Armbandje zoals op foto, mooi verpakt n snel geleverd. Ik had wat haast en woonde kennelijk dichtbij. Armbandje is persoonlijk geleverd zodat deze ruim op tijd was om kado te geven. Wat n geweldige se... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ontzettend goed verzorgde pakketjes en een onwijs snelle en vriendelijke service! En de sierraden zagen er precies zo uit als op de website en hebben een hele mooie glans. Ik bestel hier sowieso weer!... Ver mais
Informações sobre a empresa
Duton verkoop gepersonaliseerde sieraden | Ontwerp je eigen sieraad, met liefde gegraveerd in ons atelier in Amsterdam | Levering binnen 1-2 werkdagen via PostNL | Betaal achteraf via Klarna
Informações de contacto
Amsterdam, Holanda
- info@duton.nl
- duton.nl
Het was heel jammer dat het satijnen…
Het was heel jammer dat het satijnen koordje los was toen bestelling arriveerde. Ik moest het zelf knopen wat mij niet goed lukte en het heb verprutst en het koordje heb weggegooid. Verder is t een leuk bedeltje en met zorg verpakt.
Armbandje zoals op foto
Armbandje zoals op foto, mooi verpakt n snel geleverd. Ik had wat haast en woonde kennelijk dichtbij. Armbandje is persoonlijk geleverd zodat deze ruim op tijd was om kado te geven. Wat n geweldige service!
Snelle levering.
Snelle levering.
Stond alleen iets over 20 % korting dat is niet berekend .
Mooie ring heel tevreden
Fijn contact en snelle reactie tijd van…
Fijn contact en snelle reactie tijd van Nestor. Goede service nu benieuwd hoe mijn mooie ring eruit gaat zien.
Top kwaliteit
Top kwaliteit, packaging was mooi gedaan en de levering was erg snel. Dikke aanrader
Hele fijne service
Hele fijne service. Persoonlijk contact, snelle levertijd en erg tevreden over het product!
Persoonlijke service, top product!
Supersnelle en persoonlijke service! Armbandje ziet er ook top uit, de jarige was er zeer blij mee!
Uitstekende service en product!
Super tevreden met mijn nieuwe…
Super tevreden met mijn nieuwe sieraden, heb ze al een tijdje nu en ze zijn niet verkleurd, mooie prijzen voor goeie kwaliteit! Fijne klantenservice ook :-) ga zo door!
Geweldige webshop
Geweldige webshop. Snel en betrouwbaar geleverd. En goeie contact gehad met de eigenaars om special wensen. Raad iedereen om hier je sieraden te halen!
Heel mooi armbandje besteld
Heel mooi armbandje besteld. Het bestellen lukte niet meteen maar kreeg meteen antwoord op mijn e-mail.
De blokjes van de armband lijken groter op de foto.
Toen ik het openmaakt schrok ik even maar nu ben ik juist blij dat ze klein zijn.

Mooie sieraden, goede service
Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en goede service!

Resposta da Duton
Ben zeer tevreden met mijn armband
Ben zeer tevreden met mijn armband! Ben goed geholpen en bij vragen kan je altijd bij ze terecht. Daarbij ook hele snelle service. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en snelle reacties. De service is top, ik had de armbanden de volgende dag al in huis. Deze prachtige sieraden raad ik iedereen aan!

Resposta da Duton
Ontzettend goed verzorgde pakketjes!

Resposta da Duton
Fijne service en mooie producten
Voor een vriendin zocht ik last minute een cadeautje! Kwam via via bij Duton terecht en wat een fijne service. Snel in huis en mooie kwaliteit. Bestel volgende keer ook meteen voor mezelf ;-)

Resposta da Duton
Mooie ketting, snel in huis
Kettinkje besteld en snel in huis. Ik had een vraag over de verzorging ervan en deze werd supersnel beantwoord :)

Top bedrijfje!
Mooie en leuke sieraden. Ben er heel erg blij mee!

Super blij!!!!!!!!!!
Super snelle service!! De ketting is nog mooier dan verwacht dus meer dan het geld waard en ook nog super mooi verpakt! Ik ben er heel blij mee en krijg veel complimentjes...

Resposta da Duton
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.