+ Bestelling gaat makkelijk + Bezorging op tijd + Worsten zijn errug lekker + + Jerky is super - - Garlic Teriyaki Bacon Strips, klef, plakkerig en bijna smaakloos
Leia as opiniões dos outros
Bestelling was prima optijd. De smaken waren fantastisch, goed gedroogd en gerookt. Echt heerlijk!!! De volgende Bestelling komt eraan
Jawadde dadde, super heerlijk allemaal!! Eerste keer dat ik bestelde direct 10 geprobeerd: gewoonweg genieten! Had toen de keuze om sappig of droog te bestellen, en meeste waren inderdaad goed sap... Ver mais
Next level...! Dit is nog eens een kwaliteits product...!!!! Laten we bij het begin beginnen. Website ziet er top uit, smakelijk gepresenteerde producten, heldere uitleg en zeer gebruiks v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.
Informações de contacto
Holanda
- dutchjerky.com
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jerky Lover!
Jerky Lover!
Damn, wat een mooi product.
Lekker en uit Nederland!
Onwies goede snack om je cravings mee te stillen.
Geen toevoeging, gewoon puur natuur.
En dát….maakt t bijzonder lekker!
Super bedrijf
Super malse heerlijke beef jerky en droge worst en een top klantenservice! Erg responsief en vriendelijk!!
gewweldige jerky
gewweldige jerky! Prima gezonden snack voor tussendoor, ze hebben heerlijke smaken en goede prijzen!
Bestel hier dus nooit meer
Voor de 2e keer besteld, duurt veel te lang voordat het bezorgd wordt. Jullie zeggen 2 tot 5 dagen? Ik wacht nu al 7 dagen, de vorige keer ook hetzelfde toen kreeg ik na 8 dagen mijn bestelling, gaat altijd wat mis zou echt een ieder afraden! Nooit meer voor mij!! Zo bijzonder is het ook niet, zijn een aantal betere !!

Resposta da Dutch Jerky
Alweer is er veel onduidelijkheid over…
Alweer is er veel onduidelijkheid over de bezorging, ze roepen dat ze zijn geweest?maar mijn ringbel toont iets anders!! nu kan ik het zelf ergens ophalen,en moet rekening houden dat het extra geld kost??zo staat het vermeld in de mail!!

Heerlijk en eerlijk
Heerlijke, eerlijke jerky.
Lekker van smaak en snel bezorgd.
Vingerlikkendlekker🤭 vooral de…
Vingerlikkendlekker🤭 vooral de baconstrips(mag wel velletje extra tussen de plakken😉)goed aangekomen, met persoonlijk geschreven tekst en alles goed verzorgd, kost een paar centen maar dan heb je ook wat, leuk die smaakvariaties ook steeds....
Heel enthousiast 🤩
Ook na meerdere bestellingen heel enthousiast over de kwaliteit van de jerky die ze hier maken. #fan 🤩
Alles is weer perfect en smaakt…
Alles is weer perfect en smaakt fantastisch. Levering ook netjes op tijd.
King Dutch Jerky
Dit bedrijf; Dutch Jerky is meer dan een vleesbedrijf. Dit zijn echte top en vakmensen. Mensen met begrip voor drukke periodes en toch alles vlekkeloos te laten verlopen. Als er iets niet aanwezig is, contacteren ze je meteen om het op te lossen.
Klantenservice 10/10
Beef jerky 11/10
Ik ben groot fan en zal wss vaste klant worden!

Eindeloos durende bezorging
Op vrijdagochtend besteld, wordt pas dinsdag verzonden, op woensdag een bericht dat het die dag bezorgd zou moeten, op vrijdag uiteindelijk een mail dat het bezorgd is, maar nog niets ontvangen. Dat is echt heel teleurstellend.
Waarom wordt er 5 dagen gewacht met überhaupt het versturen van de zending? En dan ook nog via het onbetrouwbare brieven netwerk van PostNL. Geen fijne ervaring z de moeite niet waard om nog eens te doen

Topkwaliteit
Veel goeie smaken en netjes geleverd. Pakket had een beetje vertraging, maar werd goed geholpen via de mail.
2e keer dat ik hier heb besteld, zeker niet de laatste.
Zeer goede beef Jerky en erg lekker
Zeer goede beef Jerky en erg lekker. Zee aan te bevelen.
Heerlijke jerky!
Heerlijke jerky! Vol van smaak en geen "foute" stukjes.
Verder goed verpakt, vlotte levering en fijne medewerkers.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Lekker
Tog na anderhalf week het binnen gekregen goede producten om de maag mee te vullen.
In 1 woord geweldig!
Extreem lekker, snel en geweldig. Kan er niks anders over zeggen. Wat een kwaliteit krijg je!! Geweldige smaken, mooie porties en waar voor je geld. Ik bestel hier nu voor de 3de keer en ze blijven me aangenaam verrassen!!
Echt een perfect product
Echt een perfect product. Smaakt heerlijk en en stuk beter dan die troep uit de winkel
De beef jerky smaakt heerlijk
De beef jerky smaakt heerlijk heb verschillende soorten maar allemaal zijn ze perfect heel erg bedankt voor jullie service en snelle bezorging tot de volgende keer
Erg lekker
Erg lekker, ik zelf ben een erge knoflook liefhebber. Dus de Garlic en Herbs is perfect. Zelf hou ik ook van pittig eten. Alleen de spicy garlic is wel heel heftig. Je moet wel echt ertegen kunnen om er optimaal van te kunnen genieten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.