Dutch Jerky Opiniões 275

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

+ Bestelling gaat makkelijk + Bezorging op tijd + Worsten zijn errug lekker + + Jerky is super - - Garlic Teriyaki Bacon Strips, klef, plakkerig en bijna smaakloos

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelling was prima optijd. De smaken waren fantastisch, goed gedroogd en gerookt. Echt heerlijk!!! De volgende Bestelling komt eraan

Classificada 5 em 5 estrelas

Jawadde dadde, super heerlijk allemaal!! Eerste keer dat ik bestelde direct 10 geprobeerd: gewoonweg genieten! Had toen de keuze om sappig of droog te bestellen, en meeste waren inderdaad goed sap... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Next level...! Dit is nog eens een kwaliteits product...!!!! Laten we bij het begin beginnen. Website ziet er top uit, smakelijk gepresenteerde producten, heldere uitleg en zeer gebruiks v... Ver mais

Informações sobre a empresa

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

275 opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Binnen 2-3 werkdagen thuis.

Binnen 2-3 werkdagen thuis.. Op dag 4 een mail krijgen dat het langer kan duren. Lag aan de pakketdienst. Op dag 5 een mail van DHL, pakket nog niet verzonden. Komt zaterdag aan als er idd geen verdere vertraging is, niet erg netjes.

8 de janeiro de 2026

Te lekker

Ja, echt niet goed dat spul, voor je het weet zit je in een lege zak te graaien. Veel te lekker!

Mag dan wel lang houdbaar zijn maar dat maakt echt niet uit!

3 de janeiro de 2026

Jawadde dadde, GE-WEL-DIG!

Jawadde dadde, super heerlijk allemaal!!
Eerste keer dat ik bestelde direct 10 geprobeerd: gewoonweg genieten! Had toen de keuze om sappig of droog te bestellen, en meeste waren inderdaad goed sappig, buiten 2 iets droger, maar nog steeds overheerlijk qua smaak!!
Toen die op waren, direct 10 nieuwe (bekende en nieuwe smaken) besteld :D
Helaas mag ik van de dokter geen meer eten, dus ik zal geen derde keer kunnen bestellen :(
Toch wou ik even laten weten hoe GEWELDIG ik Dutch Jerky vind!

4 de janeiro de 2026

Heerlijke Jerky’s

Wat een heerlijke diversiteit aan smaken bij deze Jerky’s het is verslavend lekker als je eenmaal deze kwaliteit hebt mogen proeven😉

1 de janeiro de 2026

Top Jerky

Waanzinnig lekker. Spijt van dat ik het heb ondekt🤣😂
Heb nu de eerste 5 smaken besteld, maar ik merk dat ze zo op zijn. Kan er niet vanaf blijven zo lekker. En je kunt het jaren bewaren.

31 de dezembro de 2025

Heel goeie jerky

Heel goeie jerky! Niet te droog en geweldige smaken. En spicy betekent ook echt spicy! Niet dat je ergens in de verte iets van peper merkt, maar je moet echt een beetje bikkelen 😃

28 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste keer beef jerky, was echt top!

Voor het eerst Jerky besteld en geprobeerd en de smaak is echt top! Service is heel vriendelijk en persoonlijk. Heb een beetje van alle smaken geprobeerd om een gevoel te krijgen voor wat ik lekker vind. De cajun jerky is echt een aanrader! 10/10

25 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Unieke smaken en malse jerky

Voor de 2e het proefpakket besteld. Nu met de overige smaakjes.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dat is te zien aan het vlees en te proeven.
Het is geen taai vlees en de smaken Zijn goed aanwezig

24 de dezembro de 2025

Heerlijke jerky

Heerlijke jerky! altijd om van te genieten. Snel geleverd, leuke woordjes met de klanten schriftelijk of per bericht online! Ik kan niet wachten om de rest van mijn jerky te eten 😋

18 de dezembro de 2025

Lekker heeeeel lekker

Heb 4 verschillende soorten jerky besteld.
1) All Natural
2) Garlic & Herbs
3) Maple Cinnamon
4) The Original
Alle 4 uitgebreid getest/geproeft en ze zijn gewoon heerlijk.
Dit zal zeer zeker niet mijn laatste bestelling zijn !!!

17 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Proberen zult versteld staan

Jerky heerlijk was de standaard gewend ben ik mee gestopt zag de dutch jerky reclame en besteld
Ik kan iedere liefhebber van jerky dit product aanbevelen. Misschien iets voor in het noodpakket.peter.

15 de dezembro de 2025

Geweldig!

Ik kwam dit bedrijf toevallig tegen omdat ik ineens zin had in Beef Jerky. Wat een leuk initiatief van deze 2 heren. Het bestellen ging super makkelijk en 2 dagen later heb ik het pakketje al ontvangen. Ik heb 5 smaken besteld en er pas eentje geprobeerd maar die is echt super lekker!

13 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Echte beef jerkey, gewoon uit Nederland!

De website is duidelijk en dus is een bestelling zo gedaan. Binnen enkele dagen wordt het netjes thuis afgeleverd; netjes verpakt en gegarandeerd vers... jammie!! Ik heb nog niet alle smaken geprobeerd, maar deze keer dan Texas BBQ en Teriyaki; ontzettend lekker! Ga zo door guys, ik ben fan!

5 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.