofte, want ik heb niemand meer terug gehoord.
Ik neem dus zelf terug contact met hen op. Natuurlijk krijg ik iemand anders aan de lijn, ik doe nogmaals mijn verhaal, en na 10 min. Discussiëren bevestigd de persoon dat mijn betaling inderdaad correct verlopen is, en dat hij mijn bestelling terug geactiveerd heeft. Echter nog een ander probleem, door het lang aanslepen hebben ze mijn artikel nietmeer op stock en moeten ze dit opnieuw bij hun leverancier bestellen, m.a.w. ik mag nu +/_ nog 2 weken wachten voor ik mijn artiekel ontvang. Hierdoor mis ik 3 schietingen waaronder 1 koningsschieting.
Toen ik dit uitlegde en zei dat ik hier nietmee tevreden was en een eventuele compentatie vroeg lachte hij mij gewoon uit, en zei hij dat het zeker niet hun schuld was, dat ik maar beter de status van mijn bestelling moest opvolgen 🫨 😡🤬 terwijl ik na mijn betaling direct een bevestigings mail kreeg:"bedankt voor uw bestelling, blablabla..."
Ik ben eens benieuwd wanneer mijn bestelling nu werkelijk gaat aankomen, mijn tip aan iedereen: bestel ergens anders

Resposta da Dutch Bow Store
Voor de verjaardag van onze kleinzoon…
Voor de verjaardag van onze kleinzoon hebben we een handboogschieten en blazoen met standaard besteld.
Dit werd keurig op tijd geleverd.
Helaas is bij de transporteur GLS het pakket en inhoud zwaar beschadigd. Dus geen kado op de verjaardag.
Een mail in het weekend en op maandag een vriendelijke medewerker aan de telefoon was voldoende om direct een nieuw blazoen op te sturen. Dit werd al de volgende dag geleverd. Zo maakten we de jarige toch nog op tijd heel blij.
Wat een topservice van dit bedrijf !!!
Handboog rugzak
In begin februari rugzak gekocht welke na 1 maand een scheur bij de stiknaad kreeg, contact opgenomen met Dutchbowstore en heb binnen een week een nieuwe gehad. Oude mag worden weggegooid , wat een service 👍👍👍👍👍dankjewel.
Ad vd Meerendonk
Super (klanten) service
Na een "miskoop" bij een andere boogschiet winkel te hebben gedaan
Gebeld met Dutch bow shop die mij direct super geholpen hebben om alsnog tijdig de juiste spullen te krijgen
Echt super service
Top service en kwaliteit
Recent heb ik 2 recurve bogen gekocht als beginner. Na een enkele keer gebruik ging helaas een pees kapot. Niks op de kwaliteit aan te merken. De pees was enkel een klein beetje gaan rafelen. Na mail contact op te nemen kregen we meteen een nieuwe opgestuurd!
Top service!
Uitmuntende service. Topklasse!
Recent kochten wij twee complete recurve bogen met alles erop en eraan bij de Dutch Bow Store. Na een telefonische afspraak nam de verkoper /adviseur / voormalig olympisch boogschutter echt alle tijd voor ons. De winkel is ruim opgezet en heeft twee 18 meter banen om bogen op uit te proberen. Er is heel veel op voorraad en de keuze is enorm. Om een goede keuze te maken hebben we verschillende onderdelen uitgeprobeerd en daarbij werd ons budget keurig in de gaten gehouden. Voor enkele onderdelen waar wij nu nog niet helemaal aan toe zijn kregen we zelfs het advies die nu nog maar niet te kopen. Zulke eerlijkheid is helaas zeldzaam tegenwoordig. Toen wij uiteindelijk bij de kassa stonden bleek het al een half uur na sluitingstijd te zijn. Topklasse!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.