Dutch Jerky Opiniões 275

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

+ Bestelling gaat makkelijk + Bezorging op tijd + Worsten zijn errug lekker + + Jerky is super - - Garlic Teriyaki Bacon Strips, klef, plakkerig en bijna smaakloos

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling was prima optijd. De smaken waren fantastisch, goed gedroogd en gerookt. Echt heerlijk!!! De volgende Bestelling komt eraan

Classificada 5 em 5 estrelas

Jawadde dadde, super heerlijk allemaal!! Eerste keer dat ik bestelde direct 10 geprobeerd: gewoonweg genieten! Had toen de keuze om sappig of droog te bestellen, en meeste waren inderdaad goed sap... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Next level...! Dit is nog eens een kwaliteits product...!!!! Laten we bij het begin beginnen. Website ziet er top uit, smakelijk gepresenteerde producten, heldere uitleg en zeer gebruiks v... Ver mais

Informações sobre a empresa

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Informações de contacto

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Jerky Lover!

Jerky Lover!
Damn, wat een mooi product.
Lekker en uit Nederland!
Onwies goede snack om je cravings mee te stillen.
Geen toevoeging, gewoon puur natuur.
En dát….maakt t bijzonder lekker!

27 de março de 2026

gewweldige jerky

gewweldige jerky! Prima gezonden snack voor tussendoor, ze hebben heerlijke smaken en goede prijzen!

27 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel hier dus nooit meer

Voor de 2e keer besteld, duurt veel te lang voordat het bezorgd wordt. Jullie zeggen 2 tot 5 dagen? Ik wacht nu al 7 dagen, de vorige keer ook hetzelfde toen kreeg ik na 8 dagen mijn bestelling, gaat altijd wat mis zou echt een ieder afraden! Nooit meer voor mij!! Zo bijzonder is het ook niet, zijn een aantal betere !!

25 de março de 2026

Hi Ray,
Wat vervelend dat je bestelling er wat langer over gedaan heeft dan je hoopte... We hebben een levertijd van 2-5 werkdagen, mocht de levertijd langer geweest zijn dan dit vermoed ik dat er iets mis gegaan is bij de vervoerder. Wellicht kun je me even een mailtje sturen op max@dutchjerky.com zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing?
Let me know!

Classificada 1 em 5 estrelas

Alweer is er veel onduidelijkheid over…

Alweer is er veel onduidelijkheid over de bezorging, ze roepen dat ze zijn geweest?maar mijn ringbel toont iets anders!! nu kan ik het zelf ergens ophalen,en moet rekening houden dat het extra geld kost??zo staat het vermeld in de mail!!

20 de março de 2026

Hi Danny,
Wat vervelend om te horen dat er iets mis gegaan is bij de levering! Geen zorgen, gaan we fixen.
Allereerst: DHL zal NOOIT extra kosten vragen om een pakket op te halen, betaal dan ook helemaal niks.
Ik zie dat je pakketje beschadigd is tijdens transport, en naar ons teruggestuurd wordt. Excuses voor het onvermogen van DHL.
Geen probleem, ik stuur je pakketje gewoon kosteloos opnieuw op. Komt goed :)
Wellicht kun je de negatieve review bij DHL zetten, in plaats van bij ons?
Fijne week gewenst!

Vingerlikkendlekker🤭 vooral de…

Vingerlikkendlekker🤭 vooral de baconstrips(mag wel velletje extra tussen de plakken😉)goed aangekomen, met persoonlijk geschreven tekst en alles goed verzorgd, kost een paar centen maar dan heb je ook wat, leuk die smaakvariaties ook steeds....

19 de março de 2026

King Dutch Jerky

Dit bedrijf; Dutch Jerky is meer dan een vleesbedrijf. Dit zijn echte top en vakmensen. Mensen met begrip voor drukke periodes en toch alles vlekkeloos te laten verlopen. Als er iets niet aanwezig is, contacteren ze je meteen om het op te lossen.

Klantenservice 10/10
Beef jerky 11/10
Ik ben groot fan en zal wss vaste klant worden!

14 de março de 2026

Resposta da Dutch Jerky

Dank voor de waanzinnige review J.! Really appreciate it :)

Tot de volgende!

Eindeloos durende bezorging

Op vrijdagochtend besteld, wordt pas dinsdag verzonden, op woensdag een bericht dat het die dag bezorgd zou moeten, op vrijdag uiteindelijk een mail dat het bezorgd is, maar nog niets ontvangen. Dat is echt heel teleurstellend.
Waarom wordt er 5 dagen gewacht met überhaupt het versturen van de zending? En dan ook nog via het onbetrouwbare brieven netwerk van PostNL. Geen fijne ervaring z de moeite niet waard om nog eens te doen

13 de março de 2026

Hi Chris,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat het zo mis gegaan is bij PostNL. Helaas kampen zij momenteel met een hoop vertragingen, vandaar dat we hier ook in onze communicatie en op de website een noot van gemaakt hebben. We zijn in ieder druk bezig met druk zetten bij PostNL zodat hier snel een oplossing van komt.

Ik zie in ieder geval in ons systeem dat we je bestelling dinsdag overhandigd hebben aan PostNL, ik hoop dan ook dat je begrijpt dat dit volledig buiten onze macht ligt. Mocht je pakketje nog steeds niet binnen zijn, stuur me even een mailtje op info@dutchjerky.com dan duiken we er direct in, en indien nodig sturen we gewoon een nieuwe op :)

Fijn weekend!

Topkwaliteit

Veel goeie smaken en netjes geleverd. Pakket had een beetje vertraging, maar werd goed geholpen via de mail.

2e keer dat ik hier heb besteld, zeker niet de laatste.

4 de março de 2026

Heerlijke jerky!

Heerlijke jerky! Vol van smaak en geen "foute" stukjes.
Verder goed verpakt, vlotte levering en fijne medewerkers.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

8 de março de 2026

In 1 woord geweldig!

Extreem lekker, snel en geweldig. Kan er niks anders over zeggen. Wat een kwaliteit krijg je!! Geweldige smaken, mooie porties en waar voor je geld. Ik bestel hier nu voor de 3de keer en ze blijven me aangenaam verrassen!!

5 de março de 2026

Erg lekker

Erg lekker, ik zelf ben een erge knoflook liefhebber. Dus de Garlic en Herbs is perfect. Zelf hou ik ook van pittig eten. Alleen de spicy garlic is wel heel heftig. Je moet wel echt ertegen kunnen om er optimaal van te kunnen genieten

1 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.